@BerSi
- 2018
2023
Een camping van superlatieven. Vriendelijke ontvangst en briefing. Alles is prima geregeld en het sanitair is hetzelfde als in het ***** hotel. Digitaal bestelproces voor de broodjesservice, wat perfect werkt. Helaas waren de broodjes van bakkerij Kremer niet vers toen wij er waren. Maar de camping kan er niets aan doen. We komen zeker terug.
Gezellige plek maar nog in aanbouw. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar, zo niet in voldoende aantallen op dit moment. Vriendelijke ontvangst en briefing. Graag weer.
48 euro per nacht, plus euro voor een douche, plus 50 cent voor de afwas. De Womo's staan dicht bij elkaar. Wel prima ligging direct aan het water.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Vriendelijke ontvangst. Goede locatie voor wandelaars en fietsers. Helaas maar 2 ampère stroom. Dit is natuurlijk niet genoeg voor moderne campers. Geen toiletpapier en geen zeep in de sanitairgebouwen. Slechts in beperkte mate aan te bevelen.
Alles heel strak. Campers staan dicht bij elkaar. Niet geschikt voor grotere voertuigen. Sanitaire voorzieningen minimaal. Zeer onvriendelijke ontvangst.
Faciliteiten zijn vervallen en verwaarloosd. Douches kosten extra. 2 kronen gedurende 2 minuten. Aan krachtzuilen wordt gesleuteld. Jammer, want het landschap is geweldig.
Kan de perceptie van de andere beoordelingen bevestigen. Het is moeilijk te zien wie langdurig huurder of kampeerder is. Het hele gebied is behoorlijk armoedig. Oké voor één nacht, meer niet.
Alles daar wat nodig is. De faciliteiten zijn functioneel en brandschoon. Zeer vriendelijke ontvangst en geweldige ondersteuning van de Zwitserse eigenaar. Het aangeboden ontbijt is een echte aanrader. Locatie direct aan de rivier met een grote ommekeer. Er is ook een barbecueplek beschikbaar. Graag weer.
2020
Eigenlijk alles wat er nodig is. Maar zoals alle TCS-campings te duur, zonder duidelijke meerwaarde. Helaas heeft Solothurn geen alternatief.
Sitecode: 20319
Eigenlijk alles wat er nodig is. Bij volledige bezetting zijn de sanitaire voorzieningen en de wasmachines schaars en daardoor niet altijd helemaal schoon. Het restaurant wordt aanbevolen. Prijs-prestatieverhouding klopt.