@BenGemma
Juni 2026
wat is dit toch n fantastische camperplaats.. prachtig. het sanitair de omgeving de eigenaren helemaal geweldig..tot de volgende keer
Mei 2026
Bedankt Arie en Bea voor het verblijven op jullie zo goed aangelegde camperplaats , van alle gemakken voorzien, echt compleet voor een nog betaalbare prijs! volop genoten van jullie gastvrijheid en heerlijke traktaties! veel succes gewenst en wellicht tot ziens! BenGemma
Sitecode: 161923
op Eetbaarerf hebben 3 dagen genoten van deze unieke locatie ! Een plek om terug te komen en te genieten van het Voedselbos en de rustieke sfeer . veel fiets en wandel mogelijkheden . kortom fantastisch! veel succes boer Jan !
mooie ruime plaatsen, maar op de toilet/douche deur staan codes die je moet weten. die kan je krijgen van de mijnheer die het geld ‘s avonds ophaalt, hij gaf het niet.. dus moesten we hem opzoeken. hij had n papiertje met wat letters, daar moesten we n foto van maken heel vreemd en geen bon gekregen dat je betaald hebt (contant)
Sitecode: 91993
Heel fijne rustige plek , midden in de landerijen. ideale plek om Groningen per fiets te ontdekken, via alleen maar fietspaden . wij fietsten ook naar zoutkamp en weer terug via Nordhorn . kortom een geslaagde 2 dagen , bij vriendelijke beheerders. Bedankt! Ben en Gemma
wat n schitterende Camperplaats alles naar wens en super schoon.. de omgeving is fantastisch de Weerribben rottige meenthe Giethoorn Blokzijl echt n heerlijke plek om te fietsen en wandelen..echt n aanrader Ben en Gemma
wat n fijne camperplaats heerlijke dagen gehad.. mooie fiets omgeving. n goede prijs geen douche en toilet maar die hebben we zelf. dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst hartelijke groet van Ben en Gemma.
echt n camperplaats hoe het hoort te zijn. we hebben het heel goed gehad bedankt Rob .. erg vriendelijk allemaal tot de volgende keer Ben en Gemma
wat hebben wij hier weer genoten.. zo’n fantastische plaats, alles klopt. het sanitair de hele ruime plaatsen het prachtige uitzicht en n geweldig fietsomgeving. niet vergeten te zeggen dat de eigenaren hele aardige mensen zijn.
wat n fantastische CP heel mooi aangelegd ruime plaatsen en heerlijk rustig… met de knooppunt routes kan je geweldig fietsen. wij komen weer terug dank jullie wel