@Benno-Z
- 2016
Bizar dure camping, wij betaalden € 159,00 per nacht met 4 personen en een VW T5-je. Tussen 13:00u en 16:00u en na 20:00u kom je de camping niet op en af met je auto of camper. Mooi en schoon sanitair, prima zwembad en mooi paadje naar de zee. Genoeg vrije plaatsen op het strand, een strandbedje vooraan kost maar liefst 35,00 pp per dag! Animatie gaat door tot ongeveer 23:30u maar wij zijn geen vroegslapers dus dat was voor ons geen probleem.
Gemengde parking die in het seizoen zeer druk is dus kom op tijd! Met de brug ben je direct in het centrum en via de roltrappen kom je meteen bij de gondel. Rond 8:00u komt de beheerder en moet je vertrekken of opnieuw € 15,00 betalen. Prima plek om Ortisei te bezoeken en te wandelen op de Seceda.
Parkeren en overnachten met een kleinere camper tot 2.40 m hoogte kun je na 18:00u gratis op P3, de parkeerwachters zijn dan weg. Voor € 6,00 kun je op P2 parkeren maar dan moet je nog 20 minuten lopen. Optioneel is er nog de gratis camperplek ‘Parcheggio Monguelfo’ maar dan moet je nog 7 km met de bus of fiets om bij het meer te komen. Prachtige omgeving met diverse wandelingen en de mogelijkheid om voor € 15,00 pp een roeibootje te huren.
Wij zijn hier de afgelopen 20 jaar heel vaak 1 nachtje zonder reservering in het hoogseizoen geweest maar dit jaar moesten wij ineens minimaal 3 nachten boeken. Dit terwijl er voldoende plaats was en we tegen 18:00u bij de receptie waren. Erg jammer en nogal arrogant. Verder een erg drukke camping en veel staanplaatsen met gekleurde verlichting en tuinkabouters. De zeer smalle en lange weg er naar toe is bijna niet te doen met camper of caravan.
Overnachten is hier NIET toegestaan, dat staat ook vermeld op de borden. Zoals eerder gemeld komt de beheerder je ‘s morgens vroeg wegsturen. Je mag alleen kort parkeren voor bezoek aan het slot. Dit wordt goed in de gaten gehouden dus lang parkeren is ook niet toegestaan. Echter mag je wel parkeren aan de linker buitenring voor de gele gebouwen, dat is geen privégrond van het slot en valt onder de stad München.
Vreselijk in het hoogseizoen; megadruk en hutjemutje op elkaar. Geen strand maar alleen rotsen. Toegangsweg erg smal en elkaar passeren is dus onmogelijk. Je kunt beter doorrijden naar de camping of de camperplek die er aan weerszijden naast liggen.
Prachtige CP met zeer ruime plekken op 100 meter afstand van het fijne kiezelstrand en 750 meter van Murter. Wij betaalden hier € 26,00 voor vier personen inclusief stroom. Strand is druk maar mooi met veel barretjes en eettentjes. Iets verderop (door de megadrukke camping Slanica lopen) ligt een leuk klein schiereilandje met fraaie baai met eveneens veel leuke horeca-gelegenheden.
Deze locatie is inmiddels verboden voor campers, maar 100 meter terug is een grote parkeerplaats waar je kunt overnachten (tegenover de Tommy supermarkt en naast politieburo)
Absolute toplocatie, mede gezien de prijs: € 10,50 voor 4 personen. Door bomen afgebakende plek, luifel en stoelen mogen worden neergezet, strand, barretjes, restaurantjes en winkeltjes op loopafstand. Het voelt meer aan als camping dan als camperplek. 22:00u moet het stil zijn maar de barretjes gaan wel even wat langer door.
Prima camping, gezellig restaurant, erg net en schoon sanitair, mooi zwembad wat niet al te druk is, ruime plaatsen met voornamelijk schaduw en vriendelijk personeel. Prima centraal gelegen tussen diverse dorpjes voor uitstapjes. Mooiste dorp is Saint Martin de Ré. Strand is wat minder ivm scherpe rotsen die bij eb zichtbaar zijn. Mooiste strand dichtbij de camping is bij Les Grenettes.
Top
Prima ruime camperplek vlakbij de zee. Voldoende ruimte ook voor luifel en stoelen. Zeer vriendelijke eigenaar die je naar je plek begeleidt. Hij zorgt er voor dat de campers ruim uit elkaar staan en pas bij extreme drukte worden de laatste gaatjes tussen de campers opgevuld.