@Ber-en-Ien
- 2017
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel fijne camperplaats met zeer ruime plaatsen en alles er op en eraan. Fijne kwaliteit/prijs verhouding. Fijn fietsen over de dijken.
Juli 2026
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

We kwamen via een Google Maps omweg uiteindelijk bij deze campsite aan. De receptie is beperkt aanwezig maar het telefoonnummer werkt wel. Prachtige plek met 8 camperplaatsen (waarvan 4 met electra) en een groot veld tegen een helling op voor tenten. Hele basic voorzieningen maar alles is er. Douches, toiletten, afwasplaatsen een koelkast. Alles wel vrij nieuw en nog in ontwikkeling. Boeken via website kan voor minimaal 2 nachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Het is onderdeel van een groot complex Er is verwarring over de prijzen. Voor een plaats op het campergedeelte betaal je voor camper met 2 personen inclusief elektra 23 euro. Verder geen services inbegrepen. Op zich nog niet verkeerd, maar het leidt tot discussies. bij de receptie die niet prettig zijn. Neem trouwens de tijd om te melden en in te schrijven. Plek is prima, we horen nog geen honden, gedoe over prijzen kost waardering
2022
Prima locatie langs Donau. Heet nu Campingplatz der Stadt Melk. Aardige en behulpzame uitbaters. Voornamelijk campers, maar ook wel caravans en flink wat fietskampeerders. zelfs ook een stel roeiers.
2021
augustus 2020 was camperplaats gesloten. Geen idee of hij weer open is. Ligt niet in Treviso-stad. Zag er van afstandje wel goed uit.
2020
Plaatsje kost 15 euro incl stroom. Goede plek ook in combinatie met Biergarten en minifilm. Mooie plek, van voldoende grootte.