@Befana
Er staan hier vandaag maar twee campers. Wij vinden de plek geweldig en de sfeer uniek. Restaurant is gesloten, maar dat maakt niet uit, als echte camperaars hebben wij geen restaurant, douches en toiletten nodig. In de camper is alles aanwezig, anders zou je met de caravan op een camping kunnen staan. Minpunten worden alleen gegeven voor de niet geheel standaard afvalverwerkingsinstallatie (tot nu toe heb ik in Denemarken betere gezien)
Wij kunnen en moeten de eerdere beoordelingen alleen maar ondersteunen. Is een hele leuke en vertrouwde plek.
Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Alle faciliteiten goed onderhouden en modern. Alles wat je nodig hebt en wilt is aanwezig. Zeer goed eten in de twee restaurants en redelijk geprijsd. Bij het passeren kan ruimte worden aanbevolen.
Zeer mooie en rustige plek. Alles is aanwezig wat nodig is. Kan alleen maar worden aanbevolen. Ook zeer goed gelegen als doorreisplek. Veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Opnieuw en opnieuw.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Er komen vijf sterren zodra de verwijdering definitief is opgeheven. Een bezoek aan het rozencentrum is een aanrader. Groot en prachtig aangelegd park. Te voet of met de fiets bereikbaar. Ruimte kan alleen maar worden aanbevolen.
Slechts vier sterren omdat het jaar 2024, d.w.z. we betalen niet meer met munten maar "cashless"!, nog niet is aangebroken. Er is ruimte voor een oude camper voorzien van alle luxe.
Het is een plek voor een oude camper die alles biedt. Een grote BRAVO voor de gemeenschap. Uitstekend. Bravo.
De plaats is zeer goed onderhouden. De sanitaire voorzieningen zijn modern, ruim en schoon. Receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Plaatsen direct aan de Weser gewild. Reserveren kan voor 3 nachten of meer. Kosten van 25 euro voor 2 personen per nacht is passend in de tijd en diensten van vandaag.
11.6.2018 Geweldige plaats in de buurt van een groot dennenbos. 400 m naar het goed onderhouden strand. Toegang moeilijk te vinden. Na de steile tunnel slaat u linksaf op het vakantiecomplex op een onverharde weg. Het elektrische systeem is precies genoeg voor 5 campers. Enorm geluid tot ver na middernacht van het vakantieoord. Jammer voor deze CP
Sitecode: 19222
Onvriendelijke ontvangst, ellendige, zelfs gevaarlijke sanitaire voorzieningen. Geluid van de Disco tot diep in de nacht. Mooi strand en avondzicht op Catania. Prijs een beetje overdreven voor de diensten.