@Beestenboel

Ja
2014

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Ik sluit mij volledig bij de vorige schrijvers aan, prachtige omgeving, rustige plek, top faciliteiten en zeer vriendelijke eigenaren. Aanrader!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wauw, super vriendelijke mensen, rustige plaats, mooi uitzicht en bovenal geweldige zeevruchten. Dus liefhebbers van verse vis, the place to be, verder zijn wij zelfvoorzienend dus prima, niks nodig. Genoten hebben we.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prachtige camping, rustig, netjes, restaurant prima en vooral heel vriendelijk geholpen overal. Omgeving niet veel te beleven.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een prima plekje voor een snelle overnachting, zoals gewend van camping car park is het netjes, maar verder is er niets te beleven.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een heerlijke camping, klein, gemoedelijk en mooie plaatsen. Super vriendelijk geholpen. Komen hier graag nog eens terug, de omgeving is werkelijk waar prachtig.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prachtige plek met uitzicht op de flamingo’s in de zee, echter het restaurant was dicht. De weg er naar toe is goed te doen. We zijn niet gebleven. Waren daar alleen.

Sitecode: 61960

als je van de drukte van de cote d’azur houdt is het een prima camping, vriendelijk geholpen, eigenlijk vol maar onze buscamper mocht er nog bij. mooi groot zwembad, maar strand is eindje lopen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een top plek! rustig, mooi aangelegd aan de rivier, restaurant aan de overkant was al gezegd, zelfs sanitair aanwezig, alles is al genoemd ik sluit me aan bij de voorgangers, 5 sterren

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

super camping, in de stad, restaurant gerestyled, sanitair verwarmd en keurig schoon. Ruime plaatsen, vriendelijk personeel, shuttlebus top geregeld. Geweldig verblijf gehad tijdens de jaarwisseling.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plekje voor als je van basic houdt. mooi uitzicht, rustig, bakker in t dorp aanwezig dichtbij, lozen en water tappen. wij hebben niet meer nodig

Sitecode: 1985

inmiddels een cp geworden met slagboom, werkt prima vooraf betalen 8 eur voor 2 personen 1 nacht (gebruiken geen stroom). op dit moment is het waterniet aangesloten. rustige plaats, netjes.

1/4/24 nog gesloten

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima overnachtingsplek, gelegen aan een park, midden in het dorp maar toch heel rustig. Fijn om te wandelen met een hond. Carrefour op 2 min, friettent ook, bakker op 5 min wandelafstand. containers aanwezig, loosplaats, water ook.

Vraag me wel eens af waarom mensen hier gaan staan, zoveel commentaar, het plekje is magisch, ja misschien geen perfect verharde rechte ondergrond, maar je loopt zo het dorpje in dat prachtig is en alles heeft! Wandelroutes genoeg aanwezig, uitzichten om stil van te worden, en visschotels, verser vindt je ze niet. Bereik niet goed genoeg? kijk een keer naar buiten dan heb je die tv niet nodig… maar rij vooral door dan is er meer ruimte…

prima plek om te overnachten, 2 nachten gestaan voor 35 euro, incl stroom water lozen. korte wandeling naar het strand waar ook honden mogen komen. kleine wandeling naar het dorp waar alles is, supermarkt bakker en restaurantjes. Kortom, prima plekje!

geweldig mooi plekje, veel restaurants aanwezig, mooie wandel en fiets routes en super uitzichten! direct aan zee. Voor wie zelfvoorzienend is een top plek.

fantastische lokatie, mooi schoon sanitair en bovenal geweldige wandel en mountainbike mogelijkheden! riviertje naast de camping perfect om honden te laten zwemmen. prima gegeten in het restaurant, vriendelijke ontvangst en uitgebreide rondleiding. kortom wij zouden hier terugkomen

super vriendelijke ontvangst, restaurant zwembad en rust, heerlijk plekje en goed betaalbaar, 21,50 camper hondjes en Electra. rustige plek.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

fantastische plek, zeker als je met honden reist. prachtig park met veel water achter de cp, heerlijk rustig veel ruimte water en lozen aanwezig, kortom voor ons een dikke 10

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige lokatie in de natuur, prullenbakken aanwezig en verder alleen kikkers en vogels, heerlijk als je van buitenleven houdt. mooie wandelroute, en water voor de hondjes, kortom meer hebben we niet nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

lokatie perfect wel handig om fietsen mee te nemen, pendelbus reed niet weekend 26 maart dan met openbaar vervoer wat lastiger om in t centrum te komen. toiletgebouw netjes (nog niet alles was open), verlichting slecht, en jammer dat mensen hun hond op de camping uitlaten en dan niets opruimen. Pizza verkrijgbaar in het restaurant (niet veel meer dan dat) en winkeltje aanwezig voor brood. fantastisch weekend doorgebracht in Parijs.

super rustige, relaxte camping, mooie wandelmogelijkheden, riviertje en watertje binnen 100 meter vd camping, sanitair prima, aardige eigenaar, brood kun je bestellen voor de volgende dag. zwembad ook heerlijk, ligbedden erbij helemaal prima. enige waar je echt rekening mee moet houden zijn de muggen, ik was misschien t lekkere hapje vd week maar werd overdag al lek gestoken en savonds niet te doen zonder klamboe buiten. buiten dat, top!

zoals gezegd mooie plaats bijna op het strand maar sanitair (ook vermeld) wil je niet komen, en helaas water niet in te komen, harde wind en heel vies aan het strand dus helaas geen topper voor ons.

prima camping, netjes aangelegd, volledig omheind, geeft veilig gevoel. sanitair keurig en goed onderhouden.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

20 mei 2 nachten gestaan, bijna perfecte lokatie, mooi schoon water, ruimte (als je geen stroom nodig hebt anders sta je wel naast elkaar in een rijtje) heerlijk kunnen zwemmen en voor de honden ook fantastisch!restaurant aanwezig. Enige jammere is dat je de snelweg echt goed hoort en ik denk dat als de vliegvelden weer volop draaien de overlast best groot is. Desondanks een 9! Super lokatie!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

hartelijk ontvangst, prima plekje, stroom geregeld, gebruik maken vd toiletten in het klooster, lekkere champagne, kortom een aanrader! De bakker zit op loopafstand supermarkt ook dichtbij.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

28/12 daar een nachtje gestaan, hartelijk ontvangen, konden op verhard staan, omdat het campinggedeelte te nat was geworden, stroomvoorziening prima. Je kunt gebruik maken van alle voorzieningen. Een leuke proeverij gehad met heerlijke champagne. Daarnaast is de omgeving prachtig. Zeker een aanrader!

Prima camping aan 't meer, ruime nette plaatsen, sanitair schoon. Jammer dat het meer aan deze kant “rommelig” is: veel zeewier en ondiepte. Eetgelegenheden aan het meer.

Prima camperplaats, zeer rustig snachts en smorgens, weekenden druk bezet. Bakker komt langs, vandaag (maandag) de rijdende supermarkt ook. Loopafstand naar t meer, veel eettentjes op loopafstand, 6 eur per nacht. Montier en der is 8 km daar Aldi en intermarche. 2 nachten gestaan echt prima plek. Geen stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek, 1 nacht gestaan, sanitair schoon, bakker op 50 mrt supermarkt ook dichtbij, centrum met goede restaurants 10 min lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super mooie, rustige plek, prachtig uitzicht over de wijngaarden. Vriendelijke eigenaar, prima champagne voor een goede prijs. Water en stroom aanwezig.