@Ben-Marree
Lid van Campercontact sinds 2020
Gezellige sfeervol kleinschalige boerencamping. Sanitair goed en schoon. Wij stonden er 2 nachten en betaalde €65 voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 14 en 16 jaar. 5 min met auto naar de Efteling. Voor kleine kinderen veel speelgoed zoals step, skelters, zandbak etc aanwezig.
Sitecode: 81947
Nette camping maar niet sfeervol. Jammer eigenaren erg vriendelijk. Sanitair zeer gedateerd maar schoon. Wij stonden 1 nacht en betaalde €25 voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 14 en 16 jaar. Veel vaste plekken.
Boerencamping midden in de natuur met schapen in naast gelegen weiland. Ruime plaatsen voorzien van stroom. Toilet en douches gedateerd maar schoon. Smalle toegangsweg ernaar toe. Vriendelijke eigenaren.Voor 3 nachten betaalden wij £ 73,00 voor 2 volwassenen en kinderen van 16 en 13 jaar.
Camping sfeervol en mooie plekken. 2 dagen gestaan om Stonehenge te bezoeken, 10 min rijden. Sanitair voor de heren gedateerd en oogt niet schoon, dames sanitair ziet er netjes uit maar functioneert niet, ook zijn er geen afgesloten wastafels aanwezig. Bij volle camping te weinig sanitaire voorzieningen. Extra dixie's op het grote veld aanwezig.
Nette camping met schoon sanitair. Geboekt via site voor 5 dagen, 3 volwassenen en 1 kind, Kosten £180, incl ANWB korting. Met taxi kan je naar het station als je London wilt bezoeken. Receptie geregeld. Na 20 min geen taxi, een voorbijganger heeft ons gebracht. Bij terugkomst zelf taxi genomen, deze chauffeur heeft ons 3 dagen gereden en op tijd Tel+447947505323. Boek de trein na 9:00 schilt +50%
Fijne rustige particulieren camping met 35 plaatsen. Aantal plaatsen zijn voorzien van stroom. Toiletten en douches (gratis) zijn iets verouderd maar zeer schoon en voldoet aan alle eisen. Direct naast de camping is een soort van park met speel gelegenheid. Wij betaalde £ 132 voor 2 volwassenen en 2 kinderen, incl stroom en belastingen voor 4 nachten.
Vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen. Broodjes service, paardrijles, menles en verkoop van paardenmelkprodcten . Leuk om open dag mee te maken. Fijne website met reserverings- en betaalsysteem. Sanitair schoon en voorzien van wc papier. Wel wat aan de krappe kant met 4 douches, 6 toiletten en 1 afgesloten wastafel voor deze grootte camping.
Vriendelijke eigenaar, schone toiletten maar zeer verouderd, wastafeltje afvoer komt uit in douche, slecht afsluitbare toiletten. plek op grasveld met tafeltennistafel.. dag en nacht een hoge pieptoon te horen maar dat kan toeval zijn. groot winkelcentrum op 5 minuten rijden.
Fijne camping om de Mont Sint Michel te bezoeken. Rustig (best bijzonder bij zo'n toeristische plaats) grote plek en gratis busvervoer. Brood kun je in souvenirwinkels halen. Toiletten schoon, iedere ochtend uitgebreid schoon gemaakt. Toilet papier aanwezig. Helaas douches bij ons koud vanwege defect.
Fijne camping met mooie ruime plekken. Schoon sanitair met zittoilet. Doucheruimte prima, geen instelbare warmte waardoor watertemperatuur kan verschillen. Douches worden ‘s nachts afgesloten. Idd alles contant betalen. Wij troffen een Nederlandse sprekende receptioniste. Brood bestellen dag van te voren maar supermarkt vlakbij.
1 nacht op deze camping gestaan, vooral Fransen aanwezig die het hier naar hun zin lijken te hebben. Veel voorzieningen als zwembad, tafeltennis, tennisbaan, speeltuin etc. Helaas ons verblijf niet positief, vieze toiletten met roest strepen, zonder toiletbril, geen scheiding dames/heren. Wij mochten op een plek staan gedeelte van sportveld, camping eigenlijk vol. Geen afgebakende plek.
Een mooie groene stadscamping gelegen aan de rand van Franeker, supermarkten Lidl en AH zijn op loopafstand van ca. 200 meter. Een mooi veld geschikt gemaakt voor campers kan drassig zijn naar hevige regenval. Gastvrij en vriendelijke medewerkers die na overleg terug komen om de gesloten bowlingbaan voor ons te openen. Toiletgebouwen zijn schoon en netjes, wc papier aanwezig en douchen kost € 0,50