@BennyGeerdens
- 2012
Sitecode: 195035
Mooie en rustige plaats in een prachtige omgeving , vandaag 19 mei was de stroom nog gratis.
Sitecode: 72003
Zeer goed bereikbaar en gemakkelijk als je een pass'etapes hebt met krediet. Mooie CP proper met alle voorzieningen. Bakker en winkel op loopafstand.
Verzorgde en mooie CP met alle voorzieningen zelfs douche in de prijs begrepen. Heel rustig in de mooie natuur.
Propere en rustige camperplaats met alle voorzieningen en gratis. Stadje heeft weinig te bieden.
Zeer vriendelijke ontvangst, proper sanitair, douche aan 50 cent. Heel ruime en vlakke plaatsen op goed onderhouden grasveld. Dat voor 18€ elecriciteit inbegrepen. Op wandelafstand van het strand.
Zeer mooie en rustige plaats, met zicht op het dorpje en de kastelen. Alle voorzieningen +sanitair gebouw met douche.
Vijf sterren is onvoldoende voor deze mooie camperplaats, heel vriendelijke medewerkster en zeer behulpzaam. Alles netjes in orde en dit alles voor 15€. Heel ruime en tot in de puntjes afgewerkte sanitair ruimte.
Mooi en proper, alle voorzieningen gratis. Zeer stil tijdens de nacht.
Sitecode: 19003
Mooie rustige plaats. Vriendelijk, alles aanwezig en proper.
Zeer mooie camping, lekker gegeten in het restaurant en vriendelijke mensen. Gratis vers brood in de ochtend.
Een prachtige plaats! Rustig wel zonder voorzieningen maar de plaats maakt veel goed. Het stadje Scharding is heel mooi en zeker een bezoek waard, is op wandelafstand.
De beste camping tot nog toe, nog nergens ervaren. Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer en behulpzaam. Alles proper en kindvriendelijk.
Heel vriendelijk onthaal, proper sanitair. Zeer lekker gegeten in het restaurant met vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Mooie en verzorg, vriendelijke uitbater. Zeer lekker eten aan een goede prijs in het bijhorend restaurant.
Een mooie en rustige plaats, alle voorzieningen aanwezig. Mooi dorpje met veel wandelroutes.
4 september 2023. Camperplaats gesloten en zag er vervallen en verlaten uit.
Een mooie en rustige plaats met voldoende ruimte en alle voorzieningen, alles proper en verzorgd. Vriendelijke uitbater en personeel. Winkel, bakker en verse vis op 5 minuten lopen.
Een rustige camperplaats met alle voorzieningen en gratis, wijnig te beleven. Zeer mooie plaats om te overnachten.
Een goede plaats om te overnachten, zeer rustig.
Zeer vriendelijke gastvrouw en personeel. Zeer proper en men heeft er alles wat je nodig hebt zelfs een kleine shop met vers brood.
Een zeer mooie en rustige plaats, met alle voorzieningen. Met een speeltuin voor kinderen. Een van de beste plaatsen die ik heb gezien.
Rustige en veilige Cp met camera bewaking en verlichting. Op 300m van station € 2,5 pp naar Assisi. Op een paar meters van het centrum.
Een zeer mooie en rustige plaats om te overnachten.
Rustig maar geen voorzieningen, mooi om te overnachten.
Op de CP worden momenteel werken uitgevoerd, we zijn een paar 100 m verder gereden. Daar zijn meerdere verharde staanplaatsen langs het strand, zeer rustig s'nachts.
We stonden hier 2dagen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles goed verzorgd met alle voorzieningen.
Zeer rustige overnachting gehad. Mooie parking met ruime camper vakken. Mooi om naar het centrum te wandelen op een 30 minuten.
Zeer eenvoudig voor 9€. afgelegen en geen degelijke winkel in de buurt.
Wij hebben even verder aan de vuurtoren overnacht, zeer stil en rustige nacht gehad. Er stonden 3 campers. Een heel mooi zicht
Gewoon een grote parking, we hebben een rustige nacht gehad.
Een goede plaats omte overnachten n'a een lange rit. Als tussenstop.
Sitecode: 20093
Een zeer mooie en rustige plaats, meermaals politie die komt kijken ook s'nachts.
Mooi en proper, zeer rustig.
Zeer aangename ontvangst en heel lekker gegeten aan een heel schappelijke prijs.
Zeer mooie campingplaats, vriendelijke mensen, propere plaats, lekkere verse forel,.. Sanitair proper maar klein.
Zeer vriendelijk onthaal, deze vrouw doet haar uiterste best om je te verwennen aan tafel. Lekker en genoeg eten aan een heel goede prijs. En nog gratis overnachten met electriciteit. Hier moet je zeker eens overnachten.
Zeer vriendelijk onthaal, mooie locatie en heel mooie wijnen aan zeer mooie prijzen. Een locatie die je zeker niet mag missen.
Goed om te overnachten, 's morgens nogal druk. Mooie vijver met ganzen en waterlelies.
Ruime plaatsen , rustige plaats af en toe een trein die je hoort.
We hebben hier 11sept 2018 overnacht. Zeer rustig goed geslapen.
Wij hebben hier gestaan op 28- 06-2018 . Restaurant was gesloten maar mochten hier toch staan , wel zonder voorzieningen maar proper en rustig. Zeer vriendelijke dame aan het onthaal.
Mooie en propere plaats, met alle voorzieningen maar geen elektriciteit.