@Be-Tangenberg
We komen hier al 13 jaar voor een paar dagen. Blijft en is 1 van de beste svr campings waar we zijn geweest met de camper. Hebben al heel wat campings gezien.
Keurig onderhouden camping. Vriendelijke eigenaar. Sanitair schoon en netjes. Kijkje bij de geiten zeer interessant bij melken. Top camping
Prima plaats. De verhoging is prima. Vind maar eens plaats die net zonetjes is voor minder geld. Camper van 50.000 euro en dan zeuren om 5.00 euri. ??????
Waren er met de pasen. Dachten dat het vol zou zijn. 3 campers. Prijsverhoging werkt prima
Waren bij de opening die geweldig voor elkaar was. Er stonden nu 25 eenheden, zowel campers als caravans. Campers op verharde ondergrond met veel ruimte. Nieuw sanitair met zelfs een stortdouche. Alles prima in orde en zeer vriendelijke eigenaren. Oh ja. Omgeving is een prachtig fiets gebied.
1 Electrozuil geregeld stuk. !!!!!!!
13 mei hier gestaan. Het is niet meer zoals het was. Gras poos niet gemaaid. (erg lang dus). Stroomvoorziening was defect. Sanitair kan veel schoner. Wordt weinig meer aan de CP gedaan.
Al voor de 15e keer gestaan met de camper. Elk jaar een paar dagen. Het blijft een top camping. Veel campings gehad, maar er zijn er maar weinig die hier aan kunnen tippen.
Stonden hier afgelopen weekend. Was Fruhlingfest. Bere gezellig. Druk. Toch was cp goed bereikbaar. Wat stroom betreft. Gooi er gewoon 2x 1 euro in. Verder alles prima.
Prachtige plaatsen op de camping. Sanitair is wel verbeterd maar moet ter zijne tijd wel vernieuwd worden. Ook schoonmaken van de sanitaire ruimte dient meer aandacht te hebben. Verder super aardige eigenaren. Eten in hun restaurant was goed en niet duur.
Hartelijk ontvangst met koffie en koek. Keurig sanitair. Ruime plekken. Omgeving is prachtig om te fietsen. Kleine opmerking wat ze mierenneuken noemen. Kitvoegen in wc,s zijn niet om aan te zien.
Veld was keurig in orde. Sanitair schoon en netjes. Vriendelijke eigenaresse. Toch 3 sterren; WiFi slecht. Rommelig om de boerderij.
We komen hier vaak (wonen in de buurt) maar hebben zelden tot nooit iets gemerkt van onhoorbaar dingen. Ook de ruimte is goed, maar als je last minute komt. Tja
we komen hier al jaren met de camper. Het blijft een keurig camping en zeer vriendelijke eigenaars. ook de omgeving is prachtig om te fietsen.
Prachtig ingerichte plaatsen. Zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Dat 1 sanitaire ruimte dicht is is geen probleem. Komt allemaal goed. Heerlijk om hier een paar dagen te staan met de camper. Prachtige omgeving om te fietsen.
Afgelopen weekend zeer druk. Campers stondenk overal geparkeerd. Toch blijft het een mooie nette schone plek.
Zeer nette cp. Enthousiaste eigenaresse. Zeer vriendelijk. Stonden hier met 3 campers mooi in een U vorm. ,s Avonds konden we gebruik maken van kantine. Al met al: Prima. Dus komen zeker terug.
Wilden op fiets even kijke hoe het hier was. Zeer slecht ontvangen. Werden van terrein afgesturrd ipv. uitleg te krijgen. Komen hier dus nooit weer.
Prachtige voor rustzoekers in de natuur. Echte basic camperplaats.
Prima locatie. Veel winkels in nabijheid. Alleen jammer dat sommige westerlingen menen voor politie agent te spelen.
Krijg bij openen website bericht van Norton: Schadelijke website. Dringend om niet te openen.
Voor de kinderen en stadse mensen een prima plek om het boeren bedrijf te zien werken. Voor de kids veel te doen. Sanitair is prima. Mooie ruime plaatsen. Vriendelijke boeren (innen)
Hemelvaart weekend met 3 campers gestaan bij elkaar. Alles was prima geregeld. Compliment.
Deze camperplaats is 5.00 euro. Geen douche. Denk dat onderstaande verkeerde cp heeft beschreven
Ruime plaatsen, keurig sanitair. Alleen jammer van het lange gras.
Echt een plek om weer te komen. Kinderen en kleinkinderen op de Beerze Bulten. Wij hier.
Elke keer dat we hier komen ziet er alles keurig uit. Inderdaad: 1 van de betere plaatsen
Wij waarn hier een poar daagn. Hele aordige eigenaor. Mooi plekkies en goed an de ruumte. Komen zeker nog een keer terugge.
Leuke plek voor paar dagen. Wij waren hier weekend van 20 juni. Mochten 6 campers staan. Stonden er later 11 !!!!!!!!. Ook weer Nederlanders die het voor anderen verpesten. Moesten zonodig vuil water lozen direct op plek waar ze stonden. Stonk ook nog. ASO lui !!!!
Een echte boeren camping. Met alles nog intact. Vriendelijke eigenaren. Mooi ruime plekken in de boomgaard. Natuurlijk aangelegd. Als je niet van een gelikte camping houdt, Is dit een prima lokaties. Sanitair keurig. Ook wifi is goed.
Stonden hier met hemelvaartsdag al voor de 7e keer met camper. Het blijft een geweldige camping met zeer vriendelijke eigenaren.niets is te veel. Zelfs gaven ze korting ivm corona. Sanitair was gesloten. Wel water en wc ledeging
Stonden hier eind mei met Pinksteren. Ivm corona mochten er maar 5 campers staan. Alles nog prima onderhouden. Sanitair gebouw was gesloten.
Vanaf cp rechts af. Na 1 km grote winkel aan rechterkant. Grenzland Markt.
Prima plek. Wat een rust en ruimte. Keurig sanitair. Erg vriendelijke eigenaren. 1 van de betere camperplaatsen.
Keurige nieuwe camperplaats. Alles aanwezig. Zeer schoon en up to date sanitair Vriendelijke eigenaren. Alles te overleggen. Bedankt voor het openings feestje Complimenten..
Nette plaats. Mooi grasveld achter campers.
Nog steeds een keurige nette plek. Heerlijk rustig. Vriendelijke mensen, die soms langs komen lopen. Soms als er feestje is, wat drukker. Geen last van verder
Hier 2 dagen gestaan. Prima plek. Ruimte genoeg, Al was het vol. Achter de campers veel ruimte op grasveld. Tis geen camping. Dan andere plek zoeken.
Keurige cp. Afvoer is gerealiseerd. Mooie fietsomgeving door natuur en plaatsen. Ook mooi is dat je zelf een niet afgebakende plaats kunt uitzoeken. Prima voor elkaar.
Zeer nette cp. Prachtige omgeving om te fietsen. Rondom de cp ongerepte natuur.
Diverse malen hier gestaan. 1 Van de betere svr campings. Alles is er goed aan. Een dikke aanrader.
Nette schone plaats bij oude molen. Elke laatste zondag van de maand koffie en gebak in het bijgebouw van de molen.
We zijn hier in mei geweest met 4 campers wegens familiedag. Alles prima in orde. Zeer vriendelijke eigenaar. Camperaars die klagen moeten camper maar verkopen en in hotel gaan.
Hier een paar dagen gestaan. Prima locatie. Voor wifi even naar de blokhut. Kun je heerlijk zitten Weg oversteken en je bent midden in de natuur. Komen zeker terug.
Weekend geweest; Prima camperplek; Waar vind je voor dit geld zoiets; Douches, wc warm water, zwembad, wifi, enz. Tevens een keurige en nette camping et snackbar en restaurant.
Sitecode: 19090
Prima camperplaats. Waar vind je douche, warm water, toiletten etc. voor die prijs. Zeer vriendelijke eigenaren. Gewoon staan waar je wilt. we komen er vast nog eens. Groeten uit De Krim!
We zijn hier in 2016 met de Pasen geweest. Zeer vriendelijke eigenaars. Groot nadeel is het grasveld. Was zeer drassig, waardoor de trekker volop werk had. Verder is duidelijk merkbaar dat de camperplaats nog in de opbouwfase is. Kantine en toiletten zijn super.