@Benkrosing
Sitecode: 19523
Hakim spreekt ook Engels. Ook bereikbaar via WhatsApp met telefoon nummer. Hij is zeer behulpzaam.
Sitecode: 20926
de camping is slechts 20 procent ruimte van vroeger. Als er nog een plekje is, dan is die krap en geen zon meer.
Kan zijn dat er geen water uit komt. Dan even hoofdkraan openen. Kraan lekt.
Toegang soms afgesloten met een lint. Het verzoek is om het lint weer terug te hangen.
ik kom er al jaren, omdat een vriendin er woont. Al jaren meld ik dat ik mijn vuil niet kwijt kan. dat moet ik meenemen. Maar 1000 km... elk jaar belooft de vrouw in het gemeentehuis dat ze er aan gaan werken. Wel is het elk jaar Euros duurder.
voor de stroom moet je om de paar uur op knopje drukken
Aanmelden is verplicht. email en 💳 invulling. zou niets kosten. Er is geen enkele service meer. Zelfs een propje papier kan je niet kwijt. In restaurant kroketten en dergelijke.
Aan de Somme bij een brug. Grote kans dat je over de brug moet. Brug is smal en je komt haaks aan.
Er komt om de 5 minuten een auto över de weg. Er stonden 2 aanhangers. Ruimte zat. En de parkeerplaats bij de kerk is voor een camper van 2.30 m niet te doen.
Sitecode: 19838
Prima camping. Zeer goed Wi-Fi. Restaurant niet in bedrijf. Eigenaar adviseerde Kasbah Nkbab
Sitecode: 19842
Weer heerlijk gestaan hier. Op 8 km afstand steengroeve met mooie fossiele insluitingen. Ruime collectie om te kopen totaal niet prijzig. Piste weg naar groeve niet voor een camper. restaurant heerlijk met uitstekende frites.
Lekkere tajine met lamsvlees gegeten. Aardige man op de camping die Engels spreekt. Voortreffelijk Wi-Fi.
Man komt op zijn motor paspoort fotograferen. Komt er niet vanaf. onvriendelijk. Slecht WiFi. vroeg waar ik af afval kwijt kon. Buiten. Honden moeten aangelijnd zijn.
Sitecode: 20810
Je moet over wasbord piste 4km. Er zijn weinig plekken voor camper met aanhanger. weinig te wandelen met de hond, behalve zelfde weg terug.
met douche en kraan.
Ik vond die laaghangende takken link. Er is een parkeerplaats met doelpalen. Naar strand een doorgang. En daar is een douche. Geen langsrijdend verkeer.
Grote parking. Met schitterend uitzicht op de kloosters. Van de doorgaande weg af.
ik kom hier ook al jaren. eigenlijk kun je overal staan. dichterbij de restaurants zijn er douches. Eerste restaurant heeft mijn voorkeur. Meer keuze aan vis in de vitrine. viel mij ook op dat hier veel Grieken eten. ook werd voor water voor de hond gezorgd.
Sitecode: 20100
Had 2 dakluiken beschadigd. Bij Obelink was online 478 kwijt geweest. Hier 700 met montage. Ook wc en grijs water geleegd. water wat uit de kraan kwam was heet omdat de zon op de leiding brandde.
De slagboom gaat open als je aan rijdt.
Elk jaar duurder. 2024 euro 13.75. Licht in douche ruimte werkte net zoals vorig jaar niet. hierover vorig jaar geklaagd. ook over het feit dat je nergens je vuil kan lozen. als het gemeentehuis open is kun je het daar kwijt.
je kunt van twee kanten aanrijden. Alle twee zandweg en met aanhanger kun je vastlopen.
Soms is deur dicht vanwege wind of omdat hij met gasten op weg is bijvoorbeeld naar de dromedaris markt. Vriendelijke man die hulpvaardig is zonder aan geldopbrengst te denken.
Prima plek om te staan. Geen voorzieningen. Met hek om de camperplaats.
Prima plek. Zeer rustig. En ik weet niet waar die euro op slaat. Gewoon gratis..
Sitecode: 22054
Iemand van de gemeente gesproken. Plek is opheven vanwege zigeuners
Op die parkeerplaats is er op twee plaatsen water. Ook twee zuilen met electra aansluiting maar die werken al een tijdje niet. Heb geparkeerd op de Place de la Gare. Geen vrees voor treinen want op de rails groeit gras. Hier ontvangen je zon op de zonnepanelen en de schotel antenne kan zijn werk doen. Heerlijk rustig.
In het restaurant werd ook Lucky de hond gedag gezegd. Dus ik zei direct. Zeker weten u bent niet Frans. Lekker gegeten bij het Engelse restaurant.
Bij de avenue de 8 mai start een fietsroute op een oude spoorlijn. Met heel veel schaduw. Je kunt er ook je camper neerzetten.
Vuilnis wordt opgehaald. Grandioze plek. Voorzieningen half september afgesloten.
Rustig. Ook water is gratis.
Betaalautomaat geeft vaak de melding dat kaart niet is geaccepteerd. Maar daarna de vraag of je een bewijs wilt.
Electra moet ieder uur op de kast geactiveerd worden en dan op de stroomkast weer ingedrukt worden. Maar het is gratis.
Sitecode: 21956
leuk gelegen. Voor 1 jeton krijg je 5 minuten stroom.
De stad krijgt van mij ook een pluim. de CP is duur. Wel kun je voor 12 euro 24 uur staan. Maar je kunt zelfs je afval niet kwijt.
nieuwe plek 5 euro met stroom. er zijn 12 plekken
Het water stroomt weer. Rustige plek.
Het service station is prima. beetje krap indraaiend. ik heb overnacht op het ruime parkeerterrein bij de Salle de Fetes. Rue de Stade. Op loopafstand van kasteel. .
Je kunt prima staan bij Stade. voetbal cel tennis enz. Heel leuke wandeling Geel. In begin beetje puffen. Maar daarna vlak en veel schaduw. Over oude spoorlijn
Netjes onderhouden. Maar ik zou hier ook niet willen staan na regen. Is een voormalige camping.
Speciale plek voor campers en wordt ook aangegeven. Bij wegrijden ga niet links. Weg staat als 2,4 meter breed, ik reed vast. Met mijn 2,3 meter. heel lastig achteruit rijden met de spiegels ingeklapt vanwege de muren.
Heerlijk rustig. Mooi uitzicht. Paar wandelingen. Maar het is de Dordogne. Dus gaat het op en. af. Heel veel vogel geluid. In het voorjaar.
Stroom doet het niet. Alle voorzieningen gratis. heerlijk rustig bij de salle de fete. Wandelingen uit gezet in de omgeving.
De gammele zuil levert geen stroom meer. Misschien ook wel omdat opladen voor de auto betaald moet worden.
je hoort behoorlijk de doorgaande weg. ook is de entree onduidelijk en hoe. je er weer uit moet.
paar jaar geleden hier geweest. Alles was gratis, omdat ze aan het renoveren waren. Nu weer alles gratis en weer aan het renoveren.
Heerlijk rustig gelegen. Helaas geen ontvangst satelliet.
Ruime plekken 5. Stroom en andere voorzieningen gratis. Vestiging van Narbonne Accessories. helaas war overlast van de snelweg. En afgelegen.
Leuke plek. 4 campers toegestaan. Er zijn meer plaatsen om de camper neer te zetten. Helaas op de voorgeschreven plaatsen geen tv ontvangst. Aan de andere kant van de brug servicepunt.
prima plek. Een vrachtwagen is gekeerd. Twee auto's zijn lege flessen komen brengen. Heerlijk rustig.
Niets werkt meer. Je kan nog wel parkeren. Maar voor campers met lange achterkant gevaarlijk want je Komt op de helling vast te zitten.
Sitecode: 20926
De druk op het water is matig. Daarom geen goede douche mogelijk. De spanning op electra is matig. De WiFi is matig. Maar de camping is al bij al wel oké.
Niet geschikt voor grote campers. Aanhanger er scherm probleem.
camping is nog steeds open! Kom hier al jaren.
Sitecode: 1961
Parkeren even verderop.
Rustige plek. Aan de ene kant van het water de voorzieningen andere kant parkeren.
Naast een doorgaande weg. Even verderop de tolweg. Handig voor een nacht op weg. Heb geen voorzieningen gevonden.
Toilet legen in wc naast urinoirs.
Centrum autovrij gemaakt. Volg niet TomTom want die weet dat nog niet.
Ik had een zeer kronkelende omhoog lopende weg. Niet toegestaan voor voertuigen groter dan 10 meter. Maar heerlijk rustig en uitzicht.
heerlijk rustig. In dorp kleine supermarkt. Bakker opent in september? Ook een café met restaurant. wandeling te maken van 7 kilometer.
Water en stroom aan beide kanten van de weg. en aan de andere kant beter parkeren.
Van een locale man het advies gekregen om op Place de Gare te gaan staan. Voormalig station. Hij vertelde ook nog dat services verderop te vinden waren. Maar zijn Frans ging mij te vlug.
200 meter verder asfalt weg naar uitzichtpunt. Rustige parking met uitzicht.
Sitecode: 20771
Er is wel een parkeerplaats, maar voor een camper.
Ruimte genoeg voor camper met aanhanger. Heerlijk wandelen in de duinen en strand.
Sitecode: 19494
Prima camping. Helaas overlast van naastgelegen stallen. Vliegen en de lucht.
Heerlijk rustig. Gele wandeling is 10km over leuke paadjes. In restaurant 4 gangen lunch voor 13 euro met de wijnfles op tafel. Lekker gegeten en goede bediening.
In de hoek van het parkeerterrein is een lozingsputje. Deksel gaat heel makkelijk.
Er was geen water. Wel stroom. Van de 3 plekken zijn er 2 in gebruik voor stalling (aan de viezigheid te zien). Maar heerlijk rustig stekkie.
Maar 5 plekken. Begin maart alle bezet.
Er staat nu geen enkele auto meer. Blijkbaar stuurt de politie die weg!
Vanaf de weg goed bewegwijzerd.
De stroom spanning gaat op en neer. Soms 8 amp. En dan weer niets dus schakelde mijn koelkast op gas over. Met de honden is er weinig te wandelen.
Bewegwijzering aanwezig. Tot aan het grote parkeerterrein, maar het was mij vervolgens onduidelijk. Apart deel zag ik later te voet is duidelijk een CP. Maar mij niet duidelijk hoe de slagboom open gaat. Misschien als je aan rijdt? Wel alles aanwezig. Ik ben uiteindelijk aan de andere kant van de spoorlijn gaan staan bij het Aquapick. Heel veel parkeerruimte op de zondag en heerlijk weer.
Niet gevonden waar je einden kan wandelen met de honden. Veel doodlopende straten in woongebied.
Hobbelig veld en moeilijke entree. Zeker als je een lange camper hebt met aanhanger.
Als je dit geen leuke camping vind, dan moet je niet naar Marokko gaan. Zeker beetje verder van toiletgebouw sta je op onbegrensd terrein met uitzicht. Je staat er zonder stroom voor 30 dh. Ook omgeving geeft voldoende ruimte voor wandelen
Groot parkeerterrein met genoeg ruimte. Heerlijk om naar toe te rijden als je om 22.30 uur van de boot af komt.
Er was ruimte zat.
Op de betaalde plek gestaan. Voor een paar euro kun je hele dag staan. Lekker rustig.
Bij de Carrefour is een heel groot parkeerterrein. Heel rustig. Alleen af en toe parkeert er een vrachtwagen. Gevraagd aan een politieagent en de beheerder van het tankstation (goedkoper) en die vonden het prima dat ik ging overnachten.
Het mooie stadspark ligt dus naast de deur, met uitgezette wandelingen. En via het stadspark kun je naar het centrum lopen.
Sitecode: 1912
Ondergrond gravel. Plaats voor 10 campers. Leuk dorpje met vakwerkhuizen.
Sitecode: 1901
Het servicepunt ligt aan de weg. Parkeren is mogelijk op de mix parking. Hooguit twee campers. Heel hoge bomen. Dus weinig zon voor het zonnepaneel en geen tv kijken.
Heerlijk rustig. Leuke wandelingen te maken langs kanaal. Zeker ook met de fiets. Het is hier vlak. Volgens bord kun je voor de voorzieningen bij de camping te recht. Paar honderd meter verder.
Zeer rustige plek. Leuke wandelingen te maken. Verrassend dat de Rhône 10 meter hoger ligt. Is ter plekke een stuwmeer.
De jonge kinderen heb ik niet gezien. Goede overnachting plaats. Er komt verkeer langs, maar die rijden beschaafd. Leuke plaats met veel steegjes.
Zeer rustig. Restaurants, bakker en kleine super. Leuke wandelingen te maken.
Uitzicht is voortreffelijk. Ik had geen last van storm maar regen. Wel een goede lunch gehad in het restaurant aan de weg. Inclusief wijn €12. De wandeling Circuit de Rechangye is 4,5 km. Begint richting dorp en dan eerste rechts. Goed aangegeven.
Als de slagboom naar beneden is, dan even open doen.
Nog 200 meter verder langs het kanaal is er een veel grotere Parking en nog rustiger.
Sitecode: 21958
De gele wandeling die over de CP gaat is 15km. Goed te volgen. Heel mooie wandeling. De Wi-Fi deed het wel, maar geen internet.