@BenBruyninckx
- 2015
Alles aanwezig wat je nodig hebt. Gezellig restaurantje. Proper sanitair. Enige minpunt: wij betaalden 56 euro voor 1 nacht, 2 personen en een hond, zonder electriciteit!
Mooi plekje met alles er op en er aan.
Mooie kleine camping, vriendelijke eigenaar, alle faciliteiten aanwezig en proper. De prijs moet echter aangepast worden, wij betaalden 43,00 CHF (€46) voor een camper en 2 personen.
Het leek ons een leuk plekje maar overal staan hier borden dat honden niet toegestaan zijn.
Helaas afgesloten tot 13 maart voor het Circus.
Een toplocatie om te overnachten op doorreis. Ruime plaatsen en alle voorzieningen aanwezig. (Water met jetons die enkel tijdens de openingsuren te verkrijgen zijn. Wij hebben heerlijk geslapen!
Nette camperplaats met alle voorzieningen. Kaal? Ja, maar dat kan niet anders omdat ze pas aangelegd is. Bij aankomst werkte het systeem om op te rijden niet maar we werden telefonisch vriendelijk aanhoord en na 5 minuutjes was het al opgelost. Enige jammere is inderdaad dat je maar 24 u mag blijven staan, 48 u zou beter zijn.
Zeer mooi en propere CP, inclusief elektriciteit en een goed werkende gratis WIFI. Daarnaast nog sanitair (douche, WC, wastafel), eveneens netjes onderhouden. En tot slot, zeer vriendelijk ontvangst, zelfs onze Viv (Ierse setter) werd met snoepjes verwend. TOP!
Deze camping bestaat niet meer, enkel een “Glamping” camping. Mag hier verwijderd worden.

Nette camping, ruime plaatsen. Vriendelijk onthaal. Sanitair is ok. Op loopafstand van het pittoreske dorpje.
Mooie nieuwe camperplaats. Rustige omgeving met landelijk uitzicht. Centrum op loopafstand.
Sitecode: 22060
Prima plekje om te overnachten.
Leuk plekje! Mooie omgeving, rustig en proper. We hadden geluk, in de voormiddag was het “Gemeenthuis” open en konden we kennis maken met twee gezellige secretaressen. Moesten er ook nog voorzieningen aanwezig zijn gaven we hier een 10.

Lekker rustige locatie, tussen de wijngaarden. Top voor ons, meer miet een camperaar niet hebben.
Een zeer goede ontvangst, alles aanwezig wat men nodig heeft. Hier komen we zeker nog eens terug.
CP vlak bij het centrum. Alles in wandelbereik. Voor de GEO-cachers, toffe caches. De restvos basis maar wel aanwezig.
CP zonder voorziening, rustig, en op wandelafstand van het centrum.
Wetende dat het om een (ruime) parking gaat, was het hier lekker rustig om te overnachten. Vlak bij drank & spijs, wat wil je nog meer.
Rustige plaats, alle voorzieningen aan sanizuil. Niet ver van dorpje, 500 m. Fietsroutes in de buurt.
Zelfs 's avonds goed te vinden. Rustig kunnen slapen. Rond 9.30 komt er beweging in deze zaak. Alle faciliteiten aanwezig, als doortrek overnachting is dit een ideale plaats.
Sitecode: 21973
Gratis plaatsje naast een weg, 's nachts geen hinder gehad. Gepensioneerde wijnboer geeft graag uitleg en toont je de caves in de grotten maar al te graag. Inderdaad, hygiëne laat veel te wensen over, gelukkig enkel op zijn erf en bij de wijnproeverij. De camperplaats zelf was wel ok.
Heerlijke rustige plaats om te overnachten. Klein dorpscentrum op loopafstand. Bakker en voedingswinkel ook vlakbij. Jammer dat het restaurant niet open was. Hier komen we vast nog een keertje terug.
Hier niet geslapen, enkel sanizuil gebruikt. Gratis en in orde.
Vriendelijke eigenaars. Je kan er eten tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Spoorweg en autoweg vlakbij maar 's nachts geen last van gehad. Hier komen we nog wel eens terug.
Mooi plekje, rustig en vlak bij Ieper centrum.
Netjes, gezellig, proper toilet en niet duur. Onthaal door twee gezellige mensen, met koffie. Klein barretje met TV en drankjes aan economische prijzen. Rustige omgeving, dicht bij een kanaal waar je kan vissen. We komen zeker terug, Ben & Greet
Rustige omgeving. Vlak bij het centrum. Netjes onderhouden terrein. Ondanks gras, goed gestabiliseerd met steentjes (en daar heb je hinder van).
Alles er op en er aan. Ruim, proper en vlak bij het centrum. Elke stad zou er zo een moeten hebben!! Ideaal om Kortrijk eens te bezoeken.
Propere afgesloten parking met elektriciteit en vlak bij de sporthal met wc en douche
Zeer gastvrije eigenaar. Voor WO1 liefhebbers, niet te missen. Vraag de eigenaar voor een bezoek in zijn privé museum. Echte aanrader. Verder lekker pintjes en lekkere kleine keuken.
Goed onthaal, lekkere (Belgische) trappisten. Gezellig onthaal. Komen zeker terug.
Rustig plekje. Leuk voor doorreis.
CP vlak bij de Leie en het centrum. Wel niet veel te beleven in het centrum. Prima voor wandelaars. Watervoorzieningen waren helaas (tegen vorst denken we) afgesloten.
Hartelijk ontvangen door uitbaatster Iris ("beroemd" uit Geubels en de Belgen). Rustige plek, verder geen verplichtingen. Wel aanrader om iets te nuttigen in het café met zeer mooi en gezellig interieur. Het Breugelse buffet (voor 20 € à volonté) is een must-do!
Prima plaats, rustig (op de sigals na 😊). Stroom, water, etc... gratis. Een aantal plaatsen ook schaduwrijk. Op 1 km van het centrum, op 12km van Vaison la Romaine. Wijn bij de boer, betaalbaar en OK.
Voldoende ruimte per plek, echter hadden wel geluk nog net een vrije plaats te vinden (meer plekken zou wel mogen voor een stadje als Arras). Wel vlak bij het centrum en best rustig. Jammer dat water niet gratis is en dat je eerst naar de VVV moet voor een jeton.
Rustige locatie.
Zeer rustige camping. Veel ruimte, alle voorzieningen. Wel moeilijk om het grijs water te lozen. Goede prijs/kwaliteit. In het dorp zelf is weinig te vinden.