@BengtEricsson
- 2017
- Hymer Pössel Roadcruser
- 2017
- Buscamper
We kwamen zaterdagavond. De proeverijen waren nog open. Een aardige dame serveerde ons heerlijke wijn. We gebruikten elektriciteit en bleven één nacht. We hebben hier geen toilet gebruikt. Mooie omgeving op het platteland. We komen zeker terug als we in de buurt zijn. De golfbaan op 30 minuten afstand is niet bereikbaar met een camper. 3,5 ton is maximaal voor het kleine houten bruggetje.
geweldige plek 50 m van het restaurant
Sitecode: 20597
erg leuke plek. Geweldige toiletten en douches en makkelijk om de campertoiletten te legen. Erg goed restaurant op de camping. Leuk stadje om naartoe te lopen. Ik kom terug.
uitstekende plek om te verblijven. Gratis elektriciteit. 5 andere campers waren hier toen we aankwamen om 19:00 uur op vrijdag in oktober 3
vandaag was het gesloten. De plek ziet er leuk uit. We gaan door naar de volgende poging.
Sitecode: 20327
Prettige ontvangst door de receptie. Veel mooie, vlakke en goede plekken om uit te kiezen rond 3 kleine meren/vijvers. Voldoende ruimte en dichtbij de elektriciteitspaal waar je parkeerde. 10 minuten lopen naar de zee. Lekker lang en lekker hier nu, verwarmd zwembad gaat in mei open, er zijn ook fietsen te leen. Wij komen hier graag terug.
Goede plek, je kunt de oude stad in lopen, maar we namen een Uber naar het restaurant en 's avonds terug.
Zeer mooie plek om te staan en dichtbij de bus die ieder uur de klok rond rijdt naar het eindpunt in het centrum van Bilbao waar veel leuke restaurantjes zijn. Zeer leuke ontmoeting met de receptie die ons ook een plattegrond van het stadscentrum gaf.
Heel gezellige plek. we kwamen hier laat en velen zaten al in het restaurant en aten, maar de eigenaar, die ook een uitstekende chef-kok is, kookte een goed visgerecht en een goed kipgerecht voor ons met een kruik rode wijn. Een goed kaasplateau als dessert. We komen hier graag terug. Zeer goede plek voor kleinere campers. Eenvoudig en charmant met oude, goed werkende toiletten, douche en wasfaciliteiten. Boulebana BH.