@BerendJongstra
Mei 2026
Hier drie nachten gestaan met onze camper. Heel fijn ontvangst door eigenaar Mark. Super mooie camping , Sanitair super modern en schoon. Westerbork op 2.5 km afstand. En dan even eten bij Restaurant Ar . de moeite waard om te eten en rond te kijken. Soort museum van vroeger, prachtig. Familie Jongstra
hallo , we zijn afgelopen donderdag 10 juli 25 op de camperplaats geweest. paar jaar geleden ook al. Het is stuk verbeterd. prachtig sanitair. en mooi aan De plas.
superfijne camping cq camperplaats naast een voetbalveld. mooi nieuw sanitair en wat gym toestellen. zelf een plek zoeken en dat even melden en afrekenen bij de vriendelijke dame aan de balie ..
Sitecode: 19119
Wat een heerlijke camping, een zeer vriendelijke man bij de receptie , super veel geduld met uitleggen. Spreekt goed Engels. en een klein winkeltje. Zoals wij hoorden is er net een zwembad gebouwd . Een super mooi en schoon zwembad. Een nieuw sanitair en er is achter de receptie de oude. Alles heel schoon. Prachtige plekken met veel schaduw van de bomen. Heel relaxed hier. Mochten we ooit weer in de buurt komen gaan we weer naar deze plek.
Kunnen ons alleen maar aansluiten bij de vorige rewiews. Het is een top locatie, kindvriendelijk .De jonge eigenaren Renee en Ramona samen met 3 kinderen, die sinds een half jaar hier de prachtige camping runnen doen het super , RESPECT. Heel Frans en idyllisch . Je voelt je gelijk thuis mede door de eigenaren die niks te veel is. niet teveel regels !!! 👍 Een echte aanrader , we komen hier zeker graag terug . Veel succes van Fam Jongstra NL
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Eigenlijk te kort. Een super geweldige camperplaats , makkelijk te vinden . Er staan ook hytes, huisjes er kunnen zelfs kleine tentjes staan. Sanitair is heel schoon en een vriendelijk ontvangst . Je kunt boeken wat ik zou aanraden. Het is gewilde plek , op loopafstand van het prachtige stadje Ieper waar veel geschiedenis ligt. Vriendelijke groetjes Nelly en Berend Hofman
Ben het met iedereen eens , een super mooie cp . heel netjes zowel de cp maar ook het sanitair zeer modern en super schoon . vriendelijke ontvangst. Vorig jaar hier 1 nachtje gestaan en gelijk verkocht. Nu meerdere nachten. Op fiets en loopafstand naar centrum van het mooie Ommen . Vooral zo doorgaan 👌
2021
Een prachtige camperplaats midden in Steenderen. Vriendelijke eigenaars. Mooie ruime plaatsen , sanitair modern en keurig . prachtige plek om overal heen te fietsen. Deze plek is zeker aan te bevelen!! Beri en Nelly
Het is een prachtige camperpark , vriendelijke eigenaars . Heel netjes , grote ruime plaatsen . Het sanitair super schoon. De ijsboerderij kun je niet aan voorbij gaan , heerlijk zelf gemaakt ijs in heeeel veel smaken en lekker bakkie koffie of latte of ... en appeltaart heerlijk . Duss een plaats om aan te bevelen !!!! B en N
Sitecode: 92024
Beste Erik, Rob en Paul, wat zijn jullie goed bezig, prachtige camping en je wordt heel hartelijk ontvangen. We hebben na 2 dagen nog 3 dagen bij geboekt. Een prachtige gezellige eetgelegenheid op de camping waar je voor niet veel geld kunt eten en lekker. We komen zeker weer , heel veel succes met deze mooie camping aan de Lek ,mooi uitzicht .