@BeniVince
Zeer vriendelijke ontvangst, schoon, goed onderhouden, ideaal gelegen voor een sneeuwvakantie, op 2 stappen van het stadscentrum en de kabelbanen die toegang bieden tot de pistes
Ideaal gelegen in het hart van het dorp, dichtbij winkels en het strand. Klein maar schoon en goed onderhouden.
Eenvoudig maar schoon gebied. Aan de oevers van de Dordogne, te voet dichtbij het dorpscentrum. Stop bij de ingang van het gebied voor de gratis pendeldienst naar het skigebied.
Vriendelijke ontvangst, deskundig personeel. ideaal gelegen voor een bezoek aan Parijs. We zullen terugkomen.
Ik plaats 5 sterren om nuttig te zijn voor de gemeenschap van campers en om het uitstekende werk van het team te onderstrepen ... ook zou ik liever hebben dat dit paradijs alleen door mij bekend zou zijn
Leuke camping. Prachtig strand met een prachtig uitzicht op de Tavolara
Ok het was half augustus, ok het strand is prachtig ... maar bepaalde dingen kunnen niet worden gedaan: vuile omgeving, rioolgeur, camper zonder de mogelijkheid om het gordijn te openen ze zijn zo gehecht, exorbitante prijzen: om te ontsnappen ... dief
Prachtig uitzicht. Alles lijkt het lossen te doen. Alleen het onmisbare
Het strand is prachtig. Juiste gebied
Vriendelijke ontvangst. Direct aan de prachtige stranden. Goed onderhouden terrein. Bar en restaurant met uitzicht op zee. Geweldig plek
Sitecode: 1978
Leuke plek, alle diensten, goed onderhouden?
Gebied zonder enige charme, maar met de verdienste dat het perfect gelegen is om een dag in Vulcania door te brengen
Inderdaad, de vezere kant van het gebied is charmant, de andere kant is iets minder. Een beetje ver van het centrum. Jammer dat zo'n mooi dorpje niet wat meer moeite doet om CC's te verwelkomen
Uitstekend welkom !!! De tafel is de omweg waard. Vredige plek.
Charmant klein goed onderhouden gebied. heel rustig.
Charmant klein, goed onderhouden gebied in het centrum van een mooi dorp
Schoon, goed onderhouden, niet te ver van het dorp. Groot belang: het aangrenzende skatepark.
Absoluut perfect gebied. Schoon, goed onderhouden. Veel aangeboden diensten ... Niets te zeggen
Warm welkom. Zeer goed onderhouden omgeving. Gewoon perfect restaurant. Ideaal gebied om de streek te verkennen
Heel hartelijk welkom. Zeer aangename sfeer. Ideaal om Asinara te gaan ontdekken
Gewoon uitzonderlijk. Adembenemend panorama. Geen service maar een zeer gastvrij parkrestaurant. Zeker een bezoek waard
Groot gebied (te groot?) 2 stappen van zeer mooie stranden. Een iets te "zakelijke" sfeer?
Aangename omgeving. Warm welkom. Leuk restaurant. Geen klachten
Nog nooit zo'n walgelijk welkom gezien. Vluchten. Nog nooit zo'n onvriendelijk welkom gezien. Vluchten.
Heel mooie rustige omgeving. Niet te ver van het dorpscentrum. Groot en goed onderhouden
Zeer goede locatie: 2 stappen van het grootste skatepark van Frankrijk en 3 stappen van de zee In het stadscentrum en toch rustig.
Geen klachten. Een paar km van het kasteel van Chenonceau, op een steenworp afstand van het dorp: zeer gastvrije bakker, minimarkt en restaurant. Weinig plaatsen maar leuke plek