@Bea_
Wij waren op doorreis en hebben een prima overnachting gehad. Alles is aanwezig en schoon. Douche werkt met munten, maar die krijg je als je aankomt en is heerlijk warm. Brigitte is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het regende en de restaurants in het dorp waren gesloten. Ze heeft voor ons tafel en vervoer geregeld naar Berghotel Staufert om te eten. Helemaal top! Wij betaalden € 30 voor 1 nacht excl. stroom (camper 7,5 m + 2 volw.).
Prachtige locatie met weids uitzicht over de wijngaarden en mooie omgeving. Plekken 1-4 zijn inderdaad met uitzicht en 5-7 aan de straatkant. Voor grote campers (> 7,5 m) kan het lastig/krap zijn om draai te maken als er al plekken bezet zijn. Zeer vriendelijk personeel. Wij betaalden € 25 per nacht inkl. stroom. € 20 per persoon vorr drie gangen dagmenu (grote porties). Wijnen om mee te nemen zeer betaalbaar. Aanrader, top plek!
Helemaal eens met alles reviews. Lissi is ook zeer behulpzaam en geeft leuke tips om Tieschen te ontdekken. Buitenzwembad is van mei tot en met augustus geopend. Echt een aanrader met ruime plaatsen!
Leuke locatie. 4 camperplaatsen op gravel en 4 op gras. Zeer goed verzorgd en sfeervol aangekleed met accessoires en lampjes. Mini dierentuin met o.a. ezel, hanen, kippen, konijnen en schapen. Lokale producten te koop en als je iets niet bij je hebt, regelt de eigenaresse Romana dat het er komt en je je maaltijd compleet kan maken. Aanrader!
Heerlijk rustige camperplaats tussen de wijngaarden. Standplaats zelf heeft grastegels en is omzoomd met bomen, maar als je er vanaf loopt heb je een prachtig uitzicht met voldoende zitplekken. Sanitair is licht gedateerd, maar schoon en functioneert. Fantastische wijnproeverij met 10 verschillende soorten wijnen, uitgebreide borrelplank met locale specialiteiten, water en brood € 25 p.p. Aanrader! Kosten € 25 per overnachting inclusief alles.
Wat een heerlijke rustige locatie met een fantastisch weids uitzicht zo ver als je kunt kijken. Mooie fietsroutes. Stroom kost € 5 per dag. Aan alles is gedacht voor camperaars. Er is nl. ook een afwasruimte buiten en binnen met warm water. Lozen toiletcassette gratis. Streekproducten o.a. div. wijnen, bier, jam, olie, azijn en theesoorten. Je kan ook zelf koffie/thee zetten (wel betaald). Alles op basis van vertrouwen! Super!
Zeer rustige en stille locatie in een populair wandelgebied. Mooi uitzicht. Natuur "zwem/voetenbad" in langs stromend bergriviertje. Heerlijke locatie voor mooie wandeltochten van zeer makkelijk tot uitdagend! Stroom € 5, verblijf € 13 p.p. en toeristenbelasting € 2 p.p. per dag. Geen wifi. Wasmachine € 5 per keer in afwasruimte met warm water. Geen mogelijkheid lozen vuil water/toilet. Men wil dat je afval scheidt, maar staat alleen restafvalbak
We zijn gastvrij ontvangen door Paco en gedurende ons verblijf zorgde hij ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Maar wat een unieke locatie met vanaf camping prachtig uitzicht over de bergen en de natuur en vanuit de bar een adembenemend uitzicht over het meer. Het sanitair is super schoon en zeer netjes. Het zwembad met lekkere ligstoelen op een zonnige en schaduwrijke ligweide is ook heerlijk. Er is geen restaurant, dus neem.je proviand mee!
net 3 nachten hier gestaan. heel rustige camping. goed restaurant. aardige eigenaren. gedateerd, maar schoon sanitair. douchegordijn is prima te doen, want je hebt apart dames en heren gedeelte en douche is heel ruim, dus gordijn plakt onmogelijk aan je vast. lekker zwembad. speeltuintje en voetbalveld voor de kinderen. helemaal prima dus.
grote camping aan de C13. achteraan zijn schaduwrijke plekken, zodat je geen weg hoort. sanitair modern en schoon. broodjes in kleine supermarkt, barbecue plaatsen en alle denkbare voorzieningen aanwezig. goed vertoeven.
heerlijke rustige camping in de natuur. zwemmen in riviertje dat dwars door de camping stroomt met lekkere ligstoelen op strandje. outdoor sporten mogelijk. ruime plaatsen. alle voorzieningen aanwezig. schoon en netjes. aanrader! Henry is ook zeer gastvrij. restaurant heeft nieuwe kok en lekker gegeten.
wat een heerlijke plek. Mooie terrassencamping in de natuur. ruime staanplaatsen. schoon sanitairgebouw. Gijs en Muriel zijn zeer gastvrije eigenaren. ze hebben een mapje met tips voor wandelingen en andere informatie. broodjesservice. bepaalde dagen pizza service. en aan het einde van de middag bij de stamtafel mogelijkheid om contact te leggen met andere kampeerders en bij te kletsen onder het genot van een verkoelend drankje. heerlijk genieten
naast sportvelden met leegstaande bebouwing. prima voor op doorreis. gras, toiletten, douches en stroom.