@BepRinus
- 2005
- 2000
heel rustige camping met grote plekken. en veel vaste bewoners. hartelijke dames bij de receptie die je uitleg geven. mooie omgeving
we waren hier 13 augustus. wat een gezellige en ongedwongen camping, we waren van plan om 2 nachten te blijven maar het werden er 5! schitterend uitzicht over de wijnvelden, het stadje kan je aanlopen wat een gezellig centrum heeft. vriendelijke eigenaren, spreken Frans, Duits en Engels. leuke wijnproeverij gehad. Rinus en Bep Goossen
8 augustus 2025 1 ster is voor het onbereikbaar zijn van de camping.ruim 1 uur door Wasselonne gereden om te zoeken, oorzaak zijn de wegwerkzaamheden die in het dorp zijn. weg gevraagd aan bewoner, later nog gevraagd aan een wegwerker. nergens een bord met omleiding naar camping. We zijn doorgereden en andere overnachting gezocht. Bep
mooie ruime plek bij koeboer , hartelijke mensen. genoeg info aanwezig. Omgeving is heel mooi om te fietsen of te wandelen. we zijn 3 nachten gebleven. Rinus en Beppie Goossen
vriendelijke havenmeester en duidelijke uitleg over het hangslot met code. je kan kiezen uit staan op verhard of staan op gras. net toiletgebouw. wandelend naar Stavoren is goed te doen. Heerlijk rustige plek!
prima camperplek, ruime plekken met vrij uitzicht. Aardige eigenaar die graag een praatje maakt en ook leuke tips heeft over de omgeving. prachtig fietsgebied en we hebben een mooi klompenpad gelopen. we zijn 3 nachten gebleven op deze mooie plek!! Rinus en Beppie
wat een leuke ruime camperplaats, dichtbij de Ham met het gezellige centrum. Aardige eigenaren die klaar staan voor een praatje en komen kennismaken. mooie wandeling gemaakt door het Eerder Achterbroek, een schitterend natuurgebied. Bovendien kan je er heerlijk fietsen. Rinus en Beppie
ruime camperplaatsen met vrij uitzicht én mooie zonsondergang. Hartelijke eigenaren. Mooie fietsomgeving en om wandelingen te maken. Rinus en Beppie G.
wat een fijne plek om te verblijven ontvangst met 2 eitjes, ze waren heerlijk vers. vriendelijke eigenaren en in de kampeerwinkel is het assortiment groot. we zijn 4 nachten blijven staan zoveel is er in de omgeving te zien en heerlijk gefietst en gewandeld! Rinus en Beppie Goossen
zeer vriendelijke ontvangst. Prachtig aangelegde camperplek met alle voorzieningen. Rustig en ruim. prima fietsomgeving . Na de fietstocht een heerlijk softijsje gekocht in de boerderijwinkel, zo lekker😋 bedankt Ron en Lenette groeten van Rinus en Beppie
mooie , ruime camperplek met een fantastisch uitzicht. aardige eigenaar die bereid is om over de streek én z'n mooie boerderij en feestzaal te vertellen. schoon sanitair en afwasplek , met info over de streek Rinus en Bep
heel mooie cp achter de boerderij met mooie en zeer ruime plekken voor de camper. prachtig uitzicht over de landerijen . prima toiletgebouw en zelfs een afwasplaats. info aanwezig. mooi wandel- fietsgebied. hartelijke eigenaren.
parking bij de Mairie, gratis en rustig. vlakbij een bakker en klein centrum met een supermarkt.
Sitecode: 21950
5 tot 8 augustus 2023 ĥebben we hier gestaan.Superdeluxe plek. aparte vakken op verhard en gras om te zitten. propere douche en toilet. Mooie fietsomgeving over de Aveneu-Verte naar de kust bij Dieppe. dichtbij winkels en het stadje. rinus en beppie
We waren hier 28 juni voor 3nachten. Respect voor de nieuwe eigenaren die dit zomaar allemaal doen op hun eigen hartelijke manier. Op vrijdagavond fish&chips gegeten in de schuur, prima door hen verzorgd en lekker!! we zijn nog een extra nacht gebleven. mooie omgeving om te wandelen bv naar Moddergat of met de fiets op de boot naar Schiermonnikoog. hoewel het vanuit Z Vlaanderen een heel eind rijden is zijn we van plan nog eens te komen.
prachtig gelegen camperplek aan het water. mooie fietsroutes en je kan er ook heerlijk wandelen. superschoon sanitair en aardige beheerders. we komen zeker nog een keer en hopen op beter weer. rinus en beppie
is geen activiteiten camping meer, overgenomen door PassEtappe en inkom met een pasje. Terrassencamping met mooi uitzicht als je bovenin staat. rustig en stil snachts. toilet en douche aanwezig. Beetje oud maar het is wel aanwezig , stroom en dat alles voor €14,20!! we waren hier op 14 september 2023
we hebben hier 1 overnachting gestaan op 15 september 2023 wat een mooie camperplek. ruime plaatsen en overal een grasstrook ertussen. mooi gelegen en erg rustig. Wandeling rond het meer en gelegenheid om er te fietsen. Bakker om de hoek met heerlijk brood en Pizzeria in de buurt. parkeren is gratis, je betaald wat je nodig hebt aan de zuil.
Sitecode: 1918
goed voor een overnachting. Aardige man die je een plek aanwijst en eerst vraagt of je in de zon of in de schaduw van de boompje wil staan. 's Avonds komt hij het geld innen.€3,40. xSanizuil aanwezig. Mooi oud dorp.
mooie kleine camping. Veell Franse camperaars die elkaar schijnen te kennen. Wel gezellig zo. heerlijk gezwommen in het zwembad en nog liggen zonnen. we waren hier 2 en 3 september 2023
mooie plek, we hebben er overnacht op 5 en 6 augustus. er was bij aankomst weinig plek, maar een grote groep Franse camperaars gingen een fietstocht maken en waren savonds weer vertrokken. Ruimte zat! woensdagmorgen is er een leuke markt in het mooie oude stadje! mooie bieb met aardig personeel, kan je gratis de WiFi halen. Top
Sitecode: 2003
we hebben overnacht op 8-9-2023. mooie en rustige plek. jeton gehaald in winkeltje om water in te nemen. toilet was proper. speelplaats ertegenover waar ,'s avonds een gezin met kleine kinderen kwam om even te spelen. goede plek voor overnachting
Wat een hartelijke ontvangst en wat een mooie plek om te staan. Zo stil en het is er snachts nog donker!! Mooie fiets omgeving, je bent zo in Medemblik met het interessante stoommuseum in het oude gemaal. We hopen nog eens terug te komen.
We hebben hier 2 nachten gestaan en we komen zeker nog een keer terug, wat een mooie en rustige camperplek. Je hoort vele vogels fluiten en sNachts is het stil en donker. Mooie omgeving om te fietsen. Overloon en de maasheggen zijn dichtbij. heel aardige gastvrouw, we kregen een doosje aardbeien uit de tuin. Heerlijk warme douche.
prachtig aangelegde camperplek, rustig en veel privacy. lopend naar het dorp Scherpenzeel is goed te doen. Jammer dat we een hele dag regen hadden ( 1e dag was het droog met ‘s avonds een zonnetje)maar we hebben ons toch goed vermaakt. De koeien in de stal bekijken via de skybox! we komen zeker nog een keer terug. Rinus en Beppie
Mooie rustige camperplek midden in een gezellig dorp met prachtig nieuw sanitair. Ruime plekken en daardoor meteen coronaproof. Aardige eigenaars die met info en kaarten over de omgeving klaar staan.
Mooie plek bij het kleine haventje,jammer dat het restaurantje gesloten was. Vriendelijke havenmeester komt savonds het geld ophalen. Dicht bij veerpont en stadje Wijhe. Wij waren hier 2 nachten op 3 en 4 september.
Prima camperplek met goed sanitair, goede ontvangst. Gewandeld en gefietst in de mooie omgeving. Nog wat appels geraapt, jammer dat ze zomaar op de grond liggen rotten. Wat zijn de poezen lief en sommige heel aanhankelijk! We komen zeker nog een keer terug,
Mooie camperplek bij boerderij aan doodlopende weg. Goed startpunt voor wandelroutes en fietsroutes door de mooie polder. Giessenburg dichtbij. We hopen zeker nog een keer te komen,
Hier hebben we 27 juni 1 nacht gestaan, lekker dicht bij het strand en de boulevard. Leuk dorp met aardige winkels en restaurantjes. Openbaar toilet bij kerk en gemeente huis in het dorp en bij het strand.
Gewone parking bij golfbaan,toilet van de golfbaan is open en kan worden gebruikt. Heerlijk rustige plek met mooi uitzicht,prachtige wolkenluchten!! Wij hebben hier 3juli 2019 overnacht.
Mooie plek bij een meer en heel ruim met picknickbanken enz. Toiletgebouw vlakbij en keurig netjes.wij stonden hier 8juli 2019. De coördinaten uit het acsi-boek kloppen niet, wij zijn er via straatnaam naar toe gereden. BepRin
Wat een mooie ruime plekken en wat een uitzicht. Hartelijke ontvangst en we hebben genoten van het bezoek aan het museum. Fijn dat er zulke mooie camperplekken zijn waar ook nog een douche en 2 toiletten aanwezig zijn, super de luxe.
Wat een alleraardigste ontvangst, met duidelijke uitleg. Schitterend gelegen in de polder vanwaar je prachtige fiets routes kunt maken. Voor ons een plekje om terug te komen en het verdiend zeker een 9.5
Prachtige camperplek aan de Moezel. heel mooi oud dorpje. Ideaal om van daaruit te gaan fietsen langs de Moezel. We hebben hier in juni gestaan en het water in de Moezel stond nog erg hoog, er was veel stroming en daardoor was er ook geen scheepvaart! Bijzonder.
Prima camperplek, goede ontvangst in het havenkantoor. schoon sanitair. mooie omgeving om te fietsen en Gorkum is een bezoek waard!
Hartelijke ontvangst, we kregen info over Hattem en over Zwolle. Heel mooie camperplek, waar we zeker nog eens terug willen komen. Bep Goossen
hebben hier 11 september overnacht, beetje scheef, maar daar hebben we blokken voor. Het boekenstadje is zeer interessant en keurig onderhouden, kortom... een bezoekje waard. Heerlijk rustige plek om te overnachten.
Wij waren hier voor een overnachting in september 2015. Prima plaats met genoeg ruimte en schoon sanitair. Bakker is dichtbij. Klok slaat ieder half uur, maar daar slapen wij doorheen. We komen hier zeker terug.
Hier gestaan op 14 augustus 2015 en het is een prachtige plek, heel nette ontvangst. We komen hier zeker terug, het is een ideale plek op doorreis naar het zuiden.
wij waren hier 18 augustus 2015 en hebben het als een mooie plek ervaren. Heerlijk gebied om te wandelen, mooie uitzichten vanaf de bergen. De weg erna toe is een ware belevenis, heel veel scherpe haarspeldbochten. Brood kun je vlakbij halen in een winkel. het was er gezellig druk met wandelaars. Vlakbij de camperplek een gezellig eetcafé, met gratis WIFI.
Bep wij waren hier 20 augustus 2015. rustige plek bij de rustig dorp op loopafstand,jetons in winkel,maar ook in café te koop.
Bep We waren hier 24 augustus 2015 rustige rampplek die we bereikten via een hele mooie weg. je voelt je aan het eind van de wereld, zo mooi,zo hoog als je naar het dorpje gaat. je ziet Nice liggen!
Bep. 19 september, wij waren 2 nachten op deze camperplek mooie camperplek,dichtbij bakker en Lidl.dorp op loopafstand,strand deden we op de fiets. gezellig centrum. in het weekend s'nachts wat hinder van het verkeer.LET OP:betaling alléén met Franse bankpas óf met briefje van 20 euro.
wij waren hier eind augustus ,een supermooie plek,dicht bij het strand en op loopafstand van het dorp.goed uitgangspunt voor fietstochten door de Camarque. Goed servicepunt, openbaar toilet, wat wil je nog meer als camperaar Bel.