@Berjojo
- 2019
- VW Ocean
- 2017
Vriendelijke ontvangst door Patrick. We hebben enorm genoten. Mooie ruime plekken op een ruim veld. Keurig netjes sanitair en heet water voor de afwas. Douche zonder muntjes. Wifi prima. Wasmachine aanwezig. Mini bieb. Knooppunt routes hangen er. Het is een prachtige omgeving om te fietsen en Duitsland is dichtbij om even een uitstapje of een mooie fietstocht te maken. ik hoop dat we nog een keer kunnen terug komen.
DorpscampingGemert Vriendelijke ontvangst van eigenaar Hans. Mooie rustige camping met, grote ruime plaatsen en met een mooie verzorgde grasmat, sanitairgebouw is perfect en heel erg schoon, er is over de kleinste details nagedacht 👌 ( vergeet mij nietje)🌼 Alles aanwezig o.a. goede wifi, wasmachine, droger. Elke morgen om 11 uur gratis een bakkie koffie op het terras. Gezellig!! Dichtbij, 5 min. fietsen, dorp. Gemert ligt op loopafstand.
Bij aankomst om 15.30 uur was er niemand aanwezig om in te checken. Al zoekend naar iemand, de eigenaar? gevonden. Ik heb wel eens een vriendelijker ontvangst gehad. Paspoort!! Morgen ochtend 9 uur!! Daar is toilet! Het waren weinig woorden. De douche en toiletruimte zagen er redelijk uit maar het was er steenkoud. Te koud om te douchen. Afwasruimte met koud water geen licht. Geen wifi. Nee, voor €34.- per nacht, ( nov.)was het mij niet waard.
momenteel 7 campers toegestaan. mooi aan het water en dicht bij de sluis. bootjes kijken. vissen mogelijk en goed restaurant op loop afstand. mooie fiets omgeving