@Beltravel
heel mooie plek. tegen de avond goed gevuld met een 30 tal mobilhomes maar ieder had zijn (ruim genoeg) plaatsje. oude stad kortbij en wel echt de moeite. aanrader !
nachtje doorgebracht in alle rust. mooie plaats onder de grote dennen. wat verouderde camping maar heel mooi gelegen en vriendelijk personeel. mobi twee volw en hond was 28€. zonder stroom. die is wel beschikbaar maar hadden we niet nodig. mooie wandeling 9 km rond het meer . leuk vertoeven
foto’s liegen niet. soms ontdek je de mooiste plaats. deze hoort er zeker bij. ruime parkings en ook in het hoogseizoen niet te druk. vier campers vandaag. prachtig zicht en snel in het dorpje vol sfeer. de prijs valt dan ook dik mee let 7 sl per uur ( tussen 07 en 01 uur). toppertje zeker weten
heel verzorgd en fijne ontvangst. tijdens hoogseizoen worden de plaatsjes wat krap en wordt de camping wat druk. maar als je dat niet erg vindt is dit een toppertje
zeker een mooi alternatief om Gdansk te bezoeken. in de gaven aan de dokken in een ruwe maar echte omgeving. plaats idd wat krap maar ook grote ( 9 m) Mobil’s vinden er vrij vlot hun plaats. in het hoogseizoen best op tijd komen … maar dat geldt voor vele top locaties. sanitair niet gebruikt. voor ons een topper voor één nacht
Sitecode: 42074
super plaats om te verblijven. ik kan alleen maar al het voorgaande beamen. als je met de trein naar Gdansk wil lukt dit perfect maar reken vlug een uur treinreis voor je er bent. station ligt net buiten de camping en je kan er via de automaat tickets kopen
uitstekende ontvangst door Victor. nog nooit zo snel geweten wie wat waar en hoe = top. uitstekende ligging voor bezoek van de stad. sanitair heel goed. Echt bij de betere campings van Polen
twee nachten aan 42 € per nacht voor mobilhome twee volw en hond. nette camping en sanitair ( wel aan vernieuwing toe). goed restaurantje op de camping. geen goede faciliteiten voor de camper enkel chemisch toilet in een bizarre constructie. goede camping maar voor die prijs mag het wat beter zijn. drie ipv vier sterren lijkt me correcter.
alsof mirakels bestaan. op deze plaats zeker mogelijk. heeeeel veel plaats en stroom + afval en chemisch toilet lozen. top dit alles voor slechts 5€ per dag. we verbleven er één nacht in alle rust en stilte samen met nog een 20 tal andere mobi’s. top dat dit bedevaartsoord ook aan de mobilhome gasten denkt.
inderdaad toplocatie om de stad te bezoeken . Gelukkig was er nog één plaatsje vrij. gewone wagens nemen de plaatsen in. .Maar zeker proberen Parkingmeter vlakbij
leuke camperplaats. mooie wandelwegen die starten aan de camping. restaurant aan de camping met lekker eten. proef de forel 😉. twee dagen hoogseizoen camper, twee volw,hond en elek 280 zloty. rustige camping met wal beweging en mooi uitzicht. sanitair proper maar basis.
als je voor 18 u toekomt betaal je 40 Zly. kom je later dan betaal je niks en kan je kostenloos overnachten. rond 8 u in de ochtend komt de parkingwachter je vragen of je blijft of vertrekt. vertrek je ( onmiddellijk)) dan heb je niets betaald. Blijf je dan betaal je 40 Zly. Wij hebben hier heel rustig geslapen en veilig gevoeld. het blijft een gewone parking maar netjes groot en vlakbij het kasteel. wat ons betreft .. een aanrader vr campers
wil je rust en heel fijne en behulpzame eigenaars zit je hier heel goed. grote camper kan vlot binnen
twee nachten verbleven met camper. 40€ per nacht. niet goedkoop voor een veredelde maar afgesloten parking. ook niet onlogisch wegens de perfecte ligging om Berlijn te bezoeken. via de metro op wandelafstand snel in centrum. behulpzame ontvangst. eerste nacht rustig… tweede nacht veel lawaai buiten de poort van rondhangende zwervers conclusie. wil je veilig Berlijn bezoeken zonder camping comfort zit je goed
als je de oppervlakte van de camping ziet zou je vrezen voor veel lawaai en drukte maar dit is helemaal niet zo. twee nachten gebleven half juli ( 1250 kronen 3 pers) met topzomerweer op de agenda. plaats voor de camper groot genoeg. wel aan de straatkant maar ook het lawaai is hier beperkt. vriendelijk personeel, winkeltje en Resto. motorboot gehuurd voor volledige dag voor 130€ . top ervaring .
heel mooie en rustige plaats. cash te betalen in euro’s mogelijk. mogelijkheden tot zwemmen met mooie strandjes op wandelafstand. twee toiletten die netjes onderhouden worden.