@Bel50
- Carthago Chic c-line 4.9 LEL
- 2025
- Mercedes
- Integraal
Dit is weer zo'n pareltje in Zweden. Super vriendelijke ontvangst door de man en vrouw van de CP. Erg leuk om een praatje mee te maken. Op 6 km over fietspad naar Böras. prachtig gefietst in de omgeving. We kwamen voor 3 dagen maar het werden er 4. Wij gaan er de volgende keer zeker weer naar toe. Sjaak en Marina
Prima locatie met uitzicht over het water en strand voor de deur. Ondergrond enigsinds ongelijk maar dat is geen probleem. 100 kronen zonder elektrisch. 150 met elektrisch.

Wij stonden hier 8 juli. Er is ook gelegenheid voor het gratis lozen van je toilet en innemen van schoon water tegen betaling.
Wat is dat toch wat ik regelmatig tegenkom voor gezeur over elektrische en sanitaire voorzieningen op de cp. We zijn met een camper onderweg waar in de meeste gevallen deze zaken voorzien zijn. Ga dan lekker op een camping staan.

Wij staan hier vandaag 22 februari helemaal alleen. Fijne plaats om te staan. Er is wel stroom echter pas wanneer de straatverlichting aan gaat.
Schitterende plaats aan het fjord. Geen voorzieningen. Voor ons een pareltje. Betalen kan ook met Easypark.

Mooie plek met uitzicht over het meer en de bergen met sneeuw op de toppen.

Wat slordige indruk. Alle service aanwezig. Geen WiFi. Uitzicht over het meer.
Perfect👍

Heerlijke camperplaats. Mooi in het groen. Prima sanizuil. Meer hebben we niet nodig. Geweldige fietsroutes door het Gaasterland. Op de fiets naar Slooten,Stavoren en Hindeloopen. Geweldig!!

Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Mooie schone camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. Prima ligging voor het bezoeken van de stad en mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke enthousiaste eigenaar. Een absolute aanrader.

Bijzonder vriendelijk ontvangen met 2 scharrel eitjes voor de volgende morgen :) mooie omgeving om te fietsen of wandelen. De camperplaats geeft je het gevoel midden in de natuur te staan. Wij komen er zeker terug als de velden in bloei staan.

Vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg. Erg mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Wij komen hier in de zomer zeker nog eens terug.
Wij stonden hier twee nachten. Bijzonder vriendelijke ontvangst door Jan. Hij waarschuwde ons voor overlast de volgende morgen door hak en breekwerk ivm verbouwing. De vrouw van Jan verraste ons met zelfgebakken cake wegens de overlast. Hoe attent kan je zijn. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Een echte aanrader. Wij komen hier in de zomer zeker terug.
Mooie locatie om te vertoeven. bijzonder vriendelijke havenmeester. Kregen alle informatie voor een prettig verblijf. 14euro incl. 3euro toeristenbelasting voor 2 personen.

Sitecode: 62094
Geweldige lokatie om het park of de Teufelsslucht te bezoeken. Teufelsslucht is zeer de moeite waard. Het uitzicht over het dal is schitterend. We stonden er s'nachts met 10 campers. Geen voorzieningen maar dat hoeft voor ons ook niet. Is tenslotte ook gratis.

Erg mooie camperplaats. Rustig gelegen tussen bebossing. Ruime plaatsen. 14 euro per nacht. Stroom 2 euro voor 2 kw.Toen wij er stonden in de week van Hemelvaart was het vol. De camperplaats hoort bij de camping waar nog veel mooie plaatsen vrij waren. wel tegen het geldende camping tarief. Vriendelijke eigenaar. Geweldige omgeving om te fietsen of wandelen. Wij komen hier zeker terug.

Heerlijk rustige cp. Wij stonden hier met 9 campers. Vanaf de cp kun je schitterend wandelen. Alle service aanwezig.
Wij stonden hier op 10 februari. Wat ons betreft een prima locatie. Beperkt aantal stroompunten. Geen sanitaire voorzieningen maar voor ons onbelangrijk.Goede servicegelegenheid met mogelijkheid voor het wassen van de camper. Wasmachine en droger aanwezig. Camperplaats wordt nog steeds verfraaid. Ronda is lopend te bezoeken.
Camperlocatie ziet er prima uit echter wij missen het vrije camper gevoel. Aanmelden bij receptie die vervolgens het hek voor je open doen. Bij vertrek de receptie bellen om het hek te laten openen. Het vrije gevoel van komen en gaan is iets wat volgens mij bij het camperen hoort.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan in juli. Prima uitvalsbasis om te fietsen. In de ochtend vertrekken er veel campers en aan het eind van de middag komen er weer veel aan. Dat maakt het wat onrustig. Spotgoedkoop.
Goed gelegen camperplaats om op de fiets naar koblenz te gaan. Wij vonden de goederen treinen snachts een minpuntje. Verder alle voorzieningen aanwezig.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Zeer hartelijk ontvangen. De camperplaats ligt er zeer verzorgd bij. Mooie fietsroutes direct vanaf de camperplaats. Wij komen hier zeker terug.
Hebben hier 2 nachten gestaan. Heerlijke plek. De doorgaande weg naar Baarlo is hoorbaar maar niet hinderlijk. Bijzonder vriendelijk beheerders echtpaar. Mooie omgeving om te fietsen. Plek toegevoegd aan onze favorieten.
Prachtig gelegen camperplek. Heerlijk rustig. Ruime goed aangegeven plaatsen waarbij de camper op verharde ondergrond staat.De locatie is perfect gelegen voor mooie fietstochten. Zeer vriendelijke eigenaar.
Hebben hier 20 juni gestaan. Camping bestaat nog wel degelijk. Wij hadden stroom en het sanitair gebouw was open. Eind van de middag zat er iemand om afterekenen bij de receptie. Heerlijk rustige camping. Camperservice aanwezig. Voor strand de weg oversteken en wandelpad naar beneden nemen. Cap Fréhel is lopend of met de fiets goed te doen.
Fijne plaats. Verharde plaatsen en brede grasstroken om op te kunnen zitten. Voor ons een favoriete tussenstop.
Geweldig mooie locatie. Goeie vlakke verharding met open beton steen. Schoon sanitair. Dokkum is zeer de moeite waard om te bezoeken.
Wij waren hier tijdens de herfstvakantie. Hele mooie plaats in het groen. Geluid van de trein vonden wij niet hinderlijk. We komen hier zeker terug.
Slechts 1 douche die ook nog om 19:30 wordt afgesloten is erg mager. Restaurantje alleen in het weekend open, ook al is het hoogseizoen. Verder wel prachtige plaatsen om te staan.
Heerlijk rustige plaats. Een absolute aanrader.