@BerBi54
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Er is een kleine parkeerplaats achter het kasteel, lastig te vinden maar zeker de moeite waard. De parkeerplaats is geplaveid en schoon. Er staan vuilnisbakken. Let op: parkeren is GRATIS.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De camping is erg mooi, alles wat je nodig hebt is aanwezig, de eigenaar is vriendelijk en de sanitaire voorzieningen zijn schoon en er zijn er genoeg. De camping is de kleine prijs zeker waard en ligt bovendien zeer centraal; je kunt gemakkelijk naar het centrum lopen of fietsen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een camping met alles wat je nodig hebt, de prijs meer dan waard, en een vriendelijke, gastvrije eigenaar. Schone sanitaire voorzieningen, prachtige locatie direct aan zee. Een echte aanrader om te ontspannen, maar ook zeer geschikt voor wandelen en fietsen.
Juli 2026
Een rustige, aangename camping op een boerderij, vlakbij het strand, met ruime staanplaatsen en schone, goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Beschut tegen de wind. Vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Wij bevelen deze camping van harte aan.
Juni 2026
Een perfecte parkeerplaats, veel dank aan de buurtbewoners, zo'n mooie plek voor 0 euro en er gebeurt zo weinig, dat verbaast me niet.
Zeer aardige beheerder die alles regelt, het terrein is van alle gemakken voorzien. Standmeile ligt op slechts 100 meter afstand. Wij kunnen deze plek en de omgeving alleen maar aanbevelen.
Zeer aardige familie, sanitair ALLES OK, wij hebben ons verblijf 3 keer verlengd, je kunt hier ook mooie fietstochten maken, wij komen zeker nog eens terug.