• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Bennoroos

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Vandaag hier op de fiets even langs geweest , Stefan liet ons alles zien en een gezellig praatje gemaakt. Mooie camperplaats komt op ons favoriete lijstje

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Een fijne plaats om hier te staan, we reden dan ook met pijn in ons hart de poort uit. Een gezellige gemoedelijke sfeer je voelt je al snel thuis . Fijne medewerkers en prima schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een camperplaats om door een ringetje te halen ,mooie locatie en omgeving. Vriendelijke ontvangst door Maria . Fijne grote plaatsen met waterkraan op de plek en super sanitair .Wij komen hier weer snel terug.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

vriendelijke ontvangst, schoon sanitair met lekker warm water. prima camping. van trein en weg geen last gehad .

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

een camperplaats waar je je thuisvoelt, een unieke plek . rustig gelegen, maar ook met leuke restaurantjes in de buurt. Octavio en Susana zijn sympathieke mensen ze doen alles om het je naar de zin te maken. Wij komen in april weer terug

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

gezellig camping , met sympathieke eigenaar . mooie grote plaatsen mochten zelf een plek uit zoeken . De brug over het kanaal is zeker geen probleem breed genoeg . komen hier zeker nog een keer terug. Roos

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Nou ja , wat ons nu overkomt ! We hebben al heel wat Camperplekken en Campings bezocht maar dit is een top camperplaats idyllisch zwembad met riante ligstoelen. Een vriendelijke dame aan de receptie , met de mentaliteit van U vraagt wij draaien👍.. mooie plekken en een gezellig restaurantje/ koffie / barretje..De zee hoor je net niet ruizen. Komen zeker terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Deze camperplaats heeft echt alles wat een mens nodig heeft. lieve en vriendelijke medewerkers, super schoon sanitair,fijne douches ,sterke wifi , gezellige camperaars om je heen altijd in voor een praatje . Hier komen we graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij hebben hier met veel plezier gestaan . bij aankomst werden we hartelijke ontvangen door Blanche . perfecte WiFi en een ruime plek voor de camper . Het riante zwembad was een gezellige plek voor een praatje . ( en een ijsje)😉 Roos en Benno

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie schone camping, hier met plezier gestaan .Vriendelijke beheerders en perfecte WiFi schoon sanitair . De andere campinggasten waren vriendelijk en sluiten je zeker niet buiten

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Heerlijke plek , met mooi sanitair. hartelijke ontvangst door Gine .

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

fijne camping , niet te veel regels alles gaat hier heel gemoedelijk. leuk plaatsje boven op de berg Mojacar.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

wat een mooi uitzicht op deze camperplaats . komen zeker weer terug . goede sfeer en heel gemoedelijk. Roos en Benno

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hier 1 nacht gestaan hadden eigenlijk voor 2 nachten willen blijven,. Sanitair was schoon . En de mevrouw bij de receptie was vriendelijk. Het was 19 augustus vrij stil.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke camping . Romantisch aangelegde perkjes heel mooi. Alles ziet er goed verzorgd uit. Vriendelijke en behulpzame camping eigenaren.We komen terug .

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Vriendelijke en behulpzame medewerkers wij hadden een topplek aan de overkant naast het hoxelbybandbee. Komen hier zeker nog eens terug . Op de fiets zo in Sneek

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Leuke gezellige camping, overzichtelijk en het sanitair is mooi en heel schoon. Vlakbij meer Lugano en Italiaanse grens overgang, handig voor de boodschappen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Gemoedelijke camping, mooi sanitair, gezellig plaatsje vlakbij en behulpzaam personeel. Mooi voor rondje Trasimeno meer.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Leuke camping met vriendelijk personeel groot zwembad en plekken met privé sanitair en keukentje. Zee en bos vlakbij .

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Vandaag naar deze camperplek gefietst. Alles nieuw,mooi zwembad maar niemand te bekennen.gras stond net even te hoog op de camperplaatsen .

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Fijne CP om te verblijven . Goed sanitair en gezellige bar waar wij een welkomstdrankje kregen aangeboden . Mooi aangelegde tuin plus zwembad is een grote plus.