@Bentley-1
Lid van Campercontact sinds 2020
schoonwater blijkt ernstig vervuild! Geur van ammoniak, die vooral bij verhitten van het water herkenbaar wordt. mijn vervuilingsmeter gaf 460 aan waar in NL of B 170 normaal is. Jammer van een verder zo fijne en betaalbare camperplaats.
Sitecode: 82005
deze parking bestaat niet meer. U kunt er voor kiezen, de parkeerplaats aan de " route de kerlescan" , ongeveer 300 m na de rotonde vanuit Carnac te nemen. geen voorzieningen, behalve vuilnisbak. Coordinaten: N 47.59586 W 3.07134
eind september: vergeven van de muggen!! Niet onderhouden cp, tussen 2 drukke wegen waardoor er veel lawaai is. Het plaatsje Elne is echter wel verrassend mooi. De kathedraal en klooster zijn een bezoek waard.
tarief € 11 (excl. elektra) + 0,66 p.p. belasting
er wordt druk gedealed, hangplek voor jongeren, er wordt tot s avonds laat gebouled. saniplek is grote smeerlapperij, geen stroom, geen wifi, slagboom stond open, dus het was gratis. conclusie: geen fijne plek.
op camperplaats vóór de slagboom gestaan op 2 februari 2021. prijs €10 blijkbaar inclusief electra (staat nergens vermeld, dus kom je per toeval achter). Flot Blue kost €5 voor water, toiletreiniging, maar de deur opent niet terwijl creditcard wel wordt afgeboekt. Beheerder verwijst ons naar de gemeente, die zou verantwoordelijk zijn. Wilde geen briefje ophangen om volgende reizigers te waarschuwen. Wel rustig gestaan.
prijs is veranderd naar €15 zonder stroom op de grote weide. Er zijn nu plaatsen gemaakt korter bij het water en restaurant, die kosten €18 (geen stroom beschikbaar).
prijs is veranderd en is nu € 10 voor campers per overnachting, daarnaast wil men nog graag dat je bij het vvv €2 pppd betaalt voor "Kurtax" Er is nu een mooie serviceplaats gemaakt, echter de waterlevering per aangerekende betaling is veel minder dan aangegeven .
we staan hier op 28 en 29 december: heerlijk rustig. jammer genoeg zijn de meeste stopcontacten buiten werking. Je stelt dit pas vast als er geld in zit. Ik heb een briefje met deze opmerking in de brievenbus gestopt
aanmelden vraagt enig werk, maar na goed lezen wel te doen. Ideale plek voor jeugd en hangjongeren vanwege vrije doorgang, picknick tafels, naastgelegen speeltuin: toch maar niet gebleven, jammer van de €6. Mirecour is tamelijk troosteloos.
uitstekende cp, druk bezocht in zomerseizoen. Je moet natuurlijk geluk hebben met wie er in de buurt staat om toch van rust te genieten. Super wanneer iedereen zich aan de regels houdt en niet op eigen initiatief langs het water parkeert waar dat niet de bedoeling is (zie eerdere beoordeling). Uiteindelijk moet de gemeente en de bewoners geen reden krijgen ons te gaan weren.
we dachten de meest ideale cp te hebben gevonden, hardstikke leuk dorpje met erg fijn restaurant, maar de klokkenluider om 6 uur 's ochtends (echt niet meer van deze tijd) deed afbreuk aan deze beoordeling.
prijs is nu gewijzigd: 1overnachting kost €9,50 plus € 2,10 per persoon Kurtaxe. Electra €0,50 / Kw, water €0,50 / 50liter. Dus 1 overnachting kost met 2 personen dus minstens € 13,70 Zeer verzorgde cp.
We waren hier op 4 maart 2018, waterkraan was open, heel fijn om te weten. Plek is tamelijk schuin. Wel wat verkeerslawaai.
Heerlijk rustige, opgeruimde cp, goed verlicht. €3 gestort in brievenbus gemeente met opschrift "camping car" alleszins redelijk bedrag en we zouden ons ongemakkelijk voelen zonder betaling weg te rijden. Gerestaureerd middeleeuws dorpje met kasteel is zeker bezoek waard.
Nog steeds staat op het bord de prijs van €4 vermeld. Bij een huis aan de overkant loopt een hond buiten, hij laat zich goed horen! Wij hebben de nacht niet afgewacht en zijn terug gegaan naar Aubignas, 10 minuten de bergen in: erg mooi gerestaureerd middeleeuws dorpje, mooi uitzicht en heerlijk rustig.
De prijs per overnachting is momenteel €15, onafhankelijk van grootte camper inclusief electra 16 Amp. Als je niet onmiddellijk bij het grijze stroomverdeelhuis staat heb je meer dan 25 m kabel nodig. Aquarium Seaworld bezocht: niet erg groot, wel mooi en interessant: Prijs €24,95 per volwassene, wat stevig is.
Prima plaats om te overnachten. Rustig, gratis. Je maakt er een fijne wandeling door een stil dorpje en fietsroutes langs kanalen zijn aangegeven.
Leuk stadje op beloopbare afstand. Aanmelden is wel omslachtig via ziekenhuisreceptie. Lastig dat er geen vuilnisbakken staan. Zoals op de meeste (camper)plaatsen in Baden-Würtemberg en Beieren word je verondersteld je afval mee naar huis te nemen. Op de autoweg kun je het wel kwijt.
Het zou een goede camperlocatie kunnen zijn als er geen rondhangende en lawaaierige jeugd zou zijn. Ook bij een eerder bezoek in 2008 hadden we deze opmerking en ervaring.
Verkeerslawaai van brug vanaf 6 uur 's ochtends tamelijk sterk aanwezig.