@Bendekoe
Aardige nieuwe plek bij een beetje doods stadje. Jachthaven is niets te beleven. Eind juni op zondag en wij stonden alleen. Langs weg met veel knetterbrommers, die ‘s avonds afnemen.
Keurige camperplek. Half juni al lekker druk maar daar merk je eigenlijk weinig van. Ruime plekken met genoeg privacy. Je kan zo het riviertje in lopen. Ook het stadje en restaurants zijn vlak bij. Het is niet “goedkoop” maar het is ook wel erg netjes dus toch waar voor je geld. Bij de “receptie” kan je je gegevens invullen op een groot scherm (neem even je paspoort mee). Poort gaat open op basis van je kenteken.
Rustige plek voor een paar campers. Begin juni waren er om 14 uur nog maar 3 plekken vrij. Betalen via een parkeerautomaat (contactloos of contant ). Water en lozen 500 meter verderop. Icoontje op Campercontact staat iets te ver. De plek is ongeveer 200 meter eerder aan je linkerhand.
Prima camperplek. Rustig en ‘s avonds pikdonker. Redelijk ruime plekken waarvan de meeste vlak zijn. CEE stopcontacten beschadigd maar werkend. Het oude toiletgebouw mogen ze wel slopen, want dat oogt wat aftands en is niet bruikbaar. Afvalbakken zijn overvol. Het is er wel vrij druk, ook begin juni en mensen komen tot aan middernacht binnen. Wel even reserveren via de Camping Car app.
Erg eenvoudige camping met kleine plaatsen en een soort gezamenlijke douches met gordijntjes. Zeer lawaaiige doorgaande weg vlak langs camping. Volgens camping kan je niet met de fiets naar het centrum maar dat is onzin: het kan prima. Verder geen aanrader ondanks de vijf man beveiliging op de camping
Leuke mini camping in een boomgaard met erg krappe ingang. Vriendeljke ontvangst. Het is er erg rustig. De gebouwtjes zijn erg eenvoudig en n wat gedateerd. Voor water heb je een lange slang nodig of kan je er een lenen van de camping. Chemisch toilet in een buis legen zonder spoelmogelheid. Grijs water werd ons geadviseerd “buiten” te legen of met emmertjes in de buis voor de chemische toiletten.
Prima plek om Boedapest te bezoeken. Het is er erg eenvoudig met 60 cm kunstgras tussen de plekjes. Blijf weg uit de plek naast de muur want als er een auto tegenover wordt gezet kom je er niet of alleen met veel moeite er weer uit. De ParkL app is nodig om binnen te komen. Doe de registratie van te voren (creditcard) want als je aankomt sta je met je camper in een krappe straat waar je een haakse bocht moet maken.
Redelijk nette camping vlak bij stad. Ligt vlak naast drukke doorgaande weg achter de bomen. Alles is oud en duidelijk aan vernieuwing toe. Elektra werkte niet. Daar hebben niet over geklaagd omdat we zonnepanelen hebben maar voor EUR 33 voor een camper en drie volwassenen had het wel mogen werken. Het meertje wat hier ligt zorgt voor muggen en is saai. Gebruik deze plek voor een nachtje en dan door.
redelijke camperplek, wel zeer saai. prijs is nu €10.
Mooi gelegen aan een haventje. Wij stonden aan het water waarbij je rechts een bouwterrein ziet, links het haventje en achter je een groot 24/7 brommend gebouw. Het is dus zaak de juiste kant op te kijken en oordoppen in te doen in de nacht. Douches waren vuil en na 1 minuut was er alleen nog koud water. Betalen via de app (beetje gedoe) of in een envelop in het kantoortje (naar binnen lopen). Water pak je vanaf de steigers met een lange slang.
zeer mooi gelegen op een rustig stuk. wel winderig. 100dkk voor een nacht
Ontzettend aardige ontvangst Mooie ligging ook. Helaas waren wij hier alleen maar voor wat water maar we gaan hier zeker eens teug komen.
Perfecte plek voor 1 of meerdere dagen. Goede prijs. Wij betaalden bij de beheerder die langskwam (contant). Alles is verder inclusief. Rustig en mooi vlak. Aanrader!
Prima gelegen aan een haventje. Rustig. Bij aankomst is het erg onduidelijk waar je moet betalen (fikse SEK 300!). Je moet of naar de website om te betalen of de QR code op het plaatsbordje scannen. Je krijgt dan een code voor het sanitair (in hoge gebouw). Daar hangt ook een sleutel aan de muur waarmee je de waterkraan (ook bij hoge gebouw) open kan draaien. Grijs water afvoeren en toilet legen: wij hebben het niet gevonden.
Erg eenvoudige en vervuilde plek. Je staat tussen het zwerfafval. Hard gras. 25 liter water kost je een euro. 4 uur stroom ook. Wij hadden de pech dat er een kermis en buiten disco was waardoor we om 22:30 moesten vertrekken. Los daarvan: geen aanrader. We hebben uiteindelijk prima gestaan op de Autohof van Bockel: relatief rustig, verse broodjes, gratis. Geen officiële plek maar we stonden met in elk geval nog 4 andere campers.
Keurige camperplek met grote plaatsen gescheiden door heggen. Eind april was het water op de plekken afgesloten. Wel water bij het gebouwtje. Mooie ligging! wel wat overlast van de kartbaan die wat verderop ligt.
‘Camperplek’ is misschien wat overdreven. Het is een kille parkeerplaats maar prima gelegen voor een bezoek aan Centro. Enige faciliteit is een vuilnisbak.
prima plek waar we al jaren komen maar om onduidelijke redenen nog steeds dicht.
Sitecode: 20675
Prima plek. Rustig met alleen de snelweg als een kleine storende factor maar zeker geen probleem. Voor 8 euro heb je alle faciliteiten. Keurig geregeld!
ziet er uit als een leuke plek maar heel 2020 gesloten. En dat zie je pas als je al bij de receptie bent. Dan heb je al twee erg smalle doorgangen gehad.
Eenvoudige plek op een parkeerterrein van een hockeyclub. Wij hadden de pech dat op zaterdagochtend om 7 uur een graafmachine aan de gang ging. En natuurlijk de hockeytraining om 8 uur. Geen aanrader.
Mooie plek aan met uitzicht op zee. Achter je staan wat vakantiehuisjes maar daar merkten wij weinig van. Het is erg rustig. Rijd vanaf de parkeerplaats even door naar de plaatsjes achteraan richting zee. Door de bosjes kan het wat smal zijn dus misschien eerst even te voet kijken of je er door past en ook of je aan het einde nog wel kan keren.
op een vrijdagavond is het hier een drukte van belang. Je mag niets buiten zetten, er zijn geen faciliteiten maar wel 10.95 afrekenen. Het is rumoerig vanwege gasten op de bruine vloot. Dat maakt het gezellig maar slapen voor 1 uur s nachts zit er niet in. En dan die prachtige kerkklok...