@Bergwag
Mooie kleine campercamping, vriendelijk ontvangst, ruime plekken, afgescheiden met haagjes. Sanitair schoon, nieuw gebouw bijna klaar. Kortom, heerlijke plek!
vriendelijke ontvangst op deze fijne camping. Mooi gelegen op bosachtig terrein, paar minuten lopen van het fjord. Sanitair is schoon, camping is rustig.
Fantastisch fijne camping, prachtig sanitair, mooie plekken, vriendelijke eigenaren. We komen hier elk jaar een weer genieten van het camperleven, wandelen op het strand en kijken naar de vogels in het Zwin. We verheugen ons weer op de volgende keer!
Fijne camping, vriendelijk ontvangst, ruime plekken met en zonder schaduw, schoon sanitair, heerlijke douche. We hebben vanaf de camping heerlijk gewandeld. We komen zeker nog eens terug!
Fijne camping bij de boer. schoon sanitair, ruime plekken. De boerderij is ook heerlijk voor kinderen: koeien, meekijken met melken, helpen bij pony’s, konijn. Veel glijbaantjes . zandbak, 2 trampolines en heel veel driewielers en skelters. Vuurtje met broodjes bakken en huifkartocht. Zelfs binnen spelen met slecht weer!
Fijne camping met prachtige plekken aan zee, zonder reservering stonden we toch vooraan. Vriendelijke ontvangst. Op loopafstand van het stadje. Goed en schoon sanitair. Een aanrader!
Fijne campercamping, ruime plekken, sanitair prima, vriendelijke beheerders.
Sitecode: 19036
Heerlijke natuurcamping! vriendelijke beheerders, sanitair oké, op iedere plek vrij uitzicht! Wij komen zeker terug.
We hebben weer een paar dagen met onze buscamper op deze heerlijke camping gestaan. Top sanitair, fijne plekken, vriendelijk ontvangst, vlakbij strand en Zwin-vogelspotgebied. Zelfs weer 2 zeehonden gezien! We verheugen ons op de volgende keer.
Vriendelijk ontvangst met duidelijke uitleg, fijne plekken, sanitair uitstekend. Op loopafstand van aantrekkelijk plaatsje, we komen zeker weer eens terug!
uitermate vriendelijk ontvangst, heerlijke plek, lekker rustig, prachtig terrein, ruime plek, schoon sanitair, heerlijke douche. Prima uitvalsbasis voor Rugen. aanrader!
Mooie camping met nieuw sanitair, bovendien erg schoon. Ruime opzet. Online inchecken eenvoudig. Ligging zeer gunstig tov strand en stad. Aanrader!
Ideaal gelegen voor bezoek aan Ieper (15 minuten fietsen). Goed onderhouden sanitair. Vriendelijke ontvangst. Snelweg wel duidelijk hoorbaar.
Mooi terrein naast boerderij, rustig gelegen. Doornik op fietsafstand. Basale voorzieningen. Aanrader.
Sitecode: 92082
Zeer rustige camping met grote plaatsen, bij erg leuk dorpje met vakwerkhuizen en wandelmogelijkheden. Vriendelijke ontvangst. Mooi en schoon sanitair.
rustige plek met zeer vriendelijk ontvangst en fantastisch sanitair! Een aanrader.
Mooie rustige plek (naseizoen) aan jachthaven. Goed en schoon sanitair. Latrin en loospunt afvalwater aanwezig.