@Belladonna1!
- 2022
Sitecode: 195270
Prima plek voor een overnachting. Je kunt er leuk wandelen.
Zeer nette camping met ruime plaatsen. Prima sanitair, alles is aanwezig. Op loopafstand van Baarle Nassau/Hertog. Leuk Nederlands/Begisch plaatje. Je kon vanaf de camping leuk wandelen met de hond.
Mooie camping, ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke beheerder. We zouden 5 nachten blijven maar werden er 9. We hadden zo'n mooie plek aan het beekje waar de hond ook lekker in kon, heerlijk met dit warme weer. Mooie wandel omgeving en leuke dorpjes in de buurt. In Luxemburg is het openbaar vervoer gratis, handig als je met de camper bent. Wij komen zeker terug in dit prachtige Mullerthal.
Fijne camping. Vanaf de camping loop je zo het bos in, waar een losloopgebied is. Ook het dorp, met supermarkt, is op loopafstand. Nette, schone camping.
Hele mooie camping met veel groen. Mooi aangelegd, verschillende hofjes, zeer leuk. Vriendelijk personeel. Maar ook de campinggasten, zo vriendelijk iedereen hier, dat viel echt op. Zeker een camping om terug te komen.
We komen hier graag. Je kunt hier leuk wandelen met de hond. Gisteren naar de super leuke dierentuin gewandeld, half uurtje vanaf CP. Hond mag gewoon mee. Dit weekend is er kermis, erg gezellig.
Vandaag weer in Dorsten aangekomen. Wel verbaasd hoeveel plekken er op gereserveerd staan. Maar het is ook een fijne CP, dicht bij de winkels(3min) en aan de andere kant een mooie plaats om met de hond te wandelen. En ja, naast de ijsbaan, waar je de muziek van hoort, ik vind het wel gezellig klinken. Komen hier ook elk jaar weer.
We hadden geluk, nog 1 plekje vooraan vrij om 12 uur. Vriendelijke mensen die er al stonden en ook de man die savonds het geld ophaalde was erg vriendelijk. Had zelfs een koekje voor de hond bij zich. Mooie plekken, ondanks de regen. 8,50 pn en de stroom met muntjes. Smorgens om half 9 komt de bakker op de camperplaats. Er is ook, op loopafstand, een bakker/supermarktje in het dorp. Leuk wandelen met de hond langs de Moezel. Prima camperplaats.
Kwamen hier vandaag aan om 1 uur. De voorste rij was al helemaal bezet. Je kunt betalen vooraan bij de ingang, 15 euro incl stroom. Nette camperplaats
Leuke kleine verouderde camping middenin het plaatsje Wilderswill. Mooi uitzicht op de Jungfrau. Prachtige omgeving. Aardige dames bij de receptie die je van alles vertellen. Ook krijg je een kaart waar je gratis met het openbaar vervoer kunt. Wij betaalden 92 euro voor 2 nachten. Camper + 2 pers. + hond.
Mooie schone, nette camping met grote plaatsen. Voor de camper alles aanwezig. Vriendelijke beheerder. Broodjes service en lekkere boerenijsjes in vele smaken aanwezig. Vanaf de camping kun je gelijk de bospaden op, ideaal met de hond. Zeer mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Wij betaalden 43 euro voor 2 nachten(2 pers+ hond)
Een aanrader. Ja, het gras was wat te hoog en nat door de regen en het toiletgebouw was niet super schoon. Maar wij komen hier zeker weer. Mooi uitzicht op de brug en de bootjes, lopend naar het zeer gezellige en leuke plaatsje Dokkum. Ook lopend is de supermarkt te bereiken. En je kunt er heel fijn lopen met de hond, vele fiets en wandelpaadjes. De havenmeester komt om 7 uur langs, wij betaalden 17.40 pn incl stroom.
Camperplekken wel erg smal maar er is een grasstrook achter je camper waar je heerlijk in de zon kon zitten. Diekirch erg gezellig stadje waar je zo heen loopt. Min puntje vond ik dat we 3 euro p.n. moesten betalen voor ons hondje.
Prachtige omgeving om te wandelen. Fijne gratis camperplaats.
Zeer mooi camping, ruime plaatsen, tussen heggen of op veld. Mooi schoon sanitair. Zwembad ziet er ook heel erg mooi uit. Je mag zelf een plekje uitzoeken, ook met een camper. ze hebben wel speciale camperplekken.
Camping nog steeds gesloten. Zag er ook niet naar uit dat hij binnenkort weer open zou gaan. Erg verwaarloosd.
Mooie camping met zeer grote plaatsen. Vriendelijke mensen, zowel receptie als bij het restaurant. Kwamen gelijk met een bakje water voor de hond. Rustige, nette camping en schoon sanitair.
Mooie camperplaats tegen de bos aan, waar je fijn kunt lopen met de hond. Ook mooie fietspaden. Achter de camperplaats loopt een paadje, waardoor je zo in Den Ham bent bij de supermarkt. Vriendelijke beheerder.
Zeer nette camperplaats, t'is net een camping. Hele vriendelijke beheerder. Mooie afgebakende plaatsen met eigen stroom en waterpunt. Je kunt er vanaf de camperplaats leuk wandelen met de hond. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant( hond mocht mee). Super vriendelijk personeel. Je kunt er ook pizza's afhalen en bij de camper opeten. Op loop afstand van supermarkt/winkels(Glanerbrug)
4 nachten gestaan op deze super mooie en schone camperplaats. Handige in en uitcheck. Gratis weegbrug aanwezig. Dicht bij de bos waar je fijn kunt wandelen met de hond. Mooie omgeving met terrasjes en winkels op loopt/fiets afstand. Wij komen zeker terug op deze fijne camperplaats.
Mooie camperplek. Heel dicht bij de plaats Dorsten met leuke winkels, supermarkt en terrassen. Maar aan de andere kant, heel fijn en rustig wandelen met de hond. Het is wel pal naast de ijshockeyhal waar je de muziek s'middags wel van hoort maar dat stoorde ons niet. Zeker een plek om terug te komen.
Leuke gezellige camperplaats. Ook fijn was het losloopveldje voor honden. Leuk fiets/ wandelpad naast de camperplaats. Er staat een huisje met folders en info. Je kunt betalen door het geld in aanwezige enveloppe te doen en in de brievenbus doen, maar je kunt ook een smsje sturen en dan via een betaalverzoek betalen, heel erg handig. Wij komen zeker terug.
Super mooi gelegen camping. we mochten uit een aantal plaatsen kiezen. Nr 47 werd geadviseerd, mooi uitzicht op het meer op de tweede rij.