@Belgique
Gebied goed gelegen, maar slaap hier niet omdat de jongeren van het gebied zich daar verzamelen om de covid tot 3:30 uur te vieren. Maar waar is de gendarmerie om de ijver van sommigen te kalmeren!
Dichtbij winkels. Zeer rustige nacht en ruimte voor een groot voertuig.
Sitecode: 19289
Geweldige camping met buitengewoon zwembad. Schoon strand en zonsondergang. Geweldige campingauto ok. Geweldig restaurant. Sanitair nikkel
Sitecode: 71913
Als je van de wildernis houdt, ben je in dit gebied in het paradijs. Geweldige plek en gemakkelijke toegang, zelfs voor grote voertuigen.
Persoonlijk onthaal voor elke campercamping. 300 m van elke handel. Groot voertuig van meer dan 10m moeilijk toegankelijk maar mogelijk. Kamp zeer goed onderhouden en zeer gastvrij. Speeltuin voor kinderen. Als alle Grieken op deze manier voor hun kamp zouden zorgen, zou Griekenland het paradijs van de kampeerder zijn. Om te onthouden
Mogelijk om met een groot voertuig binnen te komen, maar het onderhoud van de site laat echt te wensen over. Het is echt jammer om een camping met zo'n potentieel verlaten te verlaten
Sitecode: 71913
Geweldige plek na 24 uur in de boot. Rustig en idyllisch. Niets te doen, maar geweldig uitzicht
Geweldig gebied, zelfs voor grote kampeerauto's
Super stille en zeer schone receptie. Wanneer alles elders compleet is, vindt u hier waarschijnlijk ruimte.
Handig om Venetië te bezoeken maar erg lawaaierig 's nachts. Pas op dat je de 12-uur-slots niet overschrijdt, want je vertrok voor 16 €!