@Beagle-camper
- Challenger 260 Graphite
- 2022
- Ford
Wat een rust heerlijk
Diefstal, diefstal. Wat maken ze hier een misbruik van hun ligging bij Galway. Je krijgt een plaats voor 52 Euro op het gras met elektriciteit. De volgende campers worden strak tegenelkaar aangezet. Je kunt nog net de deur openen. Voor een stoeltje en tafeltje buiten is geen ruimte. Dit is een parkeerplaats maar geen park!!
Deze plek is heerlijk onder de bomen. inderdaad zijn de toiletten gedateerd maar ze zijn super schoon. Op de fiets naar Santiago kan goed is wel stijl.
Heerlijk dicht bij de stad. Wij stonden boven op het veld, prima plek .
Sitecode: 82091
Eenvoudige camping aan het meer. Fietsen naar Vaxjo prima te doen. 325 SEK/nacht incl. douches, water, elektra. Weg en vliegveld (paar vliegbewegingen/dag) niet hinderlijk. Zeer tevreden!!
Prima camperplaats. Rustig met geen geluid van wegen. Top!! Aardige ontvangst en broodjes service. Ideaal om op de fiets naar Trier te gaan. Wij genieten hier!!
Hier een heerlijk nachtje gestaan. Als beginnende camperaar zo in het 'niets' bij een restaurant was een geweldige ervaring. Heerlijke forel gegeten van de BBQ. Super aardige beheerder. Goede WIFI. Lekkere wandeling gemaakt. Super ervaring! We komen zeker terug als we in de buurt zijn.
Prima camping, goede ontvangst. Broodjes service. Sanitair prima. Wasmachine & droger was na bijna 2 wkn op pad 'welkom'. Wij betaalden: 17Euro voor 2 personen + 3.50 Euro elektriciteit + Camper 11.00 Euro. Dit alles per nacht.