@Bellabow
voorzieningen zoals vermeld. Pizza Montenegro ligt op een paar minuten lopen en is erg goed en ze spreken Engels. erg stil
De camping in de buurt is slechts 12.40 euro en is een kleine oase aan de rivier. We hebben de parkeerplaatsen buiten niet gebruikt omdat de camping zo uitnodigend was.
Groot ruimtevaartpark bij zwembad, leek ok maar dicht bij twee snelwegen, luidruchtig zelfs met oordopjes. Twee anderen in de buurt raden je aan ze te proberen.
Goede stop om langs de Elbe te fietsen. Ferry stopte om 16.00 uur maar kan over de brug lopen. Pizza restaurant in de buurt dat ook afhaalt. Goed Engels daar.
Rustige plek in september. Veel auto's en fietsen kwamen 's avonds aan voor voetbaltraining maar geen probleem. Fantastische fietstochten en wandelingen in het bos en in het kleine stadje.
Voldoende parkeerruimte op niveau 1 nacht in de buurt van de stoeltjeslift langs de Thale. Café en restaurant, maar niet zeker of ze 's avonds open waren. Loopt langs de bovenkant en lager naar beneden als je de stoeltjeslift gebruikt.
Een beetje lastig te vinden omdat het alleen als parkeerterrein vanaf de weg wordt aangegeven. Gemakkelijk lopen rond kleine stad en motorhome spares winkel in de buurt.
Sitecode: 19697
Mooie plek in de buurt van de therme en de stad. Moderne serviceverbindingen. Elektriciteit gemeten en 50 cent betaald voor 2 kilowattuur. Verschillende goede dingen om te zien in de buurt en restaurants. Supermarkten, kerken allemaal beloopbaar. Tubke panoramaschilderkunst is een must see, 123 m rond. Goede wandeling de heuvel op.
Slechts een paar gemarkeerde plaatsen voor campers die gedurende de dag concurreren met auto's. Meer beschikbare ruimtes later beschikbaar. MH is niet beperkt tot de weinige gemarkeerde plaatsen, dus het kan zijn dat je wilt shuffelen wanneer de auto's vertrekken. Erfurt is een heerlijke plek om te bezoeken. De stad zelf is het beste deel en gaan naar het stadhuis Rathaus.
Parkeerplaats voor lido (openluchtzwembad). Rustig maar niet eenzaam. Klein café bij zwembad.