@Ben-Bep
- 1995
Waarom moet ik €14,- betalen voor een schuine plaats naast de snelweg met als enige voorziening een picknickbank? Er is niet eens een afvalbak!
Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, prachtige kruidentuin met beelden en een park, heerlijk rustig. Jammer dat je voor €28,50 per persoon per nacht nog met een wc rol onder je arm naar het toiletgebouw moet en dat je moet betalen voor afwas water en de douche
Prachtige omgeving, supervriendelijke beheerders, ruime plaatsen met stroom en water, fantastische sanitairruimte voor mindervaliden. Goedkopere, verharde camperplaatsen
Fijne camping met verharde plaatsen, verwarmd toiletgebouw, veel voorzieningen en een prachtige landwinkel met uitgebreid assortiment. Vriendelijke mensen De camping is heerlijk rustig, maar in de toiletgebouwen staat de radio heel hard op Skyradio. Dat is dan ook echt het enige minpuntje. Verder kom ik hier heel graag overnachten als ons peilbootje in Hansweert ligt
Bedankt gemeente Vlaardingen voor deze fijne camperplaats. Geen voorzieningen, maar ik heb ook niets nodig. In het centrum vlakbij de supermarkt. Helaas staat er nu een camper met een generator buiten en heeft de buurman al meer dan een uur de motor lopen, waardoor we in een blauwe walm staan. Campers staan hier ook langer dan 2x24 uur. Jammer.
Bedankt, gemeente Lansingerland, voor deze fijne, gratis camperplaats Ik sta er graag een nacht als ik moet mantelzorgen voor mijn ouders. Dichtbij het centrum met voldoende winkels en goed bereikbaar vanaf de provinciale weg. Er is één plek voor twee campers achter elkaar. Deze plek is duidelijk gemarkeerd met borden. Helaas staat er de laatste tijd regelmatig een vrachtwagen op deze plek, maar dan kun je ernaast staan.
Prachtig verharde camperplaats Sanitair niet echt dichtbij, maar fijne douche en een keuken Supervriendelijke ontvangst. Helaas geen water in de winter
Rustige plaats aan einde bebouwing, kleine afval bak. Jammer dat er verder geen voorzieningen zijn maar die hebben we zelf, geen indicatie mbt het controleren van het aan-uit nummer, uitzicht op de op enige afstand lopende Lek die nogal wat varend verkeer heeft (misschien inhalen van de verloren tijd door Kerst en Oud en Nieuw).
Overnachting op zon- en feestdagen is gratis. Wij komen hier toch enigzins regelmatig maar weten nu pas dat dit ook vermeld staat op het display van de betaalautomaat. ZEGT HET VOORT!!!!
Lozen afvalwater een beetje moeilijk omdat er geen loosput o.i.d. is. Maar via eigen cassette toilet lukt er erg veel, je moet dan wel een aantal keren lopen. Toilet is gratis en water is ook gratis er komt enkel een miezerig straaltje uit wat voldoende is om je beker te vullen. Er is geen aansluiting voor een slang om je tank bij te vullen. Zoals de foto laat zien is er gelegenheid om je toilet cassette te legen.
Coördinaten kloppen niet. gebruik het adres (Sätenäsvägen 3) dan kom je uit naast de kerk. Rustige plek met overdag wel enig verkeer maar avond en nacht rustig.
Prachtige lokatie: Een rustige en ruime plek. Af en toe hoor je op afstand een trein passeren waar je eigenlijk geen last van hebt. Toen wij aankwamen hebben we getwijfeld of dit de goede plek was omdat op dat moment het gras gemaaid werd. Toen vroegen wij ons af waar de andere 29 campers waren. Op zo'n mooi terrein geen gasten? De boer begreep er zelf ook niets van. Niet terecht voor zo'n aardig iemand!
Mooie plaats, de toerit is enigszins onduidelijk, maar als je de coördinaten juist hebt ingevuld, komt het allemaal goed, wanneer je de breedte (plm. 2,50 m) en de hoogte (3,10 m) van de doorgang maar in de gaten houdt. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht. Kortom aan te bevelen.
Aanvulling bij onze vorige beoordeling: Plek is gratis en max. camperlengte is 7,00 m. Er is geen stroom en geen verlichting. Water innemen/lozen en toilet legen (gelijkertijd mogelijk) gedurende 20 minuten. En dat alles voor die ene Euro!!
Zijn hier 12 mei 2015 geweest. Eerst gezocht naar de camperplaats van scouts volgens de ACSI gids 2015. Deze bestaat niet meer. Wij werden door medewerkers van de gemeente naar de nieuwe camperplaats gebracht op de Rue Jos. Simon nabij nr. 47 te bereiken door de weg direct naast de supermarkt Delhaize in te slaan richting camping/zwembad. Mooie plek, aan andere zijde een fietscross terrein.