@BenzoverdeGrenz
Lid van Campercontact sinds 2020
De ene dag fietsen naar Hindeloopen, de andere dag een wandeling naar Stavoren! Na de actie: stoeltje uitklappen en mooi genieten van de bedrijvigheid van de vele bootjes die langsvaren en/of aanmeren. Een fijne plek. De kringloopwinkel viel tegen, maar zorgde wel voor vermaak. ;) Sanitair trouwens tip-top in orde. Kost wel € 0,50 maar ik kon lang genoeg douchen voor slechts 1 muntje.
Leuke plek zeg! Veldje is prima en was bij ons niet te vol. We zagen allerlei mooie vogels vanuit onze luie campingstoel. Faciliteiten zijn prima, de stortbak voor chemisch toilet een beetje hoog voor mij. Strandje dat bij de camperplaats hoort is een fijne verrassing en de zandhoop met allerlei kiepwagens; kinderen krijgen er geen genoeg van. Ook genoten van de pontjesroute op de fiets!
Wat een heerlijke minicamping! Sanitair supernetjes en ‘n kijkje in de stallen werd alleen maar toegelachen. Het kampeerveld was vol maar voor ons nog een plek beschikbaar in de ‘boomgaard’ naast de kipjes. Heerlijk geslapen! + De Stille Verkwikking ligt op 5 minuten fietsen van het buitencentrum Weerribben-Wieden. Wat een uitkomst! De ooievaars en puttertjes landen ook voor de deur van de camper.
Lekker plekkie! Superrustig aan een dijkje, strandje om de hoek. De frietjes waren ook lekker trouwens. ‘s Nachts vonden wij het erg stil, heerlijk geslapen dus. Prima plek na een dag in de Oostvaardersplassen en/of Natuurpark Lelystad.
Wel ‘n mooi ingerichte plek eigenlijk en met uitzicht op de schaapjes. Wij hadden herrie van ‘t station verwacht, maar meer dan wat rinkelende bellen van de slagbomen was er niet. Fijn! Dalfsen was wel aardig en de dames achter de kassa’s zeer vriendelijk. Prima doorreisplek!
Eigenlijk sta je gewoon aan de weg, maar voor ons was dat niet storend. Juist wel genoten van langsrijdende trekkers en schoolkinderen. Picknicktafel en vuilnisbak naast de parking. Geeft lekker landelijk gevoel hier. Ennuh... de eikeltjes waren allemaal al uit de boom gewaaid ;Haha... dus die mooie muziek hebben wij gemist.
Hele fijne plek en wij denken de beste plek om Sarajevo te bezoeken. Zeer vriendelijke eigenaar, prima sanitair en de WiFi werkt goed. Het is wel ‘n aardige wandeling naar beneden, waar de oude stad zich bevindt. Taxi terug is ‘n aanrader. Wij hebben hier heerlijk gestaan & genoten van de stad!
Ideale locatie om hier te parkeren/overnachten en Tilburg-centrum in te duiken. Op de fiets slechts 10 minuutjes. Fijne sta plek achter het hotel, dat 24 u/pd geopend is voor vragen/toiletbezoek/drankje aan de bar. Er zijn verder geen faciliteiten voor campers (geen loosplek) maar we hebben er wel heerlijk gestaan.
Parking is gewoon ‘n parking. Vijvertje is grappig en de eendjes kwaken vrolijk. De lokale bevolking is wel erg vroeg (06:00u) wakker en lijken dan allemaal langs te rijden. Niet in ‘t dorp geweest. Hebben hier alleen overnacht omdat we bij het tankstation (grote Aral) aan de snelweg blijkbaar € 10,- moesten betalen om te overnachten.
Dit is ‘n hele grote CP! Maar altijd propvol. Super ongezellig, meer ‘n soort van parking waar iedereen af en aan rijdt. Wellicht fijner wanneer je op de plekken bij ‘t water staat. Faciliteiten prima in orde. Ben blij met de boekenkast :) Stadje schattig en zeer dichtbij. Terrasje aan ‘t begin van de CP is ook leuk.
Prima plek om ‘n avondje lekker te dineren en daarna te blijven logeren. Geen idee wat er in de buurt is, wij zijn ‘t terrein niet afgeweest. Eten is goed en keurig geprijsd. Er is ook ‘n zwembad, weet niet zeker of je hier zomaar gebruik van mag maken.
Super basic en men zou ‘t onkruid ‘s mogen wieden, maar verder ‘n prima plek. Dimitri en zijn vader doen er alles aan zoveel mogelijk van dienst te zijn. Bar en restaurant bij de ‘camping’ en een stukje lopen naar ‘t drukkere centrum en supermarkt. Gewoon prima & zeker lekker geslapen.
Fijne plek :) Water in ‘t riviertje natuurlijk ijskoud. Maar wel leuk ok even in te spelen. Veel plekken en veel campers op doorreis. Faciliteiten prima geregeld. Rustig in de nacht.
Arriveren op zondag bleek ook voor ons geen succes. Lang rondjes gereden en gewacht, maar uiteindelijk ‘n plekje veroverd. Tip: parkeer niet bij het ‘bushokje’ voor ‘t gratis treintje. Daar zitten ‘s avonds nogal wat stelletjes in te chillen ;) Dorpje is schattig, boulevard is vooral leuk. Wij hebben er fijn geslapen.
Ondanks dat de beheerder supermoe was van ‘n succesvol zomerseizoen, deed hij toch moeite alle faciliteiten beschikbaar te maken. We konden die dag niet douchen, maar mochten gratis logeren en de volgende dag kregen we de sleutel voor de douche. Vond ik ‘n fijne oplossing. Verder eigenlijk gewoon ‘n grote (onverharde)parking met stroomvoorziening. Waarschijnlijk ‘t leukst in de zomer.
Op vrijdagmiddag wisten wij nog net het laatste plekje te bemachtigen. Het is inderdaad ‘n mooie CP, beetje vol dus ;) Maar na ‘t weekend juist weer helemaal leeg. Amberg is gezellig, sfeervol & op loopafstand. Heerlijk geslapen!
Fijn klein! Niet supergezellig maar je wandelt zo het sfeervolle dorp in. Faciliteiten zijn aanwezig en werken prima. Wij hebben hier lekker geslapen :)
Wat hebben we hier genoten! Nu hangt het fruit aan de bomen, pronken de tomaten aan hun planten en stapt eigenaar Ivan trots door zijn tuin. Hij loopt nooit in de weg en als je ‘m nodig hebt, is hij altijd in de buurt. Faciliteiten primitief, maar eigenlijk wel perfect. Toffe muurschilderingen ook. En Sofia is een fantastische stad! Had nergens anders willen logeren.
Hele mooie plek! De weg naar beneden is ‘n beetje wiebelig maar dat is ‘t wel waard. Het uitzicht op de grote groep pelikanen die op het meer dreven, toen wij er waren, geweldig! Barretje/ijssalon aan de weg en ‘n hele primitieve douche aan de waterkant maken ‘t compleet. Wij hebben hier heerlijk rustig geslapen.
Wat een leuke plek! De sfeer is perfect doordat iedereen heerlijk aan het genieten is van het meer, de zon en het lekkere (simpele) eten in het restaurantje. Het Engelssprekende personeel is ontzettend aardig. André, de jongens die alles rondom de camperplatz regelt, kan je van allerlei informatie over Ohrid en Macedonië voorzien. Faciliteiten matig, maar de fijne sfeer veegt dat van tafel.
Door omstandigheden zat ik hier 1 hele week. Het was super! Alsof ik thuis was, zo gastvrij werd ik behandeld. Kon lekker meehelpen als ik dat wilde, heb me geen seconde verveeld. Faciliteiten zijn dik in orde en het meer heerlijk om in te zwemmen. Taxichauffeur Melvin is ‘n waardevolle toevoeging voor de camping. Loslopende kippen en het ezeltje langs de weg geven je ‘n optimaal vakantiegevoel.
Sitecode: 19493
Logisch bij een camping met reviews als deze: druk! Toch is er niks aan gelogen. De camping is prachtig. Pluim voor sanitair, restaurant en ‘strandje’. Over de meisjes van de receptie ben ik minder enthousiast; onvriendelijk/ongeïnteresseerd. Personeel in de bar/restaurant daarentegen vrolijk en behulpzaam :) Wellicht had iemand haar dag niet ;) Conclusie: prima luxe plek om vakantie te vieren.
Leuke artistieke camping! Personeel loopt met ‘n grijns rond en is erg behulpzaam. De fruitbomen (appels, druiven & kiwi’s) maakten ons blij. Sanitair is dikke prima.
Prima plek voor ‘n nachtje doorreizen. Er is in elk geval genoeg ruimte om te parkeren. Personeel van ‘t hotel is ontzettend aardig en wij zaten heerlijk op ‘t terras met zicht op de camper. We mochten ook water tappen. Van andere faciliteiten geen gebruikgemaakt.
Sitecode: 19548
De weg naar de camping en op de camping? Slecht. Jup, erg slecht. Maar als je de tijd neemt en voorzichtig doet, gaat ‘t echt prima. Volg de campingbordjes. De loopbrug boven de camping en naar het eilandje toe: geweldig!! Een drankje op het eiland tijdens zonsondergang: fantastisch!
Sitecode: 12078
Vooral hele mooi CP. Vogels, krekels, slakken. Bomen, bloemen en strohalmen die dansen in de wind. Hier kom je tot rust. Sanitair is basic, maar prima. Water lozen/tappen allemaal goed. WiFi alleen bij de receptie op ‘n klein stukje lopen. Wij vonden de beheerder niet super vriendelijk maar de jongens die er werken zijn wel hartstikke behulpzaam en vrolijk. Goede koffie ook.
Wij zijn hier ontvangen als verloren kinderen! Onze waterpomp was stuk en er werd direct een monteur gebeld door de jongens die het geld komen innen. Zij regelen ook de elektriciteit, dus eerst aan hen vragen voordat je geld in de meter gooit. Gaat niet automatisch. Boulevard uitgestorven maar mooi. Wellicht in de zomer drukker. Dorpje is prima voor boodschappen en koffie. Faciliteiten gemiddeld :)
Hele fijne CP. Groot en vol met Italiaanse stellen, die wel houden van ‘n praatje. Wij hadden ‘n kapotte waterpomp en er werd direct een monteur geregeld. Dat was fijn. Dorpje op loopafstand en de zee letterlijk om de hoek. De jongens die het geld komen innen, doen dit met ‘n dikke grijns ;) Je kunt hen ook altijd om hulp vragen.
Verliefd op Marzamemi! De terrasjes, de strandjes, de haven. Echt genieten! Sta je op deze parking, dan wandel je overal zo naartoe. Bij de ingang betalen en er loopt een jongen rond die plekken toewijst en alles goed in de gaten houdt. Heerlijk geslapen!
Prima parking. Verharde ondergrond en straatlantaarns die de hele nacht branden. Het barretje was perfect voor ‘n hapje/drankje na de reis. Overdag auto’s van strandgangers. ‘s Nachts heerlijk rustig. Wij hebben hier lekker geslapen.
Heerlijke scheve mix parking! Maar perfect om van daaruit door Noto te slenteren. De hamburgertruck zag er juist wel gezellig uit en is volgens mij alleen ‘s avonds open. Prima parking, al lag er vandaag wel gebroken glas van ‘n autoraam. Dit heeft ons er niet van weerhouden er ‘n nachtje te blijven. Simply Supermarkt om de hoek/stukje omhoog.
€18,- voor 1 nacht + € 2,- voor de wasmachine. Alles op de camping is zelf-getimmerd, wij hebben vrolijk staan gillen onder een koude douche. Wel heerlijk in de buitenlucht. Tunneltje dat direct naar het strand leidt, perfect! De mensen zijn aardig en er is ‘n barretje aanwezig. Vrijdagochtend waren wij de enigen, genoten we van extreme rust. Nog geen 3 uur later: hutje mutje. Beetje duur, wel leuk.
Sitecode: 19799
Wij werden hier ontzettend blij! Hobbelige CP direct aan zee. Dorpje op loopafstand en talloze beach clubs en restaurants langs het strand. Het is wel een komen en gaan van auto’s maar geen overlast. In de witte strandtent Molo Sirena staat een toffe tekening op de muur ;) Zou ik zeker even gaan kijken. Vraag naar ober Mino, hij wil graag zijn Engels oefenen met de camperaars.
Zo keurig zie je ze niet veel. Perfecte ondergrond, keurige plaatsen en € 2,- voor 6 uren stroom. Uitzicht op het meertje en de bergweg ernaartoe is prima te doen. Bakkerijtje aan de andere kant van ‘t meer. Wij hebben alleen niet echt een winkel met andere spulletjes kunnen vinden.
Sitecode: 20656
Het waterbronnetje is zo grappig! Ze hebben echt hun best gedaan er een leuk zwembadje van te maken. De eierlucht is wel wat overheersend. Ook wij hebben gebadderd en zijn daarna naar de parking tegenover de pizzeria verhuisd, waar de biertjes niet duur zijn trouwens.
Ondanks dat er veel auto’s langskomen en stoppen, is dit best een leuke plek. Er is een barretje waar je lekker frietjes kunt eten en er staan ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds andere groente- en fruitwagentjes. Je staat direct aan het strand. Voor 1 nachtje echt prima.
Wat een gezellige eigenaren! En ontzettend behulpzaam. De faciliteiten zijn zeer basic maar wel allemaal aanwezig. In het weekend gezellig-rumoerig als de familie langskomt, doordeweeks heerlijk rustig. Wij komen volgende week terug om de nieuwe muur van een schildering te voorzien.
Prima (enorme) plek dicht bij zee. Inderdaad wel veel grote kuilen dus verstandig om overdag aan te komen zodat je ‘t goed kunt zien. Strandtenten (met waterglijbaan) in de buurt voor een hapje/drankje. Wel veel zwerfvuil, maar mooie bloemen. De foto’s in deze app waren voor ons zeer nuttig bij het vinden van de juiste locatie. Bedankt!
Was zeer prima! Ruime plekken, vlak aan de Rijn. Douches waren supermooi :)
Ons eerste nachtje weg met de camper & aangenaam verrast met hoe simpel het kan zijn. Een grasveld met loslopende kippen en een supermarkt verderop. Wat heb je nog meer nodig?! :) Elektriciteit mocht ook, maar niet gebruikt. Voor € 7,- een prima nacht gehad + 2 lekkere eitjes!