@BenCatersels
- 2020
Prima overnachting plaats bij de wijnboer met gratis stroom 3 amp👍
Wat een prijs, veel te veel want je staat hier bij de wijnboer met alles zoals water en stroom gratis!!! Dus op naar de wijnboer in Equisheim!
wij sluiten ons positief aan bij alles wat er zoal geschreven is. deze camperplaats is niet voor niets DE CAMPERPLAATS VAN 2025!!! Zeer verdiend en daar kunnen anderen nog veel van leren👍👍👍
wij hebben hier eerst 1 nacht gestaan en wilde daarna naar Hindeloopen ivm onze toer de Elfstedentocht maar Hindeloopen was belachelijk duur met rond €40,- dus snel terug naar Hommerts met een fantastische plek aan het water met veel watersportverkeer en hebben hier weer 3 nachten met erg veel genot gestaan. Fijn gedoucht prima toilet etc. Prijs 👍

wat een geweldige plaats om lekker een dag te luieren en van de prachtige natuur en vergezichten te genieten. natuurlijk hebben we wijn geproefd en omdat ze zo lekker en betaalbaar zijn namen we 9 flessen mee. als we weer in de buurt komen gaan we er zeker weer heen en slaan we natuurlijk weer in😊
Dit is een fijne overnachtingsplaats. We hebben een prima nachtrust gehad. Over de prijs is door andere reviews wat verwarring ontstaan maar wij hebben dit met de eigenaar besproken en de overnachting inclusief alles dus ook het cassette toilet is € 14,= per overnachting 👌👍😃
fijne plaats ook om een extra nacht te blijven heerlijk rustig, alleen jammer van blaffende honden van bewoners in de omgeving. maarja het nergens perfect, toch?
we willen hier nog niet begraven worden, dus rechtsom keert gemaakt en hoe durven ze er nog € 15,- voor te vragen dan moet je niet helemaal lekker zijn. bovendien is het heel slecht bereikbaar, nee het kost je een hoop tijd voor helemaal niks! doe het niet!!!!
Sitecode: 20238
de prijs per nacht voor de CP is slechts een indicatie omdat voor bijna alles via de Sepp card achteraf wordt verrekend van het vooraf betaalde voorschot. Wij hebben nergens gebruik van gemaakt en waren kwijt € 23,50. Voor ons hondje moest ook worden betaald € 3,50 terwijl dit niet staat vermeld al met al vinden wij dit voor de simpele en ongezellige plaats veel en veel te duur.
We hebben hier 2 dagen genoten van van de rust. Er is een mooi centraal systeem waar je de stroom van je Camper kunt regelen maar let op dit is een duur systeem. Komen om die reden danook niet terug.

Aansluitend op alles wat al gezegd is vinden wij de eigenaresse iemand met een grillig karakter. vriendelijk wanneer het haar uitkomt. de prijs komt niet overeen maar is weer €2,- per nacht duurder zo ook de stroom is nu 5,- per 24 u. er kwam een Spanjaard met caravan ‘s nachts om 24:00 u en na een hoop herrie en ons ruw uit de slaap gehaald te hebben werd het na anderhalf uur eindelijk stil wij komen hier zeker niet terug😡😬😖