@BernadettePeters
- 2014
- Fiat Ducato Burstner
- 2010
prachtige plek, sanitair vernieuwd!
prachtig plekje, zeker ook als je een hond bij je hebt
prima plek, aan meertje. Zuil niet uitgeprobeerd want niet nodig. Bos naast de deur, fijn voor de hond en baas

Geweldige plek. Wij komen er al ruim 20 jaar. Eigenaren zijn idd geweldig en relaxed, het is een familiebedrijfje. Als je Zweden wil ervaren, dan moet je hier zijn. Er zijn al jaren 4 douches, ja misschien niet de nieuwste modellen maar er wordt dagelijks grondig schoongemaakt. De plekken zijn ruim, ik voeg een aantal nieuwe foto's bij
prima plek! Alleen, ook op verzoek havenmeester, graag de 'gratis stadsfiets' verwijderen uit de beschrijvende tekst. Dit is al jaren niet meer zo. Wij kwamen speciaal hiervoor naar deze plek (een van onze fietsen is kapot). Gelukkig wel een huurfiets kunnen regelen bij herlufcykler.dk, kleine 3 km
wat een mooi plekje🤩 reden van 4 ipv 5 sterren > geen mogelijkheid voor legen toiletcasette en grijs watertank, daarvoor minimaal 15 km rijden. Maar als je dat van te voren weet en rekening mee houdt, zeker doen deze plek!

idd prima voor Faeröerse begrippen. Grote gemeenschappelijke ruimte, 2 wc's en 1 douche. gratis wassen en drogen, gratis electriciteit en WiFi. Kosten pn > tent 100 DKK - camper/caravan 200 DKK
prima- o.a. gratis douche, klein restaurant bij bezoekerscentrum en foodtruck op terrein. Prijs echter 5000 ISK p.n. voor 2 personen zonder electriciteit
Sitecode: 19346
prijs is nu 7900 kronen voor 2 personen zonder electriciteit!!!!
kale P-plaats. Om 15 uur konden we nog precies tussen twee campers parkeren. Vervolgens met fiets stad in. Half 6 terug, veel campers toen weg. Rond 19 uur kwam parkeerwacht. Wij stonden op 4 plekken bleek, maar dat konden we vanmiddag niet zien. We mochten gelukkig camper verzetten. Belgische camper, waarvan eigenaar nog niet terug was, ging op de bon. Ondanks dat we aangaven dat parkeren vanmiddag niet anders mogelijk was….
wat een prachtige plek. Alles wat je wil is er!
Prima plek, idd erg aardige beheerder. Mooi fietstochtje langs de zee naar Ystad. Jammer dat er (nog) geen mogelijkheid was tot lozen grijs water. maar dat kun je ook op andere plekken kwijt, Zweden heeft daar voldoende opties voor gecreëerd.

prima. prijs is wat hoger, nl 199 SEK per nacht
Mooie omgeving. Ruime plaatsen, erg sympathieke (Nederlandse) eigenaren. Sanitair goed verzorgd. Jammer dat grijs water niet geloosd kan worden
23 juli 2021 > leek ok, maar ‘s nachts werden we wakker omdat er een poging gedaan werd onze fietsen te stelen. Trekbanden waren al doorgesneden…

prima rustig plekje!
prima camping, alleen 360 kronen ipv 270
Rustig plekje met landelijk uitzicht. Nog bezig met loosplek chemisch toilet nog niet voor elkaar maar andere oplossing bedacht. Prima uitvalplek voor fietstochtjes naar alle richtingen, o.a. Deventer

Sitecode: 19813
Prima voor een nacht. We kwamen zondagavond aan. Slagboom was open (op zondag gratis). Echter, op maandagmorgen was de slagboom dicht. We hadden vanaf 06.00 uur moeten betalen.... aardige medewerker deed slagboom open. We stonden dus op de ‘gewone’ P-plaats. Bij de camperplaats was niet te komen, dus ook niet bij loosplaats e.d.
Prima camping. Sanitair wellicht verouderd maar schoon. Heerlijke douche. Het restaurant om de hoek bij de finish van de roeibaan is niet Thais maar Indiaas ! Heerlijk gegeten. Het was veel te veel en dat wordt zonder pardon voor je in bakjes gedaan zodat je het mee kunt nemen.
Prima plek om te staan. Lekker met de fiets naar het centrum. Doordat het midden in de stad zit, moet je ook door de stad heen. Wij hebben over de laatste 4 km twee uur gedaan (donderdag 14 uur). Er was ook veel opgebroken in de stad. Vwb de voorzieningen: prima (idd wel drinkwater vlakbij chemisch afvoer, maar ik denk dan..water eerst goed laten doorlopen). Douche had wel heel zuinig straaltje.
Helemaal prima. 6 km van Viljandi af, stadje dat echt de moeite waard is
Helemaal prima. Pas op terrein zelf aangegeven dat het de CP is. Ingang tegenover autowasserette