@Ben-Petra
- 2022
heerlijk rustig bloemenvelden voor de deur. zelf plukken. 1 kroon per stuk. prachtige schoon toiletruimte.
perfect voor bezoeken Ribe. wel druk maar prima plaatsen. ga niet op de touringcar plaatsen staan met de camper, gegarandeerd een boete.
mooie Camping. we hadden een plaats aan het water. schoon sanitair en alle voorzieningen aanwezig. Ben en Petra.
Sitecode: 194788
een ruim opgezette parkeerplaats met een nieuw en schoon sanitair. 10 min fietsen naar het centrum van Kopenhagen. geen geluidsoverlast van treinen en auto's.
savonds laat aangekomen en een vriendelijk welkom van de eigenaresse. prachtige CP . verharde plaatsen tussen het gras. De sanitaire voorzieningen krijgen een 10. groetjes Ben en Petra
volgens de website van de camping zijn huisdieren niet toegestaan.
na telefonisch contact was er alleen een plaats vrij aan het strand. dat klonk niet verkeerd. wij heengereden en bij aankomst bleek het voor 3 dagen € 245.00 te kosten. dat vonden we toch wel erg duur. volgens de medewerkster kwam dat omdat de camping bijna vol was. toch maar voor 2 dagen geboekt. op de plaats aangekomen bleek de camping lang niet vol te zijn. wat een slechte reden voor een hoge prijs. wel een mooie plek aan zee.
prima plaats om te overnachten . op wandelafstand van de mooie oude binnenstad. schoon sanitair. supermarkt dichtbij voor vers brood.
zeer nette camperplaats. vriendelijk ontvangst en zeer goede uitleg over de cp. mooi nieuw sanitairgebouw. lekker aan de haven og op de rustige Parkeerplaats. op fietsafstand van het mooie centrum van Dordrecht.
Wat een geweldige plaats. Alle voorzieningen aanwezig. Heerlijk tot rust komen. Elecctra-water-wc en douce(€0.50) Lozen toilet en vuil water. Alles voor € 15.00.
na een mooie rit door de bergen aangekomen. goed ontvangen en uitleg gehad over de omgeving. brood besteld voor de volgende dag. sanitair eenvoudig maar schoon. douchegordijn is niet meer van deze tijd, maar hangt er wel. mooie plek om Menton en Monaco te bezoeken.
een mooie schone CP. Zeer vriendelijke eigenaren. De shuttle service is perfect, zelfs de hond mocht mee. tot savonds 23.00 uur wordt je opgehaald uit het dorp. Ben.