@Benni2008
- 2008
- Knaus Van TI 650 MEG
- 2008
2021
Een goede plek met zeer vriendelijke operators. Geweldig nieuw sanitair, water, elektriciteit ter plaatse. 15 € is goedkoop voor de service. Wandelen in de omgeving leuk vooral naar de waterval
2020
Freuntlicher terreinwachter broodjesservice V / E rustige omgeving prima om te fietsen. Restaurant naast de deur, we zouden niet bezoeken. Maar graag weer
Sitecode: 51955
Prachtig vormgegeven ruimte met 2 verschillende kavels van 9/10 euro 👍 geweldig voor zo'n ruimte die alles heeft wat nodig is
Wederom een ontspannen dag fietsen hier lekker eten naast de deur en een relatief rustige nacht zoals weer?
Goede parkeerplaats met de nieuwste toiletcassettekraan en afvalverwerking. (In het dorp grijswater.) Heel kalm gedurende de dag. Registratie in de spa erg vriendelijk. Het nabijgelegen Loipenhaus wordt sterk aanbevolen voor een kleine snack of een drankje
Een geweldige plek met zeer grote percelen van vriendelijke tuinman graag weer
De plaats is goed en als je achterin staat, is het stil, de grootte van de plaats is goed
De plaats ligt dicht bij alle bezienswaardigheden en heeft een afvoer. Voor de locatie met 20 SFr all inclusive niet duur
Sitecode: 52045
Opnieuw een rustige nacht doorgebracht, gewoon leuk om te fietsen en te wandelen
Voor ons een prima plek om Lugani en omgeving te verkennen .. Voor de 20 Fr nog een goedkopere plek omdat V / E en elektriciteit zijn inbegrepen.