@Benutzerpeter
Prachtig aangelegde camping. Zorgvuldig aangelegd. Andere campings zouden hier nog wat van kunnen leren. Rustige locatie. Op 2 tot 3 minuten van de thermen en de gradeertoren. Supervriendelijk personeel bij de receptie. Dit was onze tweede keer hier en we komen zeker terug. Perfect voor een tussenstop.
Wij stonden op de camping van 26 mei 2025 tot en met 2 juni 2025. Vriendelijke en vrolijke receptionisten. Je kunt overal parkeren. Prachtig gelegen aan de haven en het Achterwasser. De faciliteiten waren prima. We moesten tijdens ons verblijf van plek wisselen omdat er een camper naast ons stond. Slapen was er niet bij. We zijn er nu twee keer geweest en komen zeker terug.
Prachtig gelegen plek aan het meer. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Natuurreservaten niet ver weg. Hoofdstraat met de gebruikelijke toeristenwinkels. Zeer vriendelijk onthaal. Rustige ligging.
Sitecode: 20170
Onvriendelijke ontvangst. Krappe kampeerplaatsen. Twee toiletten en twee douches voor deze grote ruimte. Buitensporig. Nooit meer.
Prachtig aangelegd plein. Vriendelijke ontvangst. Sanitaire voorzieningen prima. Het is er erg toeristisch en vies.
Prachtige, goed onderhouden plek. Ideaal voor één nachtje. De ticketautomaat werd met hulp van andere kampeerders gevonden. 15 €, incl. Elektriciteit is in orde. Helaas kunnen wij de pizzeria niet aanbevelen. Ik heb zelden zo'n slechte pizza gegeten. Het personeel was vriendelijk. Ook de sfeer liet te wensen over.