@Belwiela
Sanitair is zeer schoon weliswaar verouderd. Als ANWB-lid krijg je korting. Ruime plaatsen en aan het meer.
Een prachtig plek voor 1 nacht. Alle voorzieningen aanwezig. Keurig achter een haag kun je alles lozen en vullen! Dit zou inderdaad op veel meer plekken een uitkomst zijn voor doorreizende camperaars.
Je staat weliswaar dicht op elkaar met op de 1e rij prachtig uitzicht. Uiteraard niet altijd plek op de 1e rij. Gelukkig kun je ook prima aan het meer gaan zitten. Het restaurant op 100 m is voortreffelijk met goede verhouding prijs/kwaliteit.
Sitecode: 20809
Heerlijke plek op doorreis naar Noord of Zuid! En vooral het ongelofelijke heerlijk eten en hartelijke ontvangst van de gastvrouw. Prijs is iets verhoogd. Voor € 55,00 3-gangenmenu, wijntje en camperplek met stroom!!!
Prachtige lokatie op een klif met veel faciliteiten incl. overdekt zwembad. Het strand is te bereiken door 5 min. naar het noorden te lopen.
Prachtige plek met mooi uitzicht. Sanitair is tiptop zelfs met 3 badkuipen!
Prima plek om in het naseizoen hier te verblijven. Behulpzaam en meedenkende beheerders. Plaatsen zijn niet erg ruim als je wilt buiten zitten. Voor ons geen probleem het was ‘s avonds daarvoor te koud. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Superschoon sanitair en +/- € 22 per nacht voor 2 pers.
Prima schone plek zonder voorzieningen, voor een nacht, als onderbreking van de B500 route.
Wij stonden hier 4/6/18. Prima plek voor 1 overnachting op doorreis. Ruime plaatsen en sportkantine aan de overkant zodat je gebruik kan maken vd toilet.
11/05/2018 prima plek aan de haven met het volgen vd de borden Porto (haven) goed te vinden. Geen last gehad van hangjongeren of oud mannetje. Wel jeugd die uitgaat en auto parkeert of nog even flaneert langs de kade. Aanrader is restaurant Osturia ai platani. Goede bediening, lekker eten en topper qua prijs & kwaliteit!!
9/5/2018 Prima camping als uitvalsbasis naar Matera. Water en stroom bij iedere plek. De gratis shuttle rijdt 2x per dag. 9.00 en 16.00 uur. Bijzonder is dat de wc’s niet kunnen worden afgesloten. Kosten voor 2 ppn €19.00 exclusief douchen is €1,00
02/05/2018 Giovanna (de eigenaresse) zorgt goed voor haar gasten. Iedere ochtend een heerlijk kopje espresso en een prima lokatie om Vesuvius en Pompeï te bezoeken. LET OP: de routeplanner van campercontact is voor campers/caravans een drama. Dus neem vanaf de autostrade de afslag Pompeï-Scafati ipv Torre Annuntiata en vervolg de weg naar via Nolana en dan naar de camping.
Prima locatie voor bezoek aan Milaan (7km met de fiets). Eenvoudig sanitair (1 wc en 1 douche) voor 8 staanplaatsen. Eigenaar vriendelijk. Enig nadeel de kerkklok luidt ieder kwartier tussen 0.700-22.00 uur en de haan kraait al om 03.40 uur. Aldert&Renate