@BenMartens
Mooie ruim camperplaatsen . Goed schoon sanitair, alleen de afwasplaats kan beter. Het is een boerencamping . Wat ons stoorde is dat er tot 21.30u mest werd uit gereden, daardoor veel geluidsoverlast.
Hele mooie ruime camperplaats met een geweldig toiletgebouw. In een mooie omgeving, het enige wat wij misten waren wandelroutes. We komen zeker terug.
Een prachtige camping, gerund door vrijwilligers, alles is tip top in orde. Heel vriendelijk ontvangen en ze doen er alles aan om het naar de zin te maken. Eigen terras met drankjes en ijs. hele mooie omgeving en dichtbij Valkenburg. alleen de weg er naar toe is spannend, best smal maar met inhammen om te passeren.
Hele mooie camperplaats, stroom en water in de buurt. Veel last van harde wind, das jammer. Heel mooi fietsen naar Sneek-Bolsward- Franeker en Harlingen. Sanitair keurig.
Een hele mooie camperplaats, vriendelijk ontvangen. wij hadden een hele mooie plaats bij de kippen en mooie tuin, heerlijk vrij. Goed sanitair en heerlijke streek lekkernijen zoals jam, bier en wijn.
Voor de locatie 5 sterren, een prachtige plek met goed sanitair maar de schoonmaak een dikke onvoldoende, de pot van de wc was 3 dagen vies, en de vloer geen dweil gezien en alles vol met spin en stof ragen. Jammer van de mooie locatie.
Een heerlijke plek, met heel goed sanitair, heel mooi uitzicht en prachtige omgeving. Veel gezellige terrasjes en restaurants in de buurt. zijn hier voor de 2e keer. Het enige jammere zijn de hoge bomen waardoor je wat minder zon krijgt, wat bij hitte weer ideaal is. Voor ons zeker niet de laatste keer hier.
geweldige plek, als enige tip de bomen aan de onderkant wat terug snoeien zodat we een beter uitzicht hebben op de haven.
grote fkk camping, daar merk je weinig van. Er staat weinig wegbewijzering wat het lastig maakt. Veel honden maar geen last van. Missen wel een gezellige bar aan het strand. Grote supermarkt aanwezig. S avonds heel rustig. We komen graag nog terug.
Fijne kleine fkk. De zee is heerlijk en helder. 2 sanitair gebouwen, bij de dames 4 douches waarvan 2 de douchekop stuk is. Heerlijk om tot rust te komen. Missen alleen een kraampje voor broodjes en verse groenten en fruit. Op het andere deel van het park een aantal gebouwen vervallen, erg jammer van de mooie locatie. Wij betaalden voor 6 nachten inclusief hond direct aan zee €394,-
Een prachtige plek op een hele mooie locatie en een heel mooi stadje. Goed sanitair en meer zeg ik niet want dan wordt het te druk. Komen zeker terug!
Hele mooi camping in een dal. Gastvrij ontvangen door Aniek en Rob. Zwembad, restaurant en bar , frietwagen en ijsjes aanwezig, iedere ochtend heerlijke verse broodjes. Er is veel verbeterd en veranderd op de camping, alleen het sanitair kan een update gebruiken, met name de afwas plaats en heren toilet, het staat al op de to do lijst. komen zeker terug!
Leuke camping snap de onderstaande reviews niet. Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie, heerlijk meer om te zwemmen, sanitair is prima, goed schoon. Idd geen deur bij de douche maar dat is in de sauna ook niet. Goed restaurant en mooie omgeving direct naast de camping om te wandelen en fietsen met meerdere leuke barretjes om wat te drinken en eten. 3,5 km tot in de stad.
Sitecode: 101916
Mooie camping met grote plaatsen aan een meer. leuke speeltuin en goed restaurant. Vriendelijk geholpen bij de receptie. 5 km van de stad Cheb, goed op de fiets te doen!
Hele aardige ontvangst. Fijn meer om re zwemmen of suppen. kleine speeltuin. Heel mooi en schon sanitair, douchen 4 minuten voor €0,50. Geweldig restaurant, kleine kaart, niet duur. Wij zijn op doorreis 1 nacht geweest maar had langer gemogen. Van te voren reserveren.
Alles is al gezegd, wat een top plek, aan Alles is gedacht. We hebben genoten en komen zeker terug!
momenteel is de camperplaats verplaatst. Er is nog plaats voor 9 a 10 campers. Dit omdat de boten uit de maas zijn ivm de vernieuwing van de haven. tip ff bellen of er plaats is nu.
mooie camping op een mooie plek, heuvelachtige omgeving. Heel vriendelijk ontvangst en leuke bar waar je een wijnproeverij kunt doen. Heerlijk wandelen en fietsomgeving.
Een goede plek om het stadje te bezichtigen of op doorreis. Stroom eb water aanwezig en grijs water lozen. Betalen €10,- lastig. Er was geen formulier aanwezig en digitaal niet te doen. Naar het toerist info gelopen om te betalen. Na sluitingstijd van de info of bij slecht weer is het niet te doen, of er controle is, geen idee.
Sitecode: 19622
Mooie terrassen camping, vriendelijke eigenaren. Grote plaatsen. Restaurant prima maar pizza zou ik eten in het stadje bij Nautilus, echt de moeite!. Een sanitair gebouw krijgt een 9 en het andere is aan vervanging toe een 3. Mooi fietsen om het lipnomeer!
Mooie camping aan het lipno meer, heb je uitzicht op het meer dan is het genieten. Bij de duurste plaatsen €64,- voor 2 personen met hondje en camper. Het was niet eens een comfortplaatsen want er was geen waterkraan aanwezig. Er zijn heel weinig Nederlanders, veel Oostenrijkers en Tsjechen. Wij hebben genoten van het mooie meer maar vinden het te duur voor hetgeen je krijgt.
Een hele mooie familie camping in een prachtige omgeving. Behulpzame en aardige eigenaren . Goed animatie team, Coen en Sarah! Visvijver , zwembad, speeltuin verdeeld over de camping en prima restaurant met kleine kaart. Je kan er broodjes bestellen . omdat het een familie camping is missen we een kinderzwembad, daarom 4 sterren. Anders 5, het sanitair is heel goed. Zeker een aanrader!
we zijn het helemaal eens met de vorige reviews, alles top. Een kleine niet onbelangrijke aanvulling is dat er 1,8 km verderop een pinautomaat is. De camping af, links op delfde weg blijven. Station voorbij en dan op de splitsing.
Hele mooie camping, super sanitair. 5 minuten lopen naar mooi stadje met veel horeca, geen supermarkt. De weg achter de camping maakt veel geluid als je achteraan staat. Wat wij erg vervelend vonden was het vele gras maaien iedere dag en tot onder de luifel waar je zat tot tegen de stoelen aan. Anders 5 sterren gegeven.
Hoi, geweldige camperplek en kort bij de stad en lekker even kunnen vissen. Alleen wordt er zeer slecht schoon gemaakt, urinoir 3 dagen vol met dezelfde haren dus niet schoongemaakt en dat in deze corona tijd....echt slecht en goor.. Gr Ben
De plaatsen wat klein, als je met een caravan komt is er bijna geen plaats meer voor evt een tentje. Het sanitair is aan vervanging toe. Maar een mooie plek met vriendelijke eigenaren, er hangt een gezellige sfeer. Mooi om te wandelen en te fietsen, Middelburg en Vlissingen zijn goed te doen, Veere is een leuk stadje.
Camper plaats Crezee, een grote vergissing! prachtige camperplaats maar wordt verziekt door kampers met grote campers , drank en herrie tot 4.00 uur in de nacht en de eigenaren doen niets !! Wij zijn vertrokken €80, betaald voor veel ergernis met vele andere gasten samen, in een woord triest. En dat in een tijd van corona met 12 man tegen elkaar aan .
Een prachtige plek, waren van plan om 1 nacht te blijven maar het zijn er 4 geworden. Sani niet gezien ivm corona maatregelen. Je kan wel water pakken en chemisch toilet legen. mooie omgeving en kort bij de stad. Ideaal voor vissers.
Half oktober hier geweest. Genoten van de prachtige wandel omgeving met verschillende routes. Ruime plek en heel goed verwarmd toilet gebouw. Evenals een goed restaurant en gezellig dorp. Wij betaalden €30,- per nacht met hond. De 5 sterren betaal je.
Mooie camping aan de moesel, smalle plaatsen. Je krijgt een plaats toegewezen zonder eerst te mogen kijken en meteen afrekenen!! Voor een aanhanger moet je apart betalen, en ook voor de moter, nog nooit meegemaakt. Erg onvriendelijk bij de receptie . Sanitair gebouw is super, evenals de omgeving. Geen Wi-Fi en geen gescheiden afval, dat kan echt niet meer in deze tijd.
Helemaal eens met de reviews , mooie grote plaatsen, prachtig zwembad en 2,5 km vanaf Grad Umag, ook dat is een mooi stadje en zeker de moeite waard om te bezoeken. Tip, heb je een hond, wordt dan gratis lid van plava laguna dat scheelt de helft aan kosten. Anders betaal je ruim €6,- voor de hond.En er zijn geen poepzakjes en afvalbak . Daarom geen hoger punt.
Prachtige camping, direct aan het strand, ruime plekken. Nieuw heel mooi sanitair gebouw, douche ruim en gratis, afdroog gedeelte erg krap. Honden zijn OOK in het hoogseizoen toegestaan. Kleine kilometer tot in t gezellige centrum. kortom voor ons een geweldige plek!
Sitecode: 20251
kort bij het strand, vriendelijk bij de receptie. Verder is het klein dorp van vaste gasten. kwam op ons beklemmend over.
geweldig mooie omgeving, goed sanitair. Niet te grote camping aan het meer en zwembad. Nederlands sprekend aan de receptie. Heel goed restaurant. Trento op 20 km en Levico 10km. Wij komen zeker terug.
Hele mooie camping, ruime plaatsen. Vriendelijk, Nederlands sprekende eigenaren. Prachtig verwarmd toilet gebouw, kort bij de stad. Hier maar 1nacht geweest, komen zeker terug. Weinig last gehad van snelweg en vliegtuigen.
We hebben hier 3 dagen gestaan met de Alpe d'Huez, een geweldig mooie camping, goed gratis sanitair. Aan de voet van de berg en 10 minuten lopen van het mooie centrum, leuke winkels en lekker en niet duur eten. Vriendelijk Engels sprekend op receptie.
Mooie camping aan de Fulda, vriendelijke campingbaas .Douchen voor 0,50 . Lekker eten in restaurant . Waren op doorreis en wilden nog een nacht blijven maar slecht geslapen door het geluid van de snelweg, daarom verder gegaan.
Sitecode: 19826
Mooie familie camping, zijn hier 5 dagen geweest. zelf plaats uitzoeken, lekker zwemmen in het meer. leuke speeltuin en speel attributen in het water. Heerlijk eten en vriendelijk personeel, evenals de beheerder Jan. Altijd vriendelijk en behulpzaam. jammer dat ze stoppen, een hele mooie plek.
Mooie camping,de weg er na toe was een erg smalle slechte weg van 4,5 km. We waren blij dat we niemand tegen kwamen. We zijn niet gebleven omdat je er niet fijn het meer in kon en er geen dorp in de buurt is wat wij wel leuk vinden.
Sitecode: 51928
Ben en Irene, Na een lange rit aangekomen, en moesten met de camper omdraaien en een hele stijle afdaling naar het meer, dit hebben we niet gedaan. te stijl voor ons. dus de camping verder nier gezien en we zijn verder gereden.
leuke camping aan een zwem meer ( vissen mag niet)Schoon sanitair,4 douchen voor vrouwen en 4voor mannen, met muntje. Douchen zonder deur/gordijn. Even zoeken waar je de douche spullen, handdoek moet laten. Wat we missen is een afwas ruimte. Er is er 1, die heeft koud water. Bij de receptie wordt goed Duits gesproken. Tegenover de camping is een prachtig park. Gezellig terras waar je ook kan eten.
Mooie camping met ruime plaatsen aan het lipno meer, heerlijk rustig, niet zo massaal.Erg behulpzame vriendelijke receptioniste, spreekt goed Engels en Duits. Toilet gebouw netjes, douchen met munt van 20 kronen. Broodjes te bestellen en een bar met kleine kaart. Zeker de moeite waard, centrum makkelijk te lopen.
Hele mooie camping aan de Donau ,Goed sanitair , lang douchen voor 0,50. Gezellig restaurant waar je lekker en niet duur kunt eten. Waren op doorreis maar zeker de moeite waard voor een vakantie .
Een hele mooie camping met ruime plaatsen. Een schoon sanitair gebouw. Camping ligt aan het bos, een struinbos, zonder echte paden, struinen dus. Mooie omgeving om te fietsen.
Wij vonden het een leuke SVR camping; gastvrij maar toch voor ons minder. Het sanitair was goed maar ook niet meer, geen toilet papier..is toch niet meer van deze tijd. Ook verder geen informatie van de omgeving, wel heerlijk wandelen de bossen in.
Hier 3 nachten gestaan met camper met Hemelvaart en we hebben genoten. Een heel mooie camping aan het water en vlakbij Sneek wat een hele gezellige mooie stad is, met de fiets ben je er in 10 minuten. Een mooi toilet gebouw, douchen kost €1,-. Mooie ruime plekken, een vriendelijke eigenaresse. Gratis WiFi en mooie fietsroutes .
Camping ligt aan de Lahn, tussen de bergen waar veel mooie wandelroutes zijn, ook goed om te fietsen. Sanitair is heel goed en schoon. Douchen is €1,- . Altenahr is een gezellig stadje, voor boodschappen moet je 4 km verderop. Waren hier eind april.
Zeer mooie Camperplaats aan het water. Heel mooi en schoon sanitair gebouw . Te openen met een salto key waar je geld op laat zetten, douchen kost €1,- Wij gaan zeker nog eens terug.
Een hele mooie plek aan water. Heerlijk fietsen en wandelen bv de Mookerhei of St Jansberg. Veel restaurantjes in de buurt. zeker een aanrader.....minpunt is het toiletgebouw, een blok beton met 2 wc's en douche. Geen stopcontact of spiegel en geen water tappunt. Dat zou een enorme verbetering zijn zoals de jachthaven in Linden.
5-8-2016 op deze camping geweest. Leuke kleine camping, schoon sanitair, leuke mensen op de receptie. Fijne fiets route naar Lienz op 2 km . Kleine plaatsen maar het gaat ook met een camper . Klein buiten zwembad. Gr Ben en Irene Martens
Een drama: een man op de checkin en 20 mensen voor de bali! Er lopen 3 mensen niets te doen! Dure camping in verhouding (hond €8,-) geen mooi strand, meer stalling voor aanhangers van de de vele stinkende boten die er liggen, dan zeer onveilig door de huursteps waar de kinderen en ouderen mee rond racen, geen gezellige barretjes aan het strand. Wij gaan niet meer
Mooie rustige camping, sanitair oud maar schoon en goede lekker warme douche. We mochten zelf een plaats uitzoeken. Supermarkt op 2 min afstand en een gezellig centrum op loopafstand. We waren hier op doorreis op 7 augustus 2016.
Prachtige camping met hele mooie sanitare voorzieningen en heel schoon. Erg vriendelijk en behulpzame mensen op receptie. Je wordt overal vriendelijk te woord gestaan. Een kleine winkel, maar hebben heel veel. De natuur is er ontzettend mooi en het zeewater is heel helder. Je loopt in 15 min over de boullevard naar Cres maar je kan ook met een taxi, boot of een treintje er na toe. Een aanrader.
Een van de minst mooie en duurste campings die we in Kroatie bezocht hebben. Het strand is niet veel bijzonders,geen bar erbij. Een koffietent die pas om 14.30 opengaat, in 't hoogseizoen. Voor ons hondje betalen we €8,- p/d. Bij de receptie is 1 incheck balie, dus erg lang wachten. Het is voor ons de 3e en het laatste bezoek aan deze camping.
in 1 jaar tijd is er veel veranderd, er is 'n heel mooi zwembad gekomen en de boulevard is opgeknapt. Het is erg mooi geworden. De plaatsen zijn groot. toiletgebouw wordt goed schoon gehouden. Het enige wat we missen is een gezellige avond voor volwassenen, dat was eerst heel goed. Verder een aanrader.