@Benny-Junior
2022
niet al te grote camping zeer dicht bij de a75. Issoire is op enkele km's en heeft tal van grote winkels. De camping zelf is een kasteeltje op een heuvel waardoor er sommige staanplaatsen een mooi panorama hebben. Sanitair is degelijk en het water is warm. zwembad is ruim maar er mogen iets meer ligbedjes zijn. Je kan dagelijks (behalve zondag) broodjes bestellen,deze zijn zeer lekker. Verder is alles hier aanwezig. We betaalden 35euro per nacht.
We hebben hier 1nacht gestaan en waren blij dat deze 'cp' er was om te kunnen overnachten nadat we laat aankwamen. Maar om hier nu meerdere dagen te staan zonder al te veel voorzieningen naast een drukke baan.... niet ons ding. We stelde later wel vast bij passage dat er sommigen soms dagen blijven staan,dus meningen kunnen verschillen .
Mooie camping op 300m van het strand en 1,5km van het centrum. Groot zwembad met snackbar en fitness.Winkel met redelijk normale prijzen en restaurant soms met live music. Empuriabrava is ontwikkeld voor bootjes, alles kan via de kanalen bereikt worden,dus wil alleen zeggen dat je al voetganger soms enorm moet omlopen.De weg van de camping naar het centrum heeft geen voetpad en dit is gevaarlijk met kinderen.fietspad heeft men wel,dat is al iets
Grote familiecamping op wandelafstand van het strand en centrum van playa d'aro. 40euro per nacht in het hoogseizoen. er zijn 2 grote zwembaden, 2 winkels, 2restaurants en 3 sanitaire gebouwen (waarvan 2 zeer recent vernieuwd). De plaatsen zijn niet overal even ruim en staan op sommige stukken redelijk slordig naast elkaar. Als je dicht tegen de baan ligt kan je hier mss wel overlast van ondervinden,maar dit was bij niet het geval.
Camping met mooie plaatsen direct aan zee en dichtbij winkels en restaurants. Leuke zwembaden maar de ligbedjes wel zeer krap op elkaar. Maar 1 sanitair gebouw en dit bij de ingang maar de camping is niet enorm groot,dus dat stoort niet.Ongeveer 55euro per nacht in het hoogseizoen,dat is niet overdreven voor wat je ervoor terugkrijgt. Op 500m ligt het station en kan je met de trein Barcelona bezoeken
Hier zeer laat aangekomen ,er stond niemand. Niet echt uitnodigend om hier te alleen te gaan staan. Wel rustig gelegen en vlak geasfalteerd. In andere omstandigheden kan het hier wel interessant zijn om een nachtje te blijven
Geen voorzieningen. Gelegen tussen een verbindingsweg en de autosnelweg. Ideaal voor camperstop niet voor langer naar mijn mening.
Sitecode: 19760
Leuke camping met camperplaatsen. Grote speeltuin en zwembad. Er is zelfs een indoor zwembad. Rustige ligging tussen enkele wandel -en fietspaden. Moderne en proper sanitair,buiten de toiletten is alles wel betalend; warm water aan de wasbakken, douchen, toegang tot kinder -en familiedouches, etc. 22euro via asci.
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Leuke camping met goede voorzieningen voor campers. Ook voor kinderen is hier veel te doen: speeltuinen, zwembad en sportvelden. 20euro nacht incl douchen en elektriciteit. Fiets en wandelpad langs het water, centrum van nieuwpoort is op 1km,de zee op 4km. Dus als je fietsen meebrengt, is dit een ideale uitvalsbasis. Hier komen we nog wel terug.