@Bepper
Een erg mooie camping, direct aan de Moezel en heerlijk rustig. We kwamen laat aan en waren helemaal alleen. De eigenaar kwam de volgende dag langs om de €10 te innen; elektriciteit is niet inbegrepen.
Deze plek heeft nu een hoogtebeperking, dus we kunnen er niet met een camper komen. De camping is ook gesloten, dus we staan geparkeerd aan de zijkant van de camping.
Deze plek is één grote bouwplaats. Wat jammer, de reis was helemaal voor niets 😔
De camping is nu aangesloten op het Camping-Car Park Card-netwerk. Toegang, water, elektriciteit en het legen/doorspoelen van de toiletten werken allemaal zonder problemen. Er is wifi aanwezig, maar ondanks een goede signaalsterkte-indicator is internettoegang niet mogelijk en contact opnemen met de klantenservice biedt geen uitkomst. De camping zelf lijkt meer op een parkeerplaats; de gemarkeerde staanplaatsen zijn veel te smal, hoewel staanplaatsen tot 7 meter lengte geen probleem vormen. Omdat we hier in de winter zijn, is het er bijna leeg en het strand ligt op 200 meter afstand.
We waren hier op doorreis en kozen deze geweldige camping op basis van de recensies. De camping is echt prachtig en heeft alles wat je nodig hebt. Het strand is op loopafstand. Aldi en Lidl liggen ook vlakbij. Je kunt het treintje nemen dat langs het strand rijdt of de omgeving per fiets verkennen. Helaas hadden we pech met het weer (mist). De kerstmarkt in Middelkerke begint op 12 december 2025. ...