@Bergeracois
- 2005
- Anders Anders Anders
- 2010
- Integraal
Fijne camperplaats. Het grasveldje waar je aan staat is ideaal voor de hond. Jaap is goede gastheer en prettig om mee te praten. De laatste ster mag er bij als de loosplaats voor het toilet verbetert. Nu een pvc-pijp op 1 meter hoogte en ingesloten door geparkeerde personenauto. Ook geen spoelgelegenheid. Dus dat verdient nog wel verbetering, maar prima verblijf mogelijk.
De grote overmaat aan vliegen werd al genoemd, maar het is echt onbeschrijfelijk. Je hebt er zo maar 50 in de camper. Erger is het onveilige gevoel door de opgeschoten jeugd, die bij terugkeer ook nog eens met stok oid tegen de camper slaan om middernacht. En misschien zijn we nog goed weggekomen, gezien de hoop glas van een gebroken ruit die er lag. Bij elkaar een zeer negatieve ervaring waar we andere camperaars graag voor willen behoeden.
Geweldige camperplaats. voldoende te beleven omdat er naast ons met regelmaat boten en bootjes te water werden gelaten. In tegenstelling tot eerdergenoemde elektraprijs van 2€ is dat nu 3€. Maar voor een totaal van 13€ heb je dan ook alles. Wij komen zeker terug.
pure oplichting. De plaats is vermeld voor 9€60 en dat kies je ook bij de borne om binnen te komen. Als je na invullen van een levenswerk aan persoonlijke informatie wilt afrekenen verschijnt er een bedrag van14€60. Daar krijg je dan een kaart bij die door heel Frankrijk is te gebruiken. Ik ben die nog nooit tegengekomen en maak veelvuldig gebruik can camperplaatsen. Enige remedie: omkeren en weggaan. Heel slecht!!
Prima CP op redelijk vlakke asfaltondergrond. Op de plaats is een kleine epicerie die dus WEL brood verkoopt. Als gezegd bevinden zich.de sanitair zaken zich beneden achter het gebouw. Wel een tang nodig om de deksel van de rioolput te openen. Slechts één kraan voor water hetgeen het gebruik om de cassette te spoelen te ‘gemakkelijk’ maakt
Prima overnachtingsplaats voor onderweg. Het tankstation naast de Lidl heeft naast goede dieselprijs ook LPG.
Prima plek, vooral voor de hond om op de speciale hondenbelasting aan de overkant los te kunnen spelen na een dagje camperen. Advies om brood bij Mercadona en niet bij de bakker te kopen. De bakker rekent bijna zeven keer de prijs en dat is geen value for money.
Sitecode: 72035
Ziet er goed uit door het mooie sanitairgebouw, maar als overnachtingsplaats minder perfect. De plaatsen zijn behoorlijk hellend gemaakt en de genoemde stilte en rust uit sommige reviews is ver te zoeken. De CP ligt aan een drukke weg met dus veel verkeerslawaai. sNachts viel het mee, maar om 05u30 denderen de vrachtwagens al weer voorbij. En even later start ook het containerbedrijf al weer
Zoals we veel Franse camperplaatsen kennen: met zorg geconstrueerd met de belangrijkste functie voorhanden en het verblijf gratis. Prima! Wel is de prijs van een jeton in september verhoogd naar 3€.
Goede uitvalsbasis voor bezoek (overtocht) aan Île de Batz. Het haventje op loopafstand, alsmede het centrum van Roscoff. Rustige, ruime overnachtingsplaats met perfecte sanitairruimte op de CP. ‘sAvonds scheuren er wel regelmatig auto’s over de CP. Beter dan de overvolle CP elders in Roscoff. Attentie: benaderen vanaf de westzijde ivm nauwe straatjes.
Wij stonden hier 2-3sept. Prima plek; wel druk. Laatkomers stoten makkelijk hun neus. Wel een vreemde manier van inchecken. Je moet je komende dagen vastleggen en betalen bij binnenkomst. Ook water moet op voorhand worden gekocht. Toen ik na 2 dagen water wilde inkopen kon dat alleen door weer 1 of meer dagen te boeken. Achterlijk!! Het dorpje is op korte fietsafstand en met veel vertier.
Prima overnachting. We stonden met ça. 20 andere campers op de door SuperU aangegeven camperplaatsen. Mooie winkel bij de hand en alle voorzieningen middels automaten voor degenen die laat aankomen. Ook camper en kleding wassen. Een voorbeeld voor de vele supermarchés.
Prima plaats met zonodig wat schaduw op het gras. Alles aanwezig met aan de overkant van het haventje de snackbar met terras van een Nederlandse eigenaar. Geweldige service geeft die man. Alle lof!!
Heel apart in positieve zin. Deze oase onder de palmen doet je de grote campings met lange rijen campers, caravans en tenten met voortuintjes (gelukkig) vergeten. Kleinschalig maar met Liza, die alles in goede banen leidt. Zij is het vooral die de herinnering zoet gevooisd maakt. Chapeau voor de service!!
Erg nette CP, maar onbegrijpelijke policy t.a.v. de service mogelijkheden. Als je elektriciteit neemt komt er zomaar 12€ per dag bij!!! En voor het legen van je toilet rekent men ook 2€, ook als je er verblijft. Dit werkt het illegaal lozen in de bosjes in de hand: erg dom. Geen CP om langer dan 1 nacht te blijven staan.
Prima plek. Wel wat verkeerslawaai, maar dat verstomt met de avond. Ruime plaatsen, maar dan zijn er slechts 6 ipv de eerder gemelde 14. Dat laatste is berekend met campers van minder dan 5,5 meter
Rustige, afgescheiden plaats voor 6€/nacht. Op sommige plaatsen lastig vwb de satellietontvangst. Electriciteit via de meter. 17 mei 2017
Zeer mooie plaats. Ruime en mooie plaatsen. Voldoende gelegenheid om de hond vrij te laten spelen. Restaurant was helaas 'complet'. Dus reserveren is nodig. Staat ook in TripAdvisor.
Prima camperplaats met alle voorzieningen. Ruimte genoeg om een goed plaatsje te vinden. Zelfs wifi is voorhanden. Vriendelijke eigenaar en rustige omgeving laten verder nog weinig te wensen over.