@BengtN
De plaats was vol en veel stacaravans reden weg. Tot iemand heel laat kwam en zag dat we een kleine aanhanger naast ons geparkeerd hadden staan. Ze belden de politie, die eigenlijk kwam met twee zeer onvriendelijke politieagenten, die zelfs dreigden de kleine aanhanger weg te slepen omdat het geen stacaravan was. We hadden geen andere keuze dan om 22.00 uur te vertrekken en de stoel over te laten aan de late aankomst.
Aangekomen met camper met aanhanger. Gelukkig ging ik eerst naar de voet. Helemaal vol geparkeerde auto's. Geen manoeuvreerruimte. Dit is geen camperplaats
Mooie rustige veilige plek. Nabij centrum en winkels
Dit benzinestation heeft geen service meer voor campers
Super !!
Het was gesloten vanwege maandag
Ik was daar 18 juni. Leuke plek maar populair en helemaal vol geparkeerde auto's voor mensen die naar het strand gaan. Ik bleef niet
Veilige plaats met water, elektriciteit en afvalwater. Enorme plaatsen voor grote caravans. 20 € is een beetje duur, maar 10 € extra betalen voor mijn kleine trailer is afzetterij !! Ik zou een 7 hebben gegeven maar met deze prijs slechts 3
Zeer praktische, veilige plek als u naar het vliegveld wilt gaan of gewoon naar het centrum wilt gaan. Het is gewoon een grote parkeerplaats met wat lawaai van de vrachtwagens en geen voorzieningen behalve elektriciteit. Maar alle mensen die daar werken, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik betaalde 10 € met elektriciteit en aangezien het een passagier naar het vliegveld had gebracht, brachten ze ons naar het vliegveld en bracht ik me terug naar de parkeerplaats voor slechts 5 € !!
Zeer god plaats, heeft alles, allemaal heel schoon. 2 minuten lopen naar het prachtige strand en de boulevard. Het is stil en veilig. Ik had geen probleem om een camper te parkeren met een aanhanger. Het heeft ook een kleine winkel
Sitecode: 20497
Ik was hier vanaf 9 september totaal 5 dagen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar die mij gps leent en me mountainbikeroutes geeft. Zeer goede informatie over wat te doen. Zeer grote ruimtes, geen probleem met trailer. Alles heel schoon en aangenaam, heel groen met bomen. Restaurant met goed eten. Enige minpuntje het kan modderig worden van de regen. Ik zou graag terug willen komen. Ik was van plan om 2 dagen te blijven, maar kreeg er 5
Ik zou een 7 gegeven hebben voor de afstand tot de stad, de normen voor toiletten en douches. Het slechte is dat de plaatsen kort zijn, bijna onmogelijk om iets groter dan 8m te parkeren. Het ergste is dat ze zich niets aantrekken van de afstand tussen de parkeer-RV's. Toen ik een parkeerplaats voor de buren kreeg op een afstand van 1 m, kreeg ik te horen dat dit hier normaal is. (Zie afbeelding) dit is niet acceptabel vanwege de normale veiligheidsregels
Goede plek vlakbij het centrum. Ik betaalde 15 € voor een camper met aanhangwagen. Sommige grote plaatsen voor lange voertuigen
Ze wilden me 18 € in rekening brengen voor de 7 m-camper + 12 € voor een kleine aanhangwagen extra, aan de andere kant dezelfde afstand tot het centrum betaalde ik 15 € t otal voor 24 uur
Verbleef 4 dagen vorige week. Grote plaatsen, geen probleem met trailer. Toiletten en douches zijn erg schoon. Zeer rustig, goed om te wandelen en fietsen langs het "Telemarkskanal". U kunt kajaks en paddleboards huren. Vriendelijke mensen en goede informatie. Betaalden 270 kr de nacht met elektriciteit (10 amp)
Nu is de toegang tot strandparkeerplaatsen gesloten voor auto's hoger dan 2,20 meter. Dus nu kun je alleen nog op de kleine parkeerplaats naast de weg staan. Het wordt erg vol en een bord dat egt dat kamperen verboden is.
We verbleven een nacht. De man bij de ingang was erg onbeleefd en onaangenaam, en vertelde dat er geen ruimte was voor campers met een aanhanger. Ik kreeg toen hulp van een ander personeel dat zonder problemen een plek vond. Het enige goede aan deze plek is dat het in de buurt van het centrum is. Het is erg lawaaierig van het nabije verkeer, ongeorganiseerd, slordig met vuile douches.
Een goede en veilige plek om 48 uur te verblijven. Je moet naar het kantoor van de politie in het centrum gaan om 48 uur toestemming te krijgen. De politie controleert nu voortdurend of je toestemming hebt. Je kunt het toilet legen en afval verwijderen. Het is slechts 10 minuten lopen naar het strand van Cala de Mijas