@Ben-en-Tan
Lid van Campercontact sinds 2020
Pachtig gelegen,100 meter van viswater met steigertje. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen uitleg van de eigenaar.Op de ecologische boerderij is ook een kaasmakerij waar ze heerlijke kazen maken,ook kun je er pure zuivel producten en vlees van eigen koeien kopen en de lekkerste vla van N.L Hanzestad Kampen 6km. Kortom alles wat een camperaar nodig heeft is er
Mooi uitzicht....1 nachtje gestaan...Maria Kip niet vriendelijk, er sprong een lamp in duizend stukjes boven onze tafel, even schrikken maar verder geen aandacht aan geschonken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Perfecte CP, naast de lidl - dus elke morgen verse broodjes halen🤗 stroom aanwezig, grijs water lozen, toilet lozen en water inname ook, dat alles voor 0 euro, waar vind je dat nog,. Ook kun je hier nog leuk fietsen op ECHTE fietspaden, uniek voor Portugal.
Kort en bondig een prachtige camperplek!
We hebben hier in februari 2016 overnacht. Prachtige, rustige kleine camping! Ook prima als overnachting richting het zuiden.
Prima camperplaats voor 1 of 2 overnachtingen. Zwembad en stadje naast de deur.
Mooie rustige camperplaats bij een wijnboer. Wc naast de deur en een huisje waar je wijn kan proeven. Water is gratis. Als je wijn van deze boer koopt mag je gratis staan. Zeer aardige mensen! Prachtig wandelgebied. 14-5-2015