@BenutzerL
We vonden het moderne sanitair altijd schoon. Alle plaatsen op de eerste rij, met uitzicht op het dorp, worden bezet door vaste kampeerders. De terreinbeheerder komt om 18:00 uur langs om te registreren en te betalen. Direct ernaast bevindt zich een restaurant, dat op maandag en dinsdag gesloten is. Aan het terrein grenst een weiland naast het restaurant. Beide plaatsen beschikken over voldoende stroomaansluitingen.
Een camping in een prachtige natuur. Eigen zwemmeer met gratis waterfietsen. Het is 800 meter naar het Gösselsdorf-meer met gratis toegang tot het buitenzwembad. Een kilometer naar het centrum van Eberndorf. Er is een restaurant en een winkel voor kampeerartikelen op het terrein. Broodjesservice elke ochtend. De machinist is volledig behulpzaam tot ver buiten het normale bereik.
Prachtig gelegen plek omlijst door bergen. Zeer schone toiletten, zwembad, sauna. Staanplaats ook voor grote kampeerders. Aanvoer en afvoer exemplarisch buiten het plein. Verschillende ledigingsmogelijkheden voor het chemisch toilet. De locatie en faciliteiten van de plaats heeft begrijpelijkerwijs een overeenkomstige hoge prijs.
Leuke plek met vrije keuze waar je wilt staan. Geen gesplitste pakketten. Leuke operators evenals rustiek restaurant. Overal gratis wifi. Klein maar top schoon sanitair met extreem grote douches.
De baas heeft voortdurend haast waardoor de registratie op de aangegeven tijden niet continu wordt bezet. Hier moet je extra betalen. In aanvulling op persoon en plaats vergoedingen nog steeds een overnachting belasting van 1,20 €. Per persoon en nacht wordt een afvaltarief van € 1,00 in rekening gebracht. De douche kost € 1,00 voor vier minuten. Duur is het internetgebruik: 1 uur = 1,50 € / 2 uur = 2,50 € / 5 uur = 5,00 €.