@Bemondjes54
- 2024
- Hymer
Kleinschalige camping waar we 2 nachten verbleven. Konden zelf n plek uitzoeken. Ligt wel langs n doorgaande weg maar hadden daar zelf geen last van. Een mooie omgeving om te fietsen. Vlak bij Assen en TT circuit en kamp Westerbork. Sanitair is prima en schoon. We hebben t naar ons zin gehad. Mijnie en Leo
We hebben hier 3 nachten verbleven. Bij aankomst kregen we n vriendelijk ontvangst met koffie/thee. Waar zie je dat nog? Je voelt je gelijk welkom. N map met alles wat er te doen is in de omgeving,waar veel werk is in gestoken. Toiletgebouw was schoon en voldoende sanitaire voorzieningen. Mooie omgeving en fietsmogelijkheden. Bourtange is n aanbeveling. We hebben ons hier prima vermaakt Bedankt voor alle leuke tips. Mijnie en Leo
Sluit me bij de vorige reviewers aan. Mooie ruime plaatsen. schoon sanitair, vriendelijke eigenaren. De vrijdagavond borrel met de rondleiding was gezellig en interessant. Hebben nog verschillende worstjes meegenomen. Gaan er thuis nog heerlijk van nagenieten. Tot de volgende keer.
zijn hier 3 nachten geweest. Vriendelijke eigenaren die er veel werk in hebben gestoken. Alles in de puntjes geregeld. Mooi schoon sanitair. 5 sterren waardig. Mooie omgeving voor wandel- en fietstochten. Staat in onze top 5.
In augustus 5 dagen hier gestaan. Heerlijk rustig en ruime camperplekken schoon sanitair. Heel leuke familie die vol met plannen zitten om er iets fantastisch van te maken. Veel in de omgeving gefietst langs leuke dorpen. Sneek op 8 km zeker de moeite waard om te bezoeken. We hebben ook n sloep gehuurd en de omgeving op t water verkend. N geweldige tijd gehad en we komen hier graag nog n keer terug. gr. Leo en Mijnie
Een paar dagen op deze geweldige locatie gestaan. Zelf een plek uitgezocht. Rondom alleen maar weiland heerlijk rustig. Mooi sanitair en leuke recreatieruimte, waar je kan flipperen darten of sjoelen of n spelletje doen. Mooie fietstochten gemaakt, genoten van de omgeving. Waren blij verrast en komen zeker nog n keer terug.
hier 3 nachtjes gestaan. goed verzorgde camperplaats. Vriendelijk ontvangen en genoeg info gekregen voor n leuk verblijf. Prima sanitair uitstekende wifi Fietsafstand naar t dorp. Elburg zeer de moeite waard voor n bezoek. veel fietsroutes waaronder de zuiderzeeroute meer dan de moeite waard. we hebben t goed naar ons zin gehad
Met pinksteren 3 nachten geweest. Super leuke locatie. Hartelijk ontvangst door de eigenaren en veel info ontvangen over de omgeving. Dinxperlo op 5 min fietsen. Leuke terrasjes. Bocholt 45 min fietsen Hebben t heel erg naar ons zin gehad en komen zeker nog n keer terug.