@Beer62
- 2014
Camperplaats die overgenomen is door veel vaste bewoners. De parkeerplaats op zich was wel ruim, maar niet onderhouden, betaalmachine deed het niet. Je kon overmaken naar een bankrekeningnummer, wc legen kon maar doorspoelen niet want de hele knop was stuk. Wel was de stroom gratis maar of het allemaal veilig was dat is de vraag…….
mooi aangelegd camperplaats, maar niet bijzonder. Camperplaats betaling per 24 uur, en de betaling gaat via de parkeerautomaat. Elektra kost 1 euro muntgeld per 2kwh en was 16A bij de paal waar wij stonden. Verderop in het plaatsje zijn diverse winkels.
Nette camperplaats aan de weg en het meer. Voorzieningen zoals grijs water lozen, toilet lozen, water vullen en elektra waren aanwezig. Elektra is 16A en kost 60ct per kwh, betaling gaat met muntgeld. Parkeerautomaat werkte niet, maar het geld werd opgehaald door de beheerder.
Ontzettend mooie camperplaats, ben wel op tijd want rond 12 uur loopt de plaats heel snel vol. Wij stonden eerste rang met als gelukje dat we 3 grote schepen door de sluizen hebben zien gaan. De prijs is dit jaar wel omhoog gegaan we betaalde 320.00 Zweedse kronen, maar het uitzicht was het zeker waard!
We werden hartelijk welkom geheten door de eigenaren Astrid en John. De camperplaats is voorzien van een zeer nette wc en douche en er is ruimte om je afwas te doen. Ook een losplaats voor het toilet en een grijswater loospunt is aanwezig. De wifi is snel en goed! Een topplaats waar we graag weer terug komen.
Als je wil gaan fietsen in de omgeving dan is dit een prima plaats naast een oude verwaarloosde camping met vaste staan plaatsen. Op zaterdagavond was er een muziekfeest wat wel was aangekondigd, maar of dit past in een natuurlijke omgeving is maar de vraag. Geen loospunt voor grijs water wel voor het chemisch toilet, en een toiletgebouw waar apart betaald moet worden voor warm water. Geen WIFI aanwezig wij vonden €17,50 te duur voor het gebodene
mooie, nette camperplaats. sanitair en douche is wat verouderd, maar schoon en goed onderhouden. wifi is ok, op zo’n 40 meter afstand van het toiletgebouw/wifipunt. De camperplaatsen op de camping zijn ruim genoeg, en sommige hebben een eigen watertap. Bij flinke regenbuien kunnen de camperplaatsen (gras) wat glibberig zijn Alle camperplekken zijn voorzien van een stroomaansluiting.
Kleine camperplaats waar je erg dicht op elkaar staat. Beter rijd je een paar honderd meter verder door en ga je op de parkeerplaats voor de kerk staan. Geen voorzieningen maar het is ook een echte doorreis plaats. In het dorp zijn verschillende restaurantjes aanwezig. Wij hebben eten afgehaald bij Costa’s een Indisch restaurant en het smaakte heerlijk!
Mooie schone camperplaats bij de mooie stad Stralsund. Je kiest een plaatsje en de volgende ochtend tussen half 9 en half 10 kunnen betalen in het huisje midden op de camperplaats. Je krijgt na het betalen 4 warme broodjes mee, wat wij een leuk gebaar vonden. Keurige toiletten en douche’s zijn aanwezig. Prima camperplaats!
Keurige camperplaats/camping met toilet douche wasmachine en droger. Van hieruit kun je mooie fietstochten maken naar bv Prora Binz Sellin en naar het noordelijkste puntje van het eiland. Ook je toilet en grijs water kun je lozen en water innemen. De plaatsen zijn ruim en alles ziet er keurig uit!
Kale vlakte met wat grind. de cp is tussen de sporen en de weg in. Coordinaten van de aangegeven plaats kloppen niet. Op deze locatie stonden wij: 55.4007177, 10.3819654.
mooie plaats om vanuit hier te wandelen. Het is gewoon een parkeerplaats, met ergens aan het eind 3 blauwe stopcontanten voor 16 ampere. Er is ook een huisje waar men voor de parkeerplaats kan betalen, met daarbij een snoep- en drinkautomaat. Er zijn 2 parkeerplaatsen bij elkaar, na de eerste ga je verder de bocht door totdat men aan de rechterzijde nog een slagboom ziet.
Prachtige plek om te staan. Vanaf hier zijn er veel wandelmogelijkheden. De prijs is 20 euro per nacht. Vanaf 4e nacht krijgt men korting: 10 euro.
Prima voor een nacht. Het is gewoon een gratis parkeerplaats dicht bij het station. Vanaf hier gaat elk uur (om :20) een trein naar koblenz. kaartautomaat is te vinden op: (50.2812971, 7.6204673). Vervolgens het tunneltje door om bij je spoor te komen. En de treinrit is ook uitstekend te plannen via Google Maps. vwb spoorgeluid; camper en dakluik dichtdoen. Dan valt er prima mee te leven.
loospunt is gratis en bij een in inham van de parkeerplaats (n49.6718669, E1.4045907).
Prima en stille locatie met weids uitzicht. alleen een afvalbak en informatie aanwezig. Dus voor de zelfvoorzienende camperaar een prima plek. Weinig geluid van de natuuromgeving.
wij hebben hier op 26 juli 2022 gestaan, en het uitzicht op de zee is prachtig. Dit is het begin van de oude weg. een stukje verder naar het noorden gaan de tractoren en voertuigen naar het eiland. Doorgaans al een paar uur voor het laagste punt. De wandeling vanaf hier naar het begin van de volgende weg is zo’n kwartier lopen.
Nette en rustige camperplaats op mix parking. Helaas maar 2 camperplaatsen maar wij hebben er heerlijk rustig gestaan op 25 juli 2022. De camper naast ons was onbewoond jammer want zo neemt hij wel een plaatsje in gebruik waar anderen kunnen slapen.
Ontzettend mooie plaats aan het strand, hier kun je een paar dagen heerlijk blijven staan. Geen voorzieningen maar die hebben we ook niet nodig. Op fiets afstand naar het stadje Sæby waar een leuke haven is.
Misschien kwam het door de regen maar wij vinden het een troosteloos verstop hoekje. Maar we zijn ook verwend door alle mooie gratis camperplaatsen aan de Deense stranden. Supermarkt is op loopafstand. Het stadje zelf was ook niet uitnodigend.
Sitecode: 19155
Prima plaats voor een bezoek aan Pamplona. Ruime plaatsen en loos punt voor grijs water en toilet. Water inname met jetons.
Prima plaats op een plein bij een school en sporthal. Water innemen en lozen mogelijk. Rustige nacht gehad. Ook wc lozen kan in aparte put.
Fijn dat deze camperplaats bestaat maar het is eigenlijk gewoon een parkeerplaats met veel. campers die dicht op elkaar staan. Voordeel is dat de stad te belopen is, maar het verdiend niet de schoonheidsprijs. We waren er vrijdagavond 22 april de dag voor de voetbalwedstrijd Valencia/Sevilla. Dat hebben we geweten want er waren veel voetbalsupporters aanwezig met vuurwerk en harde muziek.
Keurige camperplaats met vakken en je staat achter een hek. Met loos plaats en water. Maar ook een discotheek op 40 meter afstand en op zaterdag 23 april trad er een spaanse rapper op met de nodige decibels. Maarja we zijn allemaal jong geweest.
Alles zoals hiervoor beschreven, alleen dat er aan het huisje een schoon water punt is. Dus wel een slang voor schoon water aanwezig.
behulpzame havenmeester met uitleg over de faciliteiten. hij kwam in de avond het geld ophalen en liet de toilet zien en waar men water en stroom kon pakken. wifi was goed.
Schoon water tappen en wc schoonmaken. Loos punt grijs water is er niet helaas
Rustige plaats achter op de parkeerplaats bij een ontzettend mooi oud Deens dorpje. Het kasteel vonden we iets minder. Tijdens een wandeling door het mooie dorpje nodigde een aardige mevrouw ons zelfs uit voor een kop koffie.
Je staat hier echt met uitzicht op zee, je staat een paar meter van de klif af. TOP plaats met leuke korte wandeling naar de verplaatste vuurtoren.
Prachtig klein Noors dorpje aan een klein fjord. Heel rustig geslapen.
Prima camperplaats als je zelfvoorzienend bent. Water innemen en lozen zag er ingewikkeld en niet zo fris uit. Eigenaar komt 's avonds geld innen, en zorgt ervoor dat smorgens alle afvalbakken netjes geleegd worden. Veel wandel en fiets mogelijkheden aanwezig.
Blijkbaar kun je hier reserveren (wat we niet gedaan hadden) iets wat wij niet wisten en ons door een serveerster onvriendelijk werd medegedeeld. Jammer want de camperplaats zag er goed en uitnodigend uit.
Hele mooie veilige plaats in Turijn. Vriendelijke ontvangst door Engels sprekende mevrouw. Alles heel schoon voor Italiaanse begrippen. Je krijgt een sleutel van de poort mee zodat je laat in avond nog op het terrein kan komen. Centrum op fiets afstand, en je kan er eten in het restaurant. Prima plaats!
Veilig en niet duur maar daar is alles mee gezegd. Rommelig vol met oude sloop auto's en campers die er gestald zijn.
Mooie plaats tussen de wijn velden, langs de weg naar het kasteel. We hebben er rustig geslapen.
Veilige plaats bij een charmante wijnboer. Eguisheim is een heel mooi plaatsje. Gratis stroom en natuurlijk koop je een paar flesjes wijn, zodat deze plaats behouden blijft.
Nette rustige camperplaats waar we heerlijk hebben geslapen. Je stopt 5 euro in envelop en schrijft daarop je kenteken en welke nacht je blijft. Met loosplaats en water en eventueel stroom. Voor stroom moet je betalen.
Wij zijn donderdagavond 2 juli aangekomen op de camperplaats die er netjes uitzag. Maar in de avond stond de parkeerplaats vol met hangjeugd en hun ronkende auto's. Ook verscheen er een camper met een kar oud ijzer erachter, alles bij elkaar maakte deze camperplaats een armoedige plaats om te staan. Wij voelde ons daar niet prettig en zijn doorgereden naar een camperplaats in duitsland waar we heerlijk rustig hebben geslapen. Nooit geen Sittard meer voor ons.
Prachtige.plaats met weids uitzicht. Rendieren die in de avond om de camper lopen. Overdag toilet bij restaurant. Verder moet je zelfvoorzienend zijn.
We waren er eind augustus, en vonden het een eenzame plaats. Tegen 23.00uur kwam de plaatselijke jeugd met auto's en hele harde muziek. We zijn gebleven maar voelde ons niet echt happy. Vooral omdat het al best donker werd die tijd van het jaar zijn we geen andere plaats meer gaan zoeken.
Op de ronde parkeerplaats voor het restaurant waren outdoor activiteiten bezig dus de plaats was niet te bereiken. wij zijn net over de kleine brug rechts gaan staan. Prachtig plaatsje met geluid van stromend water.
Poolse camping verwacht er niet teveel van. te weinig stroom aansluitingen vooral in de buurt van het toilet. Kranen die stuk waren, vieze loosplaats. Redelijk schone douche, schoon toilet. WiFi zou toereikend zijn maar bleek ook niet te werken. Maar we zijn in Polen dus weten we dat we dit kunnen verwachten, en we zijn op doorreis.
Plaats op mixparking zonder voorzieningen maar die hebben we niet nodig. Overnachten en door.
Aardige camperplaats in centrum van Urk. Op zaterdagavond en zondagavond de dagen dat wij er waren veel Urkers die rondjes rijden fietsen en wandelen door de oude haven. Bijzonder om te zien. Op zaterdagavond inderdaad wat kabaal van jongelui maarja we zijn allemaal een keer jong geweest toch. Jammer dat veel mensen toch campinggedrag vertonen (stoelen buiten en luifel uit) en zo dus 2 lege plaatsen bezet hielden. Ga naar een camping als je perse in je stoel naast de camper wil zitten. Het staat aangegeven dat het niet de bedoeling is.
Prachtige idyllische plaats aan het water. Met wc en douche. Ook wasmachine en droogkast. ook ruimte om binnen te zitten. Geld in enveloppe om te betalen. Pracht plaats!!!
Camperplaats op loop afstand van het centrum van Malmedy. In de nacht veilig gevoel dankzij goede verlichting en camera.Containers worden keurig op tijd geleegd. Onze stroompaal werkte prima.
Ontzettend slechte camperplaats. Voor je een drukke autoweg, achter je de treinrails met TGV en de normale treinen. Ook heel lastig om in te parkeren want je staat erg dicht op elkaar. Ook mag je hier €6,00 voor betalen. Wij zijn na bezoek aan het stadje doorgereden. Stadje viel ook tegen...
Mooie camperplaats midden tussen de bergen. Betalen via een QR-code met credit-card. Incl stroom en water en afvalcontainers. Top plaats!
Hele mooie gratis plaats tussen de wijnvelden. Als je electriciteit wil gebruiken mag je betalen. Iedere avond rond 18.00 uur is er een wijnproeverij van de eigenaar zijn wijn. Prima plaats met loosplaats water en gebruik van toilet. Toppertje!
Ontzettend mooie camperplaats, mooi systeem met sensoren zodat je onderweg al kan zien of er een plaatsje is. Net toiletgebouw, alles is netjes verzorgd. Alles klopt hier TOP wij komen graag terug!
18 augustus hier overnacht, dit was onze 2de keer, in 2016 waren we hier 2 nachten en stonden toen alleen maar in de wolken en hebben niets van de omgeving gezien. Dus dit jaar was onze herkansing en die was onvergetelijk, 24 uur op een heldere Noordkaap mogen verblijven. De prijs is belachelijk duur voor een plaats op een ongelijke parkeerplaats zonder voorziening maar het blijft een belevenis!
16 augustus hier overnacht, de plaats ligt vlak aan de weg maar toch hebben we er goed kunnen slapen. De volgende ochtend vertrok de Artic Race of Norway in het dorpje Tana dus dat was een leuke belevenis.
17 augustus hier overnacht. Heerlijk rustig geslapen, cafe en vuurtoren waren al gesloten. Veel rendieren gezien en in het dorpje Gamvik liep een vos op straat, bij de vuurtoren hingen waarschuwingen dat je de vossen niet mag voeren omdat er teveel vossen zijn die de vogeleieren en vogels opeten. Prachtige plaats bij de meest noordelijke vuurtoren van europa!
Mooie plaats met prachtig uitzicht. 's Avonds kwamen er veel mensen om in de uitkijktoren naar het noorderlicht te speuren en inderdaad ook wij hebben hier het noorderlicht mogen zien! Overdag is het restaurant en de souvenierwinkel open, prima plaats!
Fijne gratis plaats bij het dorpje van de kerstman en de poolcirkel. Veel winkeltjes en een postkantoortje waar je kerstkaarten kan versturen. Genoeg restaurantjes en bezienswaardigheden.
Plaats op een mix parking, 's nachts onrustig door auto's die vlak naast de camper kwamen staan en na een paar minuten weer wegreden. Beetje onveilig gevoel dus ik was blij dat er meerdere campers stonden, maar ja het is gratis en we waren op doorreis. 's Morgens door het oude dorpje gelopen met kerk en grafheuvels wat er mooi rustig bij lag.
Keurig geregelde camperplaats je staat op een afgesloten terrein met slagboom. Net toiletgebouw wat je kan openen met de barcode van je ticket. Ook de slagboom open je met je ticket. Heerlijk rustig geslapen en inderdaad er worden geen honden toegelaten, iets wat wij prima vinden.
Vriendelijk ontvangen door de gebruiker. De plaats verdient niet de schoonheidsprijs, maar de prijs en lokatie maken veel goed.
We kwamen om 20.45 uur aan en er was plaats maar 26 euro betalen tot de volgende ochtend 11 uur die wij toch echt echt geld.
13 en 14 juli overnacht op het Oppertje. Keurige plaatsen alleen de prijs is aan de hoge kant. Verschillende watersport mogelijkheden vlakbij, ook kun je vissen bij Toms creek. Keurig sanitair aardige behulpzame beheerder.
Na een jaar weer eens terug gekomen om te overnachten, maar helaas. Dit jaar was er een ontzettend gebrom te horen van een ventilator op de naastgelegen fabriek. Of ik was vorig jaar te moe om me er aan te storen OF het is een nieuw onderdeel van de fabriek. Helaas...... het is niet fijn om de hele tijd aan te moeten horen :(
Ontzettend goede ontvangst door de eigenaresse die ons kwam helpen bij het betalen aan de ticketautomaat. Rustige nacht gehad, de omgeving is niet echt aantrekkelijk maar om te overnachten is het een prima plaats. De bakker komt ook op zondagochtend om half 9 iets wat we niet verwacht hadden en dus een fijne verrassing was. Overnachten prima maar geen plaats om dagen te blijven staan het is echt op een industrie gedeelte van de stad. Supermarkt wel op loopafstand.
Deze recentie bevat geen tekst.
Keurig nette camperplaats. Grijs water lozen en toilet lozen mogelijk, ook water innemen kan. Stroom naast iedere camperplaats en prima wifi. Hele aardige eigenaar die ons heel vriendelijk ontving. We hebben er heerlijke ijsjes gegeten. We waren hier de nacht van 12 op 13 mei. Omdat we al vlees aan boord hadden hebben we er niet gegeten maar gaan dit volgende keer zeker doen.
Plaats aan jachthaven van Middenmeer, geen bijzonder mooie plaats, maar wel een ontzettend schoon en net toiletgebouw en een vriendelijke havenmeester.
Prachtige omgeving om te vertoeven. Heerlijk rustig geslapen op deze camperplaats. Toiletten waren helaas nog niet open. Verder vonden we de plaatsen best smal, nu was het er nog heel rustig maar dat zal ik de zomer wel anders zijn.
Mooie rustige camperplaats, als je bij de poort aankomt bel je een telefoonummer wat op het bord staat en je krijgt de code om het terrein op te komen. Door de kou was de douche/wc gesloten wat begrijpelijk is in de winter. Maar dit maakt de overnachting bij de mooie molen toch nog dubbel en dwars waard.
Ruime camperplaats bij het kasteel. Supermarkt op loopafstand,stroompaal met muntjes. Loospunt voor grijswater en chemisch toilet. Ook waterkraan aanwezig evenals een toilet en douche. Midden in de nacht/vroeg in de ochtend rond half 5 veel lawaai/muziek geen idee waar het vandaan kwam. Maar dat risico loop je als je midden in een stad bivakeert.
Fijn rustige overnachtingsplaats als je op doortocht bent zoals wij. Stroom werkt met muntjes. Verder geen voorzieningen. Supermarkt op loopafstand.
Keurige nette goed onderhouden camperplaats. Voor de prijs van 12 euro per nacht is het goed vertoeven, wat wij wel jammer vonden was dat er geen toilet/douche bij zat. 12 euro is best aan de prijs vonden wij, voor een overnachtingsplaats met loospunt.
Keurige camping met schoon sanitair en alles aanwezig wat je maar kan wensen. Zelfs een nette keuken en tv-kamer. Je mag zelf een plaatsje zoeken en je daarna bij openingstijden van de receptie melden.
Afgelopen week een nacht hier gestaan, nadat we van de veerboot kwamen. Aardige behulpzame meneer die alleen Deens spreekt. We hebben boer Niels 10 euro gegeven voor zijn vriendelijke en gastvrije ontvangst. Stroom en water aanwezig.
Afgelopen weekend hier met veel plezier overnacht. 4 nette plaatsen met gratis stroom. Mooi wandelen en overdag veel afleiding door de klim en survivalbaan die bij de toren is gevestigd. Mooi uitzicht vanuit de toren die met een lift te bereiken is. Prima betaalbaar restaurant in de toren, een plaats om zeker terug te keren!
Afgelopen weekend hier gestaan. Prachtige gratis camperplaats bij de oude mijn van Blegny, waarom er dan toch camperaars zijn die hun afval overal maar neergooien maakt me zo ontzettend boos en verdrietig. Gratis water en loospunt voor afvalwater, stroom met muntjes die je bij de kassa van de mijn kan kopen.
Sitecode: 21950
Hebben hier nu 5 keer gestaan en vinden het nog steeds een prima plaats. Alles aanwezig en alles lekker schoon en goed onderhouden. Winkels op loopafstand.
Schone nette gratis overnachtingsplaats, met mooi uitzicht over een baai met groot getij verschil. Fijn gewandeld langs het strand. Geen voorzieningen aanwezig maar dat is ook niet nodig als het gratis is.
Overnachtingsplaats op een mixparking, het was gratis met vuilwaterloospunt. Kraan voor drinkwater werkte niet maar eventueel was dat te halen in het openbaar toiletgebouw. Maar omdat er genoeg andere serviceplaatsen zijn hebben we dat niet gedaan.
Rustige camperplaats met mooi zicht op een baai waar eb en vloed elkaar afwisselen met grote verschillen. Langs openbare weg maar aan het einde van de straat dus heel rustig geslapen. Ook mogelijkheid voor mooie wandeling langs het strand.
Mooie camperplaats zonder voorzieningen. Vlakbij het centrum en de mooie botanische tuin met prachtig uitzicht op de Mont Michel en omgeving. Met sanitairzuil en loosplaats voor vuilwater.
Keurig nette camperplaats met een prachtig uitzicht op de zee. Droogtoilet aanwezig verder geen voorzieningen maar wat wil een mens nog meer als het gratis is.
Afgelopen weekend 2 nachten op de Rusthoeve gestaan. Ontzettend nette camping met prima schoon sanitair. Alles keurig onderhouden, ontzettend aardige eigenaren. Prima wifi, hier komen we zeker terug!
Wat een mooie plaats! Prachtig uitzicht op de gletsjer en het fjord. Je moet via een lange weg om de plaats te vinden maar als je er bent wil je er niet meer weg! Vanaf de camperplaats is een wandeling naar de gletsjer.
Gratis plaatsje aan de haven van Myre. Niks meer of minder.
Mooie plaats op de Noordkaap, veel te duur maar toch de euro's waard want wie kan zeggen dat hij op de Noordkaap overnacht heeft :) Tijdens openingstijden een mooi schoon toilet in de Nordkapphallen. We hadden de pech om 2 dagen in de mist te staan maar het blijft een ervaring om nooit te vergeten.
Gratis camperplaats met gratis stroom. Keurige parkeerplaats! Prima overnachtingsplaats op doorreis naar het noorden.
Wij hadden geluk want er was nog een plaatsje over maar inderdaad reserveren is gewenst! Keurige overnachtingsplaats met toiletten en douche's en wasmachine. Winkels op loopafstand prima WIFI en voor 1,= extra heb je stroom.
Prima cp naast het spoor bij station Heimbach, geen last gehad van lawaai. Sanizuil voor chemisch toilet en water innemen. Ook put voor legen vuilwatertank.
Sitecode: 20231
Nette camping met alles wat je maar nodig hebt. Net schoon sanitair en goede WIFI. Prachtige omgeving voor wandelingen.
Grote parkeerplaats aan de haven. Omdat het niet druk was konden we stroom gebruiken, maar dit zal in de zomer wel problemen geven. Dicht bij de binnenstad, prima plaats om Honfleur te bezoeken.
Dichtbij de invasiestranden, maar ontzettend moeilijk om op het terrein te komen. Je moet een pasje kopen in de automaat van Pass'Etapes en daarna krijg je een mail met code die dus niet binnen kwam. Klantenservice gebeld en na een klein uur konden we pas op het terrein. 10 stroomaansluitingen waar bijna niet bij te komen was en niet eens een afvalbak. Je kan er je vuilwater kwijt.
Afgelopen weekend 2 nachten hier verbleven. Nette locatie met wc/douche wasmachine en droger. Loosplaats cassettetoilet was niet zo fris en de watervulslang kon schoner, maar dit komt waarschijnlijk ook door andere camperaars die het niet netjes achterlaten. Geen WIFI ontvangst maar dat verwachten we ook niet voor €10,= incl.
Prachtige camperplaats met hele mooie wandelomgeving. Nette schone voorzieningen en alles top geregeld! Komen hier zeker nog eens terug.
Betalen bij parkeerautomaat €8,= Je kon water afnemen maar wij vonden het een smerig kraantje met vieze bak en tegels. Ook hebben we ons cassettetoilet niet geledigd omdat het er ontzettend smerig uitzag. Dus we vonden de €8,= duur betaald voor een plaats op een parkeerplaats zonder echte bruikbare voorzieningen.
Mooie natuurlijke camping met schoon sanitair. Broodjesservice in de ochtend, WIFI bij de receptie. Op fiets/loop afstand van Monschau.
Keurig nette camperplaats met schoon sanitair. Heel vriendelijke ontvangst door Belgische mevrouw. Iedere ochtend om 8 uur komt de bakker. Ligt wel langs drukke weg maar dat is dan ook het enige minpuntje wat we konden opmerken. WIFI zou wel makkelijk zijn maar niet echt nodig natuurlijk.
Deze zomer al meerdere keren geweest, prima camperplaats aan de jachthaven. Vriendelijke ontvangst en prima omgeving om een paar dagen te verblijven. Mooie fiets en wandelomgeving. Keurig sanitair aanwezig. Veel bedrijvigheid de hele dag door, gezellige plaats. 's nachts rustig dan is het terein afgesloten met een slagboom wat een veilig gevoel geeft.
We waren hier 27 juni op doorreis vanuit Noorwegen. Ontzettend mooie plaats met prachtig mooi sanitair. Alles wat je als camperaar nodig hebt is aanwezig en dat voor €14,= incl. Topplaats zo zouden er meer moeten zijn.
Donderdag 25 juni hier overnacht. Net afgeschermd stukje bij de jachthaven van Middelfart. Betalen via machine in het havenkantoor. Je betaald voor alles apart. We namen geen stroom of schoonwater, want we vonden het zonder dat al een dure plaats. Kwam misschien omdat we verwend waren, omdat we in Noorwegen waren geweest, waar alles prima is geregeld voor campers. Ook tegen nette prijzen.
Woensdag 24 juni hier overnacht. Parkeerplaats met betaalautomaat, waar je ook de code voor het toilet krijgt. Deze code werkte maar eenmalig bij ons, dus helaas verder geen gebruik van kunnen maken. Prima overnachtingsplaats als je op doorreis bent. Veel vissers dus veel bedrijvigheid aan de kade.
Dinsdag 23 juni hier overnacht. Parkeerplaats aan het fjord, betalen bij het benzinestation. Geen voorzieningen, maar het koste ook maar NOK 50, dus ja dan kun je niet alles hebben ;)
Voor mij de mooiste camperplaats ooit! Nette toilet en douche in een prachtige omgeving! 's Avonds zijn we naar de gletsjer gewandeld en zijn niemand tegen gekomen, iets wat overdag wel anders zal zijn. Je hoort wel de waterval, maar dat maakt het voor mij alleen maar natuurlijker. Ook een stortplaats en watertappunt aanwezig. Ga er graag nog eens heen.
Sitecode: 19171
Vrijdag 19 juni overnacht. Wij hadden geluk, want toen we aankwamen reed er net iemand weg dus hadden we een plaatsje op de drukke camperplaats. Prima plaats om Bergen te bekijken, want de tram is op 300 meter afstand. Niet genoeg stroom voorzieningen helaas. De camperplaats mag wat groter gemaakt worden, want ook nu stonden er campers aan de zijkant van het gebouw geparkeerd.
Sitecode: 19367
Mooie overnachtingsplaats zonder voorzieningen. Je kan bij de veerboot in het wachthuisje van het toilet gebruik maken, maar dan moet je wel even wandelen. Ontzettend mooi uitzicht over het fjord. Geen last gehad van verkeer wat van de veerboot kwam rijden.
Zondag 14 juni hier overnacht. Niet van het stroom gebruik gemaakt, omdat het er niet zo veilig uitzag. Toilet aan achterkant van de gallerie en in het toilet is ook de douche, beetje onhandige constructie, omdat dus de hele toiletpot kleddernat werd. Eigenaar bijna niet gezien, wel hun hond die 's avonds met ons naar het strand wandelde, en niet gemist werd door de eigenaar.
Zaterdag 13 juni hier overnacht. Vriendelijke gastvrije ontvangst, je mag gebruik maken van de douche en toilet in hun woonhuis. Stroom aanwezig, geen mogelijkheid tot lozen chemisch toilet. Prima plaats in hele mooie omgeving!
Omdat we hier afgelopen oktober geweest waren en toen erg tevreden waren zijn we terug gekomen naar Bodelaeke. Dit keer viel het wat tegen want het sanitair werd niet schoongemaakt en de container was overvol en werd niet geleegd. Het was dit hemelvaartweekend natuurlijk ook drukker dan op een gewoon weekend maar juist daarom zou er extra schoongemaakt moeten worden. Jammer Bodelaeke dit kan beter.
Ontzettend vriendelijke ontvangst, map met informatie over de omgeving ontvangen. Sta je op het grasgedeelte dan heb je een mooie plaats met wat privacy. Wij stonden door de drukte op het erf, hutje mutje tegen elkaar aan, dat was een tegenvaller voor €14,= per nacht. Ook het toilet gebruik moet worden betaald ook al is het maar €0,20 wij vinden dit overbodig als je €14,= betaald.
Omdat het nog rustig was op de camping mochten we met de camper op de camping staan. Het campergedeelte zag er ook keurig netjes uit met alle voorzieningen die je nodig hebt als camperaar. Al met al een plaats om zeker terug te komen. Ook de prijs was netjes.
Vriendelijke ontvangst, ontzettend keurig sanitair. Heerlijke rustige natuurlijke omgeving. Wij komen zeker hier terug!
Alles is top geregeld, mooie ruime plaatsen, net sanitair, prima wifi. Ook al was het het eerste weekend van november de camperplaats stroomde mooi vol op zaterdagavond. Een plaats waar we zeker terug zullen komen, lekker dichtbij zee met mooie fietspaden.
Prachtige camperplaats met schone voorzieningen. Gemakkelijke incheckmogelijkheid d.m.v machine die heel duidelijk en overzichtelijk werkte! Fijn restaurant "De Eetkamer" vlakbij de camperplaats. Al met al een topplaats!