@Beatrice-Bettac
Lid van Campercontact sinds 2019
Honden waren niet toegestaan, dus kregen we een overnachting op de hondencamping voor €53, maar we konden niet in het meergebied lopen, wat het wat duurder maakte. Het eten in het restaurant was oké, afhankelijk van wat je bestelde. Het parkeerterrein was groot en niet druk. Hondenbezitters waren erg behulpzaam. Als alternatief kun je parkeren op een kleine parkeerplaats en gebruikmaken van alle faciliteiten, die prettig waren.
Het was om 20.00 uur al vol, dus zijn we naar de openbare parkeerplaats op 5 meter van de oude stad gegaan. Dezelfde prijs, maar een betere locatie die niet in deze app staat aangegeven.
De parkeerplaats maakt deel uit van de Terme-parkeergarage. Je kunt er gratis in, maar je moet betalen bij het verlaten. Het probleem was het volgende: ik had de avond voor vertrek bij de Terme geparkeerd en een barcode gekregen, maar die werkte 's ochtends om 9 uur niet. Bellen met een AI-medewerker (alleen Duits) loste het probleem niet op, dus moest ik te voet naar de Terme om het ticket opnieuw te laten valideren. Er zijn geen voorzieningen, alleen een grote, deprimerende parkeerplaats en een flinke wandeling naar de stad (4,5 km). Een verlaten deel van de stad.
Parkeerplaats 1 ligt dichter bij de weg, dus 's nachts is er meer lawaai. Probeer parkeerplaats 2: meer ruimte en een paar grote bomen (slechts 50 meter verderop). Beter voor lange voertuigen. Ga met het parkeerkaartje naar het toeristenbureau en haal de toeristenkaart voor korting in musea, de thermale baden en de gratis bus. Bushaltes vlakbij (#1). Een prima plek voor één nacht, prijs 20 euro. Meersburg is een prachtige plek en geschikt voor een dagbezoek (4 uur).