@BerYvo
- fiat lmc
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
mooie CP direct aan de Moesel, de plaatsen zijn wel smal. 2x per dag komt er iemand langs om kunnen te betalen. 9.50€ per dag en 3 euro voor stroom. erg jammer de je de chemotoilet en grijswater daar niet kunt lossen. met de chemotoilet kun je naar de langsgelegen camping gaan om te lossen. rond 9u kwam er een bakkertje aan crossen voor broodjes.
Augustus 2026
Sitecode: 19788
leuke plek, je kunt daar in de tuinen prachtig rond wandelen. er is ook restaurant terplekke. 3 smalle vlakke camperplekken beschikbaar met stroomzuil 1euro per kwh . verders geen voorzieningen. wc in restaurant
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
ook een troosteloze CP , stroomzuil met 2 stopcontacten, allebei in gebruik door lokale bewoners . dit ook aan drukke doorgaande weg. ik ben doorgereden.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
troosteloze CP , is een busparkeerplaats. aan de stroomzuil maar 1 stopcontact de rest is defect. een plaatselijke lokaal woont hier. verder weinig te beleven. ik ben doorgereden.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
geen verkeerde cp toen wij er stonden was er weinig te doen. je kunt een rondje om het meer lopen of een duik nemen op een daarvoor speciale plek het water .is groen van de algen . cp betalen via park.app of munten 10 euro per nacht. restaurants daar niet geprobeerd de referenties waren slecht. broodjes langs de supermarkt zijn geweldig . in de buurt van de ingang van cp. voor 1 nacht is goed.
Juni 2026
leuke tussenstop plaats. 5 euro voor nachtvergoeding te betalen via kast voor op parkeerplaats. cash of munten. stroom ook verkrijgbaar. ik heb een app moeten downloaden waarmee ik de QR kon betalen. de waterzuil werkte niet. de chemo en grijswater afvoer werkte wel.
zoals beschreven, alles oke. voor de slagboom ook camperplaatsen deze zijn 20€ p/d . je mag ook van de voorzieningen van de camping gebruik maken.
mooie CP op een grasveld aan de Moesel. stroom en afvalcontainer aanwezig. in het dorp niets te doen. 1 restaurantje met kleine kaart alleen in het weekend open vanaf 18u.
perfect plekkie. 15 euro en 5 voor de stroom. vriendelijke eigenaar. jammer dat er geen mogelijkheid is om toilet en grijs water te lozen daarom geen 5 sterren. geen geluidsoverlast. maandags restaurant gesloten
aardige ontvangst. grote CP met voldoende plek om zelf te kiezen waar je wilt staan. sanitair gebouw achter in de hoek van het terrein. weinig stroomkasten dus lange stroomkabels nodig. leuk restaurant bij receptie. prijs 30 euro camper en 2 personen per nacht. water en stroom inkl. ipv 20 euro wat hier in de app staat, zo jammer dat het niet aangepast wordt wat de totaal prijs is.