@BeeGee
- Mercedes
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prachtige, rustige plek, ver weg van de dagelijkse drukte. Zeker een overnachting waard.
Het is een hele fijne plek op een hele fijne locatie. Het is de moeite waard om hier een nachtje te blijven voor een tussenstop. Heel rustig. Gebruik de achterbank niet als het nat is.
Er is niets toe te voegen aan de reacties. Simpelweg geweldig. Let op ⚠️: Niet voor grote mobieltjes!
Geweldig plek! Zeer aardige eigenaar. Hielp ons met pech en reed ons zelfs naar Ikast en terug. Dit is absoluut geweldig. Nogmaals bedankt en het is een bezoek waard. Mooi en rustig.
Kleine parkeerplaats aan de achterkant van de grote parkeerplaats. Toiletten zijn 24 uur per dag geopend en verwarmd. Erg mooie plek. Een aanrader voor een tussenstop.
Mooie parkeerplaats. Grote oppervlakken voor grote voertuigen. Prijs is oké. Sanitair is relatief nieuw en goed.
Voor één nacht is het absoluut prima. De plaats ligt een beetje weg van de haven, maar direct aan het water. Leuk!
Wat een mooie plek. Alles inbegrepen voor 150 kronen. Erg leuk! Aardig personeel. Kleine en zeer goed onderhouden haven. Een stop waard voor een nacht of twee.
Eenvoudige parkeerplaats zonder enige voorzieningen. Fijn, want je hebt alles bij je. Deze plek is 24 uur gratis! De meeste steden van deze omvang kunnen een voorbeeld volgen. Zo centraal gelegen, geweldig! Vergeet de parkeerschijf niet.
Wat een prachtige plek. Puur natuur en weg van het dagelijks leven. Als u op zoek bent naar rust en stilte, dan vindt u die hier. Sterk aanbevolen. Door de bereikbaarheid is een kleine camper perfect.