@Benseddon

Lid van Campercontact sinds 2019

Voor aankomst gebeld om de beschikbaarheid en kosten te controleren - vertelde dat het € 11 / nacht was. Bij aankomst vertelde zijn € 11 / persoon + belasting. We hadden niet genoeg contant geld, vertelden dat we op kaart konden betalen. WiFi werkte niet. WC deuren sloten niet. Ging te betalen, vertelde dat ze geen kaart accepteren. Geen geldautomaten in de stad. Geen signaal of wifi om bankoverschrijving te doen. Miserabele vrouw achter bureau. Jammer want het is een prachtige plek.

Absoluut ongelooflijke plek, in het midden van juni hadden we het helemaal voor onszelf anders dan een of twee anderen in de verte. Kocht een biertje in de bar, niemand vroeg ons te betalen, ondanks vermeldingen in andere beoordelingen.

Absoluut prachtig, kon niet meer wensen. Toegegeven, als je ergens wilt met water en elektriciteit zodat je tv kunt kijken, blijf dan thuis. Geiten als onze gasten voor het avondeten zijn veel leuker dan de Eastenders ooit zullen zijn !!! Rustige locatie, site was niet druk, honderden prachtige wandelingen, kabelbaan 2 minuten rijden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Kan niet geloven hoe 'gemiddeld' alle andere beoordelingen zijn! Prachtige locatie, picknickplaats buiten, vuur / bbq-ruimte, water, vlak bij de rivier. Prachtige stad op 10 minuten lopen - bezoek de kerk / kasteel en alle pinchos bars! Iedereen doet gratis gerechten met een glas wijn. Ik heb ook het lawaai van de weg niet opgemerkt, maar dat is misschien te wijten aan de wijn ...!

Sitecode: 19155

Gunstige locatie, vond het super gemakkelijk om 10 min. Bus naar de stad te geraken. Was helemaal niet druk. Er is ook een gratis waterpomp op ongeveer 100 meter afstand van de site, naast de sportschool buiten (aan de linkerkant van de weg als je de site uitrijdt), licht geluid van treinen en sirenes in de ochtend.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Enorme ruimte, we waren de enigen daar de nacht dat we er verbleven. Mooie uitzichten. Er was eigenlijk een kraan in de buurt aan de linkerkant als je de site uitrijdt!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede gratis plek op een geweldige locatie direct aan het strand. Iedereen was echter geparkeerd over 2 ruimtes, op een al krap en klein parkeerterrein. Veel mensen die later op de avond aankwamen, konden niet blijven vanwege de uitstekende 'parkeergelegenheid' van anderen. Toiletten in de buurt, maar verkeerde in slechte staat.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtig dorp en enorme camping om te parkeren. Direct aan de rivier, parkeren op veld dus kan drassig worden als veel regen. Geen elektriciteit, water wordt betaald voor (2 €) toilet aan de overkant van de site.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Echt mooi dorp om rond te lopen met veel wandelpaden. Plaatsen in een afgelegen gebied met toiletten en water. Zeer goed onderhouden gras en velden rondom die u kunt verkennen - zeer korte wandeling naar de rivier met een goed onderhouden pad. Zeer rustig toen we verbleven, niemand anders in de buurt! Kan me voorstellen dat het drukker zou worden in de piekuren, maar veel ruimte.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie rustige locatie, dichtbij 2 minuten scoot naar het strand. Stad is erg slaperig, maar lege wegen = veel scooting ruimte - maar het is mooi :) geen faciliteiten afgezien van vuilnisbakken, echter schoof langs sommige openbare toiletten en een douche op het strand. Love the scooty boiz (op de gram @scootyboiz)