@Berenchem
Heerlijke familiecamping waar je je meteen thuis voelt! Relaxte sfeer, ruime plaatsen met een mooi uitzicht over de vallei en het meer. heerlijke pizza avonden, en een groot schoon zwembad! Wij zijn hier nu door de jaren heen al 5 x geweest, en er zijn meer gasten die terugkomen! echt een aanrader!!
ruime schaduwrijke camping. vriendelijk personeel bij de receptie, eenvoudig sanitair. overdag wel rumoerig met jeugd. wij hebben hier 1 nacht gestaan met ons camperbusje
mooie ruime campeerplaats, erg rustig en landelijk. wij betaalden 15 euro voor één nacht met ons camperbusje met 3 volwassenen en een hond, inclusief water en electriciteit. echt een mooie overnachting stop. schoon sanitair!
mooie camping en vriendelijk personeel op top locatie, sanitair is ok, en honden mogen van 21:00 tot 09:00 op het strand. camping heeft een speciale honden douche. onze labrador was er blij mee. we hebben hier 1 nacht gestaan met ons camperbusje. helaas waren de mooiste plekjes aan het strand bezet.
heerlijke natuurcamping voor de echte liefhebber van rust en natuur. door de stijle onverharde toegangsweg is de camping beperkt bereikbaar voor grote campers en caravans. maar Jochem, de vriendelijke gastheer helpt graag met z’n 4x4 om de vouwwagens en caravans naar boven te rijden. sanitair is eenvoudig, maar de rievier is echt fantastisch om te zwemmen of kanoén. wij zijn hier in 2017 met onze vouwwagen geweest, en nu met ons camperbusje
ideaal voor surfers. die staan er dan ook volop. verder schoon sanitair maar kleine plaatsen. super mooi strand voor de camping. wij hebben hier één dag gestaan met ons camperbusje.
heerlijke camping. sanitair is heel schoon en wordt 24 uur per dag gepoetst. we hebben hier 2 nachten gestaan op doorreis naar Galicië met onze camperbus. lekker strand bij de camping en een goed en goedkoop restaurantje met prachtige zonsondergang.
schoon mooi sanitair, goed restaurant.. maar meer voor huisjes en kant en klaar tenten.. “bandjescamping 🙄”
nette camping en zeer vriendelijk personeel. wij hebben hier op doorrreis één nacht gestaan. ruime plekken!
mooie Camping, fantastisch uitzicht, goede douches en lekker eten!
erg mooie rustige camping aan een riviertje. schoon sanitair met lekkere douches. vriendelijke eigenaren en lekkere Belgische biertjes.